- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.101
Du en son mesaja cevap verirken yakalandimAman ha çekmesin sen lazımsın bize :)
Kan verdinmi cnmYok cnm ya öyle daha çok stres oluyor insan hep acele ettım bu sefer sabredicem Allahın izniyle hayırlısı olur inşallah
Bi foto atsana
İnşallah canım bu kez sıkıntı yaşamazsın umarım ben klomen ve çatlatma iünesi tedavisi gördüm doktor bana on gün sonrada kullanmaya başlamam için progestan verdi pazar başladım yumurta döllenirse rahimi hazırlayıp düşüğü önlemek için vermiş eczanecide öyle dedi ama hamile miyim bilemiyorum tabiYok cnm ya öyle daha çok stres oluyor insan hep acele ettım bu sefer sabredicem Allahın izniyle hayırlısı olur inşallah
:) gDu en son mesaja cevap verirken yakalandimne diyorlar falan cocuk icin oylr benim alakam yok dedim bakim medajlara dedi olmaz kadinlara ozel bu dedim ayip falan ay bide bilse topigi benin actigimi yandimm
Hayır tatlım biraz daha beklicemKan verdinmi cnm
Tıpkı ben :)Çöpe attım evde çoktan işe geldim şimdi ama akşam yine yaparım test çok bende toptan almıştım
İnşallah cnm benimİnşallah canım bu kez sıkıntı yaşamazsın umarım ben klomen ve çatlatma iünesi tedavisi gördüm doktor bana on gün sonrada kullanmaya başlamam için progestan verdi pazar başladım yumurta döllenirse rahimi hazırlayıp düşüğü önlemek için vermiş eczanecide öyle dedi ama hamile miyim bilemiyorum tabi
İnşallah hamilesin cnmİnşallah canım bu kez sıkıntı yaşamazsın umarım ben klomen ve çatlatma iünesi tedavisi gördüm doktor bana on gün sonrada kullanmaya başlamam için progestan verdi pazar başladım yumurta döllenirse rahimi hazırlayıp düşüğü önlemek için vermiş eczanecide öyle dedi ama hamile miyim bilemiyorum tabi
Ucuz atlatmışsın desene :)Du en son mesaja cevap verirken yakalandimne diyorlar falan cocuk icin oylr benim alakam yok dedim bakim medajlara dedi olmaz kadinlara ozel bu dedim ayip falan ay bide bilse topigi benin actigimi yandimm
Ay canim insallah bebisin seninledirÇöpe attım evde çoktan işe geldim şimdi ama akşam yine yaparım test çok bende toptan almıştım
Atlattigimi sanmiyorum kesin bu isin pesine dusecek :)Ucuz atlatmışsın desene :)
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sanada sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim evvela daha kötü durumda olanlara sonrada bizlere yardım etsin yine bugünümüze bin şükürİnşallah hamilesin cnm
Aha öyle m dersin çok yazma bari yanındaAtlattigimi sanmiyorum kesin bu isin pesine dusecek :)
Git ver canim disgebelik olma ihtimalide var yane o yuzden kendi sagligin ocin vermelisin:) g
Hayır tatlım biraz daha beklicem
Ay bakalim artik sonum ne olacakAha öyle m dersin çok yazma bari yanında
İyi olur inşallah canımAy bakalim artik sonum ne olacak
Varya bi hamile kalsam kocami parmagimda oynatacamİyi olur inşallah canım
Kesinlikle cnm şükürler olsun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sanada sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim evvela daha kötü durumda olanlara sonrada bizlere yardım etsin yine bugünümüze bin şükür