Canlar merhabalar.. dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim başka bir dünyadayım resmen...
çok umutsuz olduğum bi anda geldi bu müjdemiz.. Allahım hayırla sağlıkla devamını nasip etsin inşallah..:)
Bu ay adetimin 5. Gününden itibaren(13aralık) incir kürü yaptım.. büyük ihtimalle de gebeliğime sebep önce rabbimin izni sonra da bu diye düşünüyorum . Çünküyazın 2 aşılama, ekimde de tüp bebekdenedik. O kadar ilaca ve her şeye dikkatetmeme rağmen negatif sonuç gördük.. okadar umutsuzluğa kapılmıştım ki.. doktorum kasım aralık ayı 2 ay ara verelim dedi. Hatta Önümüzdeki ay okullar tatil olunca tedaviye başlayacaktık 2. Tüp bebek için.
Geçen ay soğan kürü yaptım adet gördüm sonra incire başladım. Dün adetime 3 gün kala akşamüstü normal gebelik testi yaptım gölge çiZgi çıktı. Sinemaya gittik geldik bi de predictor deneyim dedim 1 dk içinde 2. Çizgi belirgin pembe çıktı havalara uçtuk.. kan vermeye gittik akşam kan değerim 8.53 çıktı şimdi salı günü tekrar kan vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada bende prolaktin hormonu yüksek. Hipofiz bezinde küçük bi kitle var. O da prolaktinimi yükseltiyor. 1 yıldır ilaçla baskılıyorum. İlaç kullanınca 2 ye yakın değere indi en son bununla hamile kaldım. Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hamile olan herkesin de sağlıkla devamını nasip etsin .
Belirtilere gelince inanın hiç belirtim olmadı. 3 gündür adet ağrısı gibi ağrım oldu hatta Perşembe günü tüm gün sürdü bu ağrı. Dün gece de sağ kasığımda biraz ağrım oldu öyle uyuyakaldım. O yüzden hiç umudum yoktu adet olacam diyordum. Ve hiç akıntım yok hala yok kuru yani dün biraz kuru sarı akıntı oldu yani demek ki herkeste bir olmuyor. Ben her ay belirti arardım şimdi o yüzden çok şaşkınım.
Çok uzun oldu kusura bakmayın:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dilerim ki isteyen herkese nasip olsun hepiniz için dua ediyorum sizler de benden dualarınızı esirgemeyin ne olur