Bence almalısın canm. Masada siz yerken oda sandalyesinde olur. Sofra kültürünü öğrenir. İleriki aylarda önüne koyunca kendisi yiyecek. Ha blw yöntemi yapmayacaksan sen bilirsin ama yinede olmazsa zorlanırsın diye düşünüyorum.Mama sandalyesi olmassa olmaz mı
Ben almayı pek düşünmüyorum da
Canım ben günlük süt alıp kendim yapıcam. Dediğin gibi arttırarak gidicem. Yalnız tadımlıklarda başlamıycam onu. İlk 45 gün tadımlık yani sebze meyve suyu azar azar. 8.ayın ortalarında 1 çay kaşığı yoğurt ile başlarım bende.Kizlar haziran anneleri grubuna sordum ama cevaplayan olmamis..goremedim
Bu yogurt konusunu nasil yapiyosunuz
1 tatli kasigi ile baslicaz 1 kase olana kadar her gun 1 tatli kasigi arttiricakmisiz
Ayrica hergun taze olarak mayalayacakmisiz
Doktor mamasindan da yapabilirsin ama genelde bebekler onun tadini begenmiyolar dedi.. tarifini verdi ama sen yine de inek sutu al gunluk onunla yap dedi
Orası pek farketmiyo canm. Benimki ayarlanabiliyo ama sorsan sadece masa boyuna ayarladık başkada oynamadık. Diğer türlüde alsan farketmez. İkea antilop hatırladığım kadarıyla masayla aynı boydu.Peki normal mama sandalyesi mi yoksa yukseltilebilir mama sandalyesimi mantıklı
Canim bize doktor kasik mamadan bahsetmedi sanirim 5 aylik oldugumuz icin.. 6. Ayda bahseder belki bilmiyorum kiDr bana günlük sütten yap dedı yoğurdu ama güvendiğin süt alabileceğin yer varsa ondan da yapabilirsin dedi biz ek gıdaya başladıktan 15 gün sonra kontrole gidice tekrar değerlendirecek bir de ek gida yaninda kasik maması ver dedi gereklimiki mama
Gerci sende 5 ayliksin.. acaba zayif mi gordu bebegi bilemedim simdiCanim bize doktor kasik mamadan bahsetmedi sanirim 5 aylik oldugumuz icin.. 6. Ayda bahseder belki bilmiyorum ki
14 hazıran doğumlu bebeğim bu ay sadece 320 gr. geçen ayda 500 gr aldi. Kilo alım hızı az geldi gözüne ama bu ay bir hafta baya hasta idi antibiyotik başladık.Gerci sende 5 ayliksin.. acaba zayif mi gordu bebegi bilemedim simdi
bence kilosu iyi. Az değil. Genelde 5. ayda doğum kilosunun 2 katını yakalaması gerekir derler. Seninki de yakalamış. Benimde bebeğim 17 haziran doğumlu kilosu 7600. Doğum kilosu 3700.14 hazıran doğumlu bebegüm bu ay sadece 320 gr. geçen ayda 500 gr aldi. Kilo alım hızı az geldi gözüne ama bu ay bir hafta baya hasta idi antibiyotik başladık.
3080 gr dogmustu. şu anda 7220 gr di en son
Merhaba oncelikle boyle guzel bir topik actiginiz icin tsk ederim.Bizde ek gidaya baslayacagiz kasik mamasi olarak hipp organik princli veriyorum.4.aydan itibaren devam sutunude hipp kullaniyoruz ama kasik mamasi olarak baska bir marka kullanan varmi tavsiye edebilecek birde bir komsum arimama al dedi yenilenmis ama bilemedim arimama pirincunu ayni sey mi bunlar suyla yapiliyor devam sutuyle nasil yapilacak ki
14 hazıran doğumlu bebeğim bu ay sadece 320 gr. geçen ayda 500 gr aldi. Kilo alım hızı az geldi gözüne ama bu ay bir hafta baya hasta idi antibiyotik başladık.
3080 gr dogmustu. şu anda 7220 gr di en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?