2017 Kpss öğretmenlik için hedefim +90

Ben de bu yıl mezun oldum ama sınava çalışamadığım için girmedim bile sınava.

2017de ilk defa gireceğim.

Şimdiden GY Türkçenin konularını bitirdim sayılır. Sadece sözcükte, cümlede, paragrafta anlam ve sözel mantık konusu kaldı. Bir haftada bitiririm diye düşünüyorum.

Sözcükte ve söz öbeklerinde anlam: konu çalışma + 27 soru çözümü

Cümlede anlam: konu çalışma+ 27 soru

Paragraf : konu çalışma+ 27 soru

Geriye sadece sözel mantık konusu kaldı. Onu da yarın bitirip Yen'i bir derse başlamayı düşünüyorum. :halay:

Eee kızlar siz neler yaptınız hangi derste hangi konulardasınız :rolleyes:

Sözcükte ve söz öbeklerinde anlam: konu çalışma + 27 soru çözümü

Cümlede anlam: konu çalışma+ 27 soru

Paragraf : konu çalışma+ 27 soru

Geriye sadece sözel mantık konusu kaldı. Onu da yarın bitirip Yen'i bir derse başlamayı düşünüyorum. :halay:

Eee kızlar siz neler yaptınız hangi derste hangi konulardasınız :rolleyes:
Canım ya ben daha kismetse yarın basliyacam detaylari yazarım inşallah :) bi gün gy gk, bi gün de eğitim olacak sekilde çalışmayı planlıyorum aksi bir durum olmazsa tabi :KK66:

Umudunuz daim olsun arkadaşlar benim gibi defalarca girince kırılabilir. Türkçe sorularınızı özelden atarsanız müsaitsem yardımcı olurum kolay gelsin.

Slm kızlar pek kimse ugramiyor ogretmenlik sayfalarina.bende calisacak motive olacak birilerini ariyorum ama kimse yazmiyor pek.:110:

Ben de sözel mantıkla beraber Türkçeyi bitirdim ama sonra ne Türkçeden soru çözdüm ne de Yen'i bi derse başladım :kızgın:

Motive olamadım bi koptum niyeyse sabah Yen'i bi derse başlıcam :sopa: Türkçeden de soru çözücem hadi bakalım :KK53:

Sözcükte anlam: 55 soru
Cümlede anlam: 82 soru
Anlatım bozukluğu: 50 soru

Şimdi de tarihin ilk konusuna başlıyorum
İslamiyet öncesi Türk siyasi tarihi, Ramazan Yetkin :halay:

Yazım kuralları: 40
Paragraf:40

İslamiyet öncesi Türk tarihi konusu bitti. Ancak 27 soru çözebildim.

Tarih videoları çok uzun. Hem ders çalışırken hem soru çözerken çok sıkılıyorum ya :confused:

Kızlar siz neler yapıyorsunuz?? Günlük çalışmalarımızı yazalım. Böyle daha çok motive oluruz:KK49:

Kızlar siz neler yapıyorsunuz?? Günlük çalışmalarımızı yazalım. Böyle daha çok motive oluruz:KK49:
Canım ben bu 2 gündür hiç calisamiyotum ya ev işleri bebis derken aşırı yoruluyorum :KK43: zaten daha eğitim den 2 konu tek çalıştım eğitim teknikleri nden 2 konu çalıştım off yaa benim bu halim ne olacak, bu gidişle çok zor :KK43:

selammm.. ben de 2017 kpss sınavına girecem inşallah. şuan özel sektörde çalışıyorum, ve kpss çalışmaya başladım dün akşam. hem iş hem kpss beraber götürmek zorundayım.. akşamları tek çalışma şansım var. ramazan yetgin videolarıyla başladım.. ilk ünitesi 8 tane videodan oluşuyor. 4 tanesi bitti akşam da geriye kalanı bitirsem konuyla ilgili test çözmeye geçeceğim inşallah.. ben de sizinle takip edeceğim inşallah..

K
Canım ben bu 2 gündür hiç calisamiyotum ya ev işleri bebis derken aşırı yoruluyorum :KK43: zaten daha eğitim den 2 konu tek çalıştım eğitim teknikleri nden 2 konu çalıştım off yaa benim bu halim ne olacak, bu gidişle çok zor :KK43:

Kendini çok yorma canım. Bi konu bitirip bir test çöz. Eğer hiç yeni konu çalışamadıysan test çözemiyosan önceki konuyu oku yüksek sesle tekrar et.

Bazen bi şeyi unutmamak için gidip evdekilere anlatıyorum. Durduk yere alakasız bi şey anlatmaya başlayınca şaşırıyolar ama alıştılar artık :halay: napiim unutmamam lazım:KK53:

Kızlar konuyu ya da önemli noktaları başkasına anlatın, üzerine konuşun. Emin olun unutmanız mümkün değil artık. Başkasına anlatamıyosanız ayna karşısında anlatın o da olmazsa karşınızda biri varmış gibi anlatın. Çok ile yarıyor:KK54:

K

Kendini çok yorma canım. Bi konu bitirip bir test çöz. Eğer hiç yeni konu çalışamadıysan test çözemiyosan önceki konuyu oku yüksek sesle tekrar et.
Canım işte yapmam lazım sofordan başlıyorum sonuçta. Kendimi ayarladim artık inşallah sabah erken saatlerde uyanıp çalışacam başka türlü oğlum müsade etmiyo 1 yaşında herseyi darmadağın ediyo. Inşallah basaririm sabah erken kalmayi :KK43:

selamlar. sabah erken kalkma konusunda ben de çok tembelim yaa. yoksa hep aklımdan geçiyor yarın sabah erken uyanacam 1 saat bile çalışsam kar diye.. ama her defasında yapamıyorumn yaa:eek::eek:

merabalar bende burdan takip etmeyi düşünüyorum. lisans son sınıfım ve tüm bilgilerimi unutmuş olarak başladım.şuan türkçe dil bilgisine geçtim
matematikte ondalık sayılara
tarihte osmanlı develtine
öyt yi bitirdim
gelişim psikolojisine başladım :)

İsem yayıncılığın 2016 türkçe soru bankasını bitirdim. Cevap anahtarındaki yanlışlıklarla , sorulardaki hatalarla tam bir fiyaskoydu.

Daha indirimli olur diye 2016 yılının kitabını almayın. Hoca videolarda 2017 basımında hataların düzeltildiğini söyledi ama önyargı oluştu bende bi kere.

Yeni basım türkçe için başka bi yayın almayı düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz

İsem yayıncılığın 2016 türkçe soru bankasını bitirdim. Cevap anahtarındaki yanlışlıklarla , sorulardaki hatalarla tam bir fiyaskoydu.

Daha indirimli olur diye 2016 yılının kitabını almayın. Hoca videolarda 2017 basımında hataların düzeltildiğini söyledi ama önyargı oluştu bende bi kere.

Yeni basım türkçe için başka bi yayın almayı düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz

bende pegemin ales kitabı ve ihtiyaç kpss var. öyle pek bilerek almadım. birbirinden farklı kaynakları ne kadar çözseniz o kadar kardır .

X