-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.001
Bu kez yeni olduğundan siliktir inşallah kötü düşünme kötü çağırms bişey olmacak inşallahYaaa hamile.mi inşallah cnm kan batırmadan kendime hamiş diyemiyorum :)
3.de sen isteİki değil miydi kız o bi gündüz bi arkadaş bi akşam ki üç kim ben kaçırdım mı aha
:)) benim esim de noluyo kiminle yazisiyorsun sürekli diyor ilk gün olunca surekli telefon elimde :))) merak etti soruyor nasıl birsey ne konusuyorsunuzBen kafayi yedim yazilari okuyup sevincimden disardan guluom kocam bana bakio kimle konusuon dio
8 aydır istiyoruz cnm iki kimyasal gebelik geçirdim bimiyorum ya diyorum ya kanda görmeden inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum yaa valla çok tuhaf Allahım herkese sağlıklı gebelik versin insalajDaha tanisamadk ama hayırlı olsun inşallahhhh ne zamndr beklenen bi haberdi
Amin inşallah cnmBu kez yeni olduğundan siliktir inşallah kötü düşünme kötü çağırms bişey olmacak inşallah
Kiz ben mesaj yazarken kocam aradiginda meskule atiyorum bazen buraya yazmakdan ona firsat gelmio:)) benim esim de noluyo kiminle yazisiyorsun sürekli diyor ilk gün olunca surekli telefon elimde :))) merak etti soruyor nasıl birsey ne konusuyorsunuz :)))
Veririm mutlaka cnmO zaman kan verdigin zaman bize haber bir umudumuzda sen ol olurmu
Kız allah iyiliğini versin bende diyorum ne ara kaçırdım kimmiş bu üçüncü bi hayırlı olsun diyeyim diye mesajlara bakıyorum ya bide3.de sen iste
Insalmah bu bebis saglikli sekilde gelir bizler teyzis oluruz8 aydır istiyoruz cnm iki kimyasal gebelik geçirdim bimiyorum ya diyorum ya kanda görmeden inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum yaa valla çok tuhaf Allahım herkese sağlıklı gebelik versin insalaj
Amin cnm ya amin insallajInsalmah bu bebis saglikli sekilde gelir bizler teyzis oluruz
Benim bugün biraz bostu hergün ayni performans sergiliyemeyebilirim :)) malum yarın is güç kendinize iyi bakın iyi geceler takipteyimKiz ben mesaj yazarken kocam aradiginda meskule atiyorum bazen buraya yazmakdan ona firsat gelmio
Meraklı kocalar bende gülünce benimkide ne oluyor diyor bide kahkaha atıyorum bazen sıçrıyor adamcağız :) kıyamam ya:)) benim esim de noluyo kiminle yazisiyorsun sürekli diyor ilk gün olunca surekli telefon elimde :))) merak etti soruyor nasıl birsey ne konusuyorsunuz
Sanada tatlım her zaman beklerizBenim bugün biraz bostu hergün ayni performans sergiliyemebilirim :)) malum yarın is güç kendinize iyi bakın iyi geceler takipteyim
Girusuruz cnimm Allaha emanet ol sen gelmesen bile buraya bebis haberin gelsin cmmBenim bugün biraz bostu hergün ayni performans sergiliyemebilirim :)) malum yarın is güç kendinize iyi bakın iyi geceler takipteyim
Ben ikinci gebelik istiyorum. 4.5 yıldır. Ocakta gebe kaldım gelişmedi kurtaj oldum 15 marttaSizler ne zamandan beri bebiş istiyorsunuz kizlar
Anladım cnm inşallah sağlıklı gebelik geçirirsinBen ikinci gebelik istiyorum. 4.5 yıldır. Ocakta gebe kaldım gelişmedi kurtaj oldum 15 martta
Amin cumlemize nasip etsin inşallahAnladım cnm inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin