- 10 Mart 2014
- 815
- 712
- Konu Sahibi yenigelinn05
Herkes ne alemde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadalar devam ediyor musunuz çalışmalara burdan birbirimize yazarsak motive oluruz ben dersaneye fln gitmiyorum evde yek başıma çalışmak çok sıkıcı evliyim ve malesef alan edebiyat buraya hergün yazsak yaptiklarimizi grup madem acildi devam etse bari olmaz mı
bende tekrardan devam etmek istiyorum buralarda olurum :)
Aynı durumdayım herkes bugün bir başlangıç yapsın benceburası çok durgun.. ben de hep birşeyler çıkıyor çalışamıyorum.. ne yapsam yaa
ben çok uzaklaştım hatta. nerde toparlasam, toparlamayı geçtim nerden başlasam.. benim gk-gy-eğitim bilimleri..Aynı durumdayım herkes bugün bir başlangıç yapsın bence
Benim de oyle .. O kadar sıkıştım ki nasıl bi yol izlemem gerektiğini şaşırdım resmenben çok uzaklaştım hatta. nerde toparlasam, toparlamayı geçtim nerden başlasam.. benim gk-gy-eğitim bilimleri..
dün matematik videolarına başladım bende.. bugün bir konu daha bitireceğim tarih de düşünüyorum bir konu ama uzun olursa rehberlikte kaldığım yerden devam edeceğim .. kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorumben hemen yaptığım başlangıçtan söz edeyim. matematikten video izleyip daha sonra test çözüyorum.cidden herşeyi unutmuşum (lise bilgilerimi). .en son oran orantıda kalımıştım.ordan başladım ve şuan problemlere geçtim. gelişim psikoljisinde kaldığım yerden devam ediyorum. eğitimleri sırasıyla bitirmek istiyorum. ÖYT bitmişti ve geliişm psikolojisinden sonra sizce hangi derse geçmem mantıklı?
tarih ve coğrafyayada kaldığım yerden devam ediyorum. şimdilik bu kadar:)
sizler neleri bitirdiniz?
dün matematik videolarına başladım bende.. bugün bir konu daha bitireceğim tarih de düşünüyorum bir konu ama uzun olursa rehberlikte kaldığım yerden devam edeceğim .. kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum
Sağ ol canım inşallah sana da kolay gelsinkolay gelsin Allah yardımcımız olsun.
Ya kızlar bir şey soracağım ben son sınıf öğrencisiyim bir dersim kesin olarak kaldı sayıyorum tek ders sınavında da getirmeyeceğini vs söyledi en kötü yaz okulunda versem dersi temmuzdaki kpss ye girebilmem mümkün mü mezun olmuş sayılmıyo oluyorum bu durumda çünkü Son sınıfta yaz okulu yapan var mı bu konuda yardımcı olabilcek birileri lütfen ona göre kpss çalışcam