- 2 Mayıs 2016
- 61
- 48
- 18
- 32
- Konu Sahibi yenigelinn05
-
B grubu:)merhaba bende lisans son sınıf öğrencisiyim öğretmenlik için kpss a mı b grubumu oluyoruz acaba biz hiç bir bilgim yok kpss hakkında bilenlerden yardımcı olmasını beklyorum tesekkurler :)
B grubu:)
Merhaba mayıs takı KPSS a sınavına giriyorum parasını yatırırken gk-gy eğitim bilimleri ve alan sınavı tercihi yapoyosun alan sınavı daha sonra yapılıyorbölümüm coğrafya
Puaniniz kacti ve hangiArtik kpssnin hic onemi kalmadi. Mulakat denen sacmalikta kpssden yuksek alana dusuk veren komisyonlar oldu. O yuzden cok da umursamayin arkadaslar... 65 alani icabinda 80 alanin onune gecirdiler. Emeklerinize yazik olmasin diye soyluyorum. Şahsen ben alinacaklarin arasindaydim, siralamadaydim ama mulakatta herkese 80leri 90lari verip onume gecirdiler haksiz yere. 1 sene dersaneye boşuna gittim, maddi manevi...
Bu konuda gruplari vs takip etmenizi oneririm, suanki alimlarda yasananlari gormeniz açisindan. Valla biz o kadar calistik, benden dusuk alan onca insani 90 95 vererek onume gecirdiler. Komisyondan komisyona cok fark etti puanlar. Eskiden kpss diye bir umut vardi, simdi yuksek alsan da garantin yok.Puaniniz kacti ve hangi
bolum, cok yuksek puanlar alirsak umudumuz olur gibi gelio bana
çok sinir bozucu canım ya çok üzüldüm. o kadar uğraş üstelik mülakat da iyi geçmiş...90 değil 100 dahi alsanız mülakatta torpiliniz yoksa atanamazsınız. ben derece yaptığım halde mülakatım çok iyi geçtiği halde atanamadım.
eminmisiniz acaba iki tane dersane rehner hocasına sordum biri kpss a biri kpss b dedi çok kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?