2017 Kpss öğretmenlik için hedefim +90

Kasım ayında Türkçeden yaprak test çözdüm pegemin 32li yaprak testini

Vatandaşlık konularını bitirdim. Her konudan sonra da soruları çözdüm Pegem 2015 soru bankasından. Hala ona devam ediyorum.

Aralık ayı için: coğrafya ve öabt eski Türk edebiyatına başladım. İki konuyu birden götürmeye karar verdim yoksa yetişmeyecek

Arkadalar devam ediyor musunuz çalışmalara burdan birbirimize yazarsak motive oluruz ben dersaneye fln gitmiyorum evde yek başıma çalışmak çok sıkıcı evliyim ve malesef alan edebiyat buraya hergün yazsak yaptiklarimizi grup madem acildi devam etse bari olmaz mı

bende tekrardan devam etmek istiyorum buralarda olurum :)

ben hemen yaptığım başlangıçtan söz edeyim. matematikten video izleyip daha sonra test çözüyorum.cidden herşeyi unutmuşum (lise bilgilerimi). .en son oran orantıda kalımıştım.ordan başladım ve şuan problemlere geçtim. gelişim psikoljisinde kaldığım yerden devam ediyorum. eğitimleri sırasıyla bitirmek istiyorum. ÖYT bitmişti ve geliişm psikolojisinden sonra sizce hangi derse geçmem mantıklı?
tarih ve coğrafyayada kaldığım yerden devam ediyorum. şimdilik bu kadar:)
sizler neleri bitirdiniz?

dün matematik videolarına başladım bende.. bugün bir konu daha bitireceğim tarih de düşünüyorum bir konu ama uzun olursa rehberlikte kaldığım yerden devam edeceğim .. kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum

kolay gelsin Allah yardımcımız olsun.

iyi çalışmalar, öğretmenlik miydi bölüm acaba? Şu günlerde eğitim seti araştırıyorum almak için ama hangi yayını almalıyım karar veremedim? Siz ne kullanıyorsunuz?

Ya kızlar bir şey soracağım ben son sınıf öğrencisiyim bir dersim kesin olarak kaldı sayıyorum tek ders sınavında da getirmeyeceğini vs söyledi en kötü yaz okulunda versem dersi temmuzdaki kpss ye girebilmem mümkün mü mezun olmuş sayılmıyo oluyorum bu durumda çünkü Son sınıfta yaz okulu yapan var mı bu konuda yardımcı olabilcek birileri lütfen ona göre kpss çalışcam

Kpss ye her türlü girer puanını alırsın
Atama ağustos da vs olur o zaman à mezun şartları tamamlamış olabilir sin
Okulun öğrenci işleri ile de görüşebilir sin yaz okulu ile ilgili

canım yediiklim ve pegem eğitim bilimlerini iyi dediler bana.ben de onlarla başladım beyaz kaleme gidiyorum ben ama soru bankalarını hiç beğenmiyorum.dersanede beğenmiyor olacak ki ekstra doktrin yayını çıkarıp satma peşinde,kendi öğrencisine de dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…