- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.081
Elazığ canımNerdesin sen canım?? Ben kayserideyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elazığ canımNerdesin sen canım?? Ben kayserideyim
Benim bugün 12.ci günSabırsızlıkla haftaya salıyı bekliyorum iğnenin 14. Gunu olacak test yapmayı planlıyorum :)
Evet eşimden dolayı 2010-2012 yıllari arasındaSen tunceli de görev m yaptın canım
Canım gitsen daha iyi olmaz mı hani belki düşük önceyici yada kan sulandırıcı falan verirler kafan rahat olur enazındanYok cnm ya gitmicem eşim rica etti biraz daha beklicem inşallah:))5 gün gecikti işte bakalım inşallah gelmez
Yaa bahar geldi baharAaaa memlekettesin oyyy ekimde babam ameliyat oldu o zaman geldim en son. Memlekete bahar geldi dimi
Ben tunceliliyim canımEvet eşimden dolayı 2010-2012 yıllari arasında
Gunaydin dunyanin en tatli annesiGünaydın canım.
Çok güzel doğası var memleketinin Pülümür yolu süper inşallah terör biterse yeniden oraları gezmek için gelirizBen tunceliliyim canım
Aranızda tek anne olan benim sanırım inşallah Sizinde i gunlerinizi gireceğim Allah'ın izniyleGunaydin dunyanin en tatli annesi
Biteceğini zannetmiyorum canım pek tunceliye çok bi gitmedim açıkcası yani kalmak için çok bi gezmişliğim yok ben ovacığa gidiyorum direk orası daha güzelÇok güzel doğası var memleketinin Pülümür yolu süper inşallah terör biterse yeniden oraları gezmek için geliriz
Ay inşallah canım benimAranızda tek anne olan benim sanırım inşallah Sizinde i gunlerinizi gireceğim Allah'ın izniyle
Insallah Rabbim tum isteyenlere versinAranızda tek anne olan benim sanırım inşallah Sizinde i gunlerinizi gireceğim Allah'ın izniyle
Benim hep umudum olacak inşallah benim ülkemde de huzur olacak ovacikta güzelmiş ben göremedim orayiBiteceğini zannetmiyorum canım pek tunceliye çok bi gitmedim açıkcası yani kalmak için çok bi gezmişliğim yok ben ovacığa gidiyorum direk orası daha güzel
Kiz hic test yaptinmi bakim4 gun kaldi bnmde canm bu arada bnde giresundan
Kuzuu günsydın nasılsınBenim hayat depolarim guzel anne adaylarim guzel insanlar hepinize hayirli sabahlar
Bi foto atsanaGünaydın :) Benim ikinci çizgi silikleşti iyice, dün hala iğnenin etkisiymiş sanırım, bende ümitlenmiştim.
Bomba gibiyim kocamin pimimi cekmesini bekliyorumKuzuu günsydın nasılsın
İnşallah tabi gönül isterki kimse ölmesin kimse zarar görmesin herkes kardeşçe yaşayıp gitsin ama kendimi bildim bileli hiç değişmedi bişeyler keşkede değişse canım bi festivalimiz vardı şimdi onu bile yapamıyoruz üzücüevet ben ovacığı çok seviyorumBenim hep umudum olacak inşallah benim ülkemde de huzur olacak ovacikta güzelmiş ben göremedim orayi
Aman ha çekmesin sen lazımsın bize :)Bomba gibiyim kocamin pimimi cekmesini bekliyorum
Yok cnm ya öyle daha çok stres oluyor insan hep acele ettım bu sefer sabredicem Allahın izniyle hayırlısı olur inşallahCanım gitsen daha iyi olmaz mı hani belki düşük önceyici yada kan sulandırıcı falan verirler kafan rahat olur enazından