- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
-
- Konu Sahibi yenigelinn05
Canım ya ben daha kismetse yarın basliyacam detaylari yazarım inşallah :) bi gün gy gk, bi gün de eğitim olacak sekilde çalışmayı planlıyorum aksi bir durum olmazsa tabiSözcükte ve söz öbeklerinde anlam: konu çalışma + 27 soru çözümü
Cümlede anlam: konu çalışma+ 27 soru
Paragraf : konu çalışma+ 27 soru
Geriye sadece sözel mantık konusu kaldı. Onu da yarın bitirip Yen'i bir derse başlamayı düşünüyorum.
Eee kızlar siz neler yaptınız hangi derste hangi konulardasınız
Inşallah geri geldikçe sizden faydalanicam şimdiden çok teşekkürlerUmudunuz daim olsun arkadaşlar benim gibi defalarca girince kırılabilir. Türkçe sorularınızı özelden atarsanız müsaitsem yardımcı olurum kolay gelsin.
Canım ben bu 2 gündür hiç calisamiyotum ya ev işleri bebis derken aşırı yoruluyorumKızlar siz neler yapıyorsunuz?? Günlük çalışmalarımızı yazalım. Böyle daha çok motive oluruz
Canım ben bu 2 gündür hiç calisamiyotum ya ev işleri bebis derken aşırı yoruluyorumzaten daha eğitim den 2 konu tek çalıştım eğitim teknikleri nden 2 konu çalıştım off yaa benim bu halim ne olacak, bu gidişle çok zor
Canım işte yapmam lazım sofordan başlıyorum sonuçta. Kendimi ayarladim artık inşallah sabah erken saatlerde uyanıp çalışacam başka türlü oğlum müsade etmiyo 1 yaşında herseyi darmadağın ediyo. Inşallah basaririm sabah erken kalmayiK
Kendini çok yorma canım. Bi konu bitirip bir test çöz. Eğer hiç yeni konu çalışamadıysan test çözemiyosan önceki konuyu oku yüksek sesle tekrar et.
İsem yayıncılığın 2016 türkçe soru bankasını bitirdim. Cevap anahtarındaki yanlışlıklarla , sorulardaki hatalarla tam bir fiyaskoydu.
Daha indirimli olur diye 2016 yılının kitabını almayın. Hoca videolarda 2017 basımında hataların düzeltildiğini söyledi ama önyargı oluştu bende bi kere.
Yeni basım türkçe için başka bi yayın almayı düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz