-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.781
YaaMaşallah sana seni merak ediyordum aslinda 1 haftadir aklima geliyorsun.
Yaaöyle işte bakalım hersey yolunda ilerliyor endişeli haller korkular bazen merak sevinç karısık duyguşalarla devam ediyoruz. İnşallah yarında detaylı usg de temiz çıkar bir tık daha nefes alırım. İnanın bana zor bir deneyimmiş hamile kalmak kadar zormuş bu sureç. Allah herkesi hayırlısı ile anne yapsın sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Inşallah güzle haberler alacaksın canım dualarımdasınız ben bu sürece başlamadan önce sizin topiğu binlerce sayfayı tekrar tekrar okudum yazdığınız her kelime benim yolumu aydınlattı allah hepinizden razı olsun muradiniza kavustursun
Bende seni merak ettim hayırlısı demek böyle imiş 6 ay sonra güzel haberler alırız inşallah kızının sınavında başarılar bende seni öpüyorumA anneveoglusu canım malesef yine negatif oldu tek embriyo 3. gün transfer edildi ama nasip işte sayfayı 6 ay kadar kapatmak zorunda kaldık artık maddi olarak beş tedavi eldekileri tüketti zaten kızımın sınav süreci de zorluyor uzun süreli raporlardan sonra yoğun nöbetlere geri dönüş yaptım geçen hafta seninde hayırlı olsun canım uzun suredir sayfaya bakmıyorum psikolojik açıdan sizleri etkilemek istemedim inşallah seninfloransa17 @ZARMEH ve bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel haberleriyle seviniriz öpüyorum hepinizi
İyiyim şükür inşallah senden de güzel haberler alırız arkadaşımiyiyim canım saol sen nasılsın? evet canım yarın kontrol günü haftaya transfer olur nasipse. Allah razı olsun canım inş. yüzümüz güler seninde az kaldı inş güzel sonuç alıcaz Rabbim yardımcın olsun.
yarın test yapsan çıkar aslında 10. gün isteniyor bizim hastanede belirsizliğe dayanamıyorsan yap bence ama kesin olsun dersen bir gün daha bekle hakkında hayırlısı olsun
Evet canım kalp güm güm atıyor 7. Günden beri günde 2 km yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor bana güneş açtı bugün sabah 8 -9 gibi veririm canımcango58 insalalh güzel haberlerini alırız yakin zamanda
A anneveoglusu son gün.. nasilsin? Kacta vericeksin yarin kanı
Evet canım kalp güm güm atıyor 7. Günden beri günde 2 km yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor bana güneş açtı bugün sabah 8 -9 gibi veririm canım
Senin histeroskopi kesinleştimi
Testler çıktı mi
İyiyim canım şükür transfer günü belli olmuş hayırlı olsun inşallah birbirimize güzel haberler veririz canımA anneveoglusu canım nasılsın? yarın büyük gün Rabbim yüzünü güldürsün inş. güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))kızlar bende kontrole gittim bugün. nasipse 4 nisan transfer tarihim. geçen ki transferde progestan iğne vermişti. şimdi fitile çevirdi. günde 3 tane 2 şer tane fitil şeklinde kullanıcam ama hep geri geliyor. faydası olmucak diye korkuyorum fitil kullananlar nasıl kullandınız ?sizlerde de geri gelme oluyor muydu yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba öncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Bi sorum olacakti, bu Progesteron ignesini hergünmü kullandiniz, kendinizmi yaptiniz hep igneyi yoksa Doktormu yapti.Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))
Zaten muhtemelen dış zarını atıyor plastik gibi bisey
Merhaba. Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iki günde 1 yapıldı eşim yaptı.Merhaba öncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Bi sorum olacakti, bu Progesteron ignesini hergünmü kullandiniz, kendinizmi yaptiniz hep igneyi yoksa Doktormu yapti.