2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kizlar bugün aşılamanin 4. Gunundeyim ve çok küçük leke geldi aşılama olduğum ilk günden beri hiç olmamıştı bugün olması normal mi?

Cevabın için çok teşekkür ederim canım doktoruma konuştum 4.5 tan fazla olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ben bugün genel cerrahi doktoruna göründüm ilacımı aldım bakalım eşimin çok yüksek çıktı. Sperm yapısını bozabiliyormus tiroit yüksek çıkınca. Ama eşimin sperm tahlilleri çok iyi çıkmıştı acaba diyorum o yüzden mi tutmadı kafam da deli sorular

Canım çok sağol bilgiler için bugün gittim doktora ilaç aldım 2 ye düşürmek için 1 hafta kullan gel bakalım düşmüş mu dedi. Benim çok yüksek değil ama İnternete okuduklarım endişelendirdi beni

Kizlar birsey sorucam
Cok cok kilo aldim gecmis tedaviler depresyon asiri tatli istegi falan
Biraz detoks yapicam
Yesil cay içsem tup bebek tedavi oncesi bu 3 ay
Bi sorun olur mu yesil çaydan
Varmi bilginiz

Kizlar birsey sorucam
Biraz detoks yapicam
Varmi bilginiz
Hamilelikte kesinlikle yasak yeşil çay çok fazla kafein varmış içinde.onceside yükleme yapılmış olmazmi bilmiyorum limonlu su iç bol bol bence sade maden suyu ile birlikte ekmek ve ürünleri pirinç pilavı kızartmalar abur çuburu çıkar tamammdir

Kizlar birsey sorucam
Biraz detoks yapicam
Varmi bilginiz
Canım kabak detoksu var onu deneyebilirsin
Yurt dışına gidiyorum dönüşte yapacağım çok ise yariyormus

Slm canim bende heycanli bekleyis devam ediyor yediklerime dikkat ediyorum yarim saatten fazla ayakta kalmiyorum belim cok agriyor bugun insallah tutunuyordur yavrum
Canım inşallah sağlıkla tutunuyordur meleğin güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle

Canım hayırlı yolculuklar bizde düşünüyorduk balkan turu fakat düşüncede kaldı ))) çok sevindim yolunuz açık olsun inşallah
canım bebiş büyüsün biraz ailecek gidersiniz, bizde tekirdağda son senemiz trakyadan çıkmadan gidelim bu kadar yakınken dedik canım

Günaydın kızlar
floransa17 bende 48 ile başlayıp tedaviyi 53 kilo ile bitirdim...Aldığım kiloları vermeye çalışıyorum bende hergün yeşilçay içiyorum....Yeşilçayla yapılan detoks sularıda yapıp içiyorum.... Birşey olucağını sanmıyorum tedaviye başlayınca bırakırsın içmeyi...
A anneveoglusu 'nun dediği kabak detoksunu bende yaptım. İnstagramda Nilay Keçeci diye bir diyetisyen paylaşmıştı ama herkes 3 kilo vermiyor ben 3 günde 1 kilo verdim o detoksla ama Nilay Keçeçi'yi takip etmeni öneririm başka detoks tarifleride var profilinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…