2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Haklısın canım.. hadi şimdi bugün bir daha duydum kalp atışını ya 1 ay sonra ne yapacagim? İşkence eziyet dönecek hayat bana. Kalp durduğunda bir belirti vermiyor diye okuyunca bende bu hale geldim.. keşke belirti verse. Temizlik yaptım gecem haftaki gibi yorulmadim o yüzden gerilim bir daha. Ama olmaz böyle dediğin gibi :KK43:
Canim kalp durdugunda belirti olmadigini kim soyledi. Ben daha once ikiz kaybettim kalpleri durmustu bas agrisindan geceleri uyuyamiyordum cok hastalanmistim. esim basima buz torbalari koyuyordu. Akabinde gittim kalpleri durmustu. Dr kaybettigin icin rahatsizlanmissin dedi. Eger bir sorunun yoksa kafana takma derim

Canim kalp durdugunda belirti olmadigini kim soyledi. Ben daha once ikiz kaybettim kalpleri durmustu bas agrisindan geceleri uyuyamiyordum cok hastalanmistim. esim basima buz torbalari koyuyordu. Akabinde gittim kalpleri durmustu. Dr kaybettigin icin rahatsizlanmissin dedi. Eger bir sorunun yoksa kafana takma derim
Burda bir kaç kişi hiç belirti olmamıştı dedi diyince bende ozaman dedim. Bu arada çok üzüldüm canım Allah bir daha yasatmasin sana o açılardan bir daha inşallah canım..

Burda bir kaç kişi hiç belirti olmamıştı dedi diyince bende ozaman dedim. Bu arada çok üzüldüm canım Allah bir daha yasatmasin sana o açılardan bir daha inşallah canım..

D _Depply_ sanırım hormonlardan çok gerginsin
Nefes egzersizlerini deneyebilirsin
Sakinleşmeni saglayabilir
Olumsuz düşünceler den de nefes egzersiziyle kurtulabilirsin belki
Sevdiğin ve keyif aldığın mekanlarda insanlarla birlikte olursanda belki bu huzursuzluktan kurtulabilirisn
Doğada vakit gecirebilirsin
Bir hayvani sevmek vs gibi oksitosin salgilayarak stresini giderebilirisn
Simdilik aklima gelen bunlar
Keyif aldigin bir hobi de seni rahatlabilir canım

Dondurulmuş Transferden kac gün önce son doktor görüşmeniz oldu?
Herkese soruyorum :)
Biz dr.la bulusup tdv.yi planladiktan sonra dedi ki adetin 2.gununde ostrofeme basla ilacin 10.gununde bana usg icin gel.gittigimde ilaci kac gun daha kullanacagima karar verip su gun transfere gel demisti.dr.u gordugum bu kadardi cnm.
Ama tr.de farklidir belki onu bilmiyorum.

Kizlar kimyasal gebelik geciren yada dusuk yapan varsa bisey paylasacagim.
Boyle bir olaydan sonra psikolojik olarak cok kotu oldugumuz icin tdv.ye biraz ara vermek isteriz ama ben kimyasal gebelik gecirdigimde dr.um bana dedi ki vucut hamilelige kendini hazirladigi icin ara vermezsek tutunma sansi daha yuksekmis.bana simdi adet olacaksin diger adetinde de tekrar baslariz demisti.yani suan boyle bir durumda olan varsa aklinda bulunsun dedim

Boyle bir olaydan sonra psikolojik olarak cok kotu oldugumuz icin tdv.ye biraz ara vermek isteriz ama ben kimyasal gebelik gecirdigimde dr.um bana dedi ki vucut hamilelige kendini hazirladigi icin ara vermezsek tutunma sansi daha yuksekmis.bana simdi adet olacaksin diger adetinde de tekrar baslariz demisti.yani suan boyle bir durumda olan varsa aklinda bulunsun dedim
Evet canim aynısını ben de duydum.Rahim bebeğe hazırlanıyor diyorlar o zaman.

Sevdiğin ve keyif aldığın mekanlarda insanlarla birlikte olursanda belki bu huzursuzluktan kurtulabilirisn
Mesela bugün en yakın kız arkadaşlarımla plan yaptım bir kız gecesi yaptık... çok güzel zaman geçirdim ve baktım hiçbi olumsuz düşüncelerden eser yok. Sanırım o biraz evde olmaktan kaynaklanıyor. Su siralar biraz sosyal olacağım. Aktif olmaya çalışıcagim gezip eğlenmeye yönelmem lazım. O zman daha iyi olacagimi düşünüyorum canim. Haklısın birseyler ile uğraşmam lazım. Boş kaldıkça kendimi dinleyip boşuna uzuyorum kendimi.

Canım o nefes egxersilerini çok duyuyorum ben. Nasıl yapmam gerektiğini anlatan bir Link varmı uygulamak istiyorumda.

Aynı şeyi düşünüyorum acaba dedim beklesem 2 ay sonra gitsem vitaminler alsam daha mı iyi olur yoksa vücut ilk kez hamile kaldı kimyasal oldu 2. Adette gitsem mi bilemedim

Aynı şeyi düşünüyorum acaba dedim beklesem 2 ay sonra gitsem vitaminler alsam daha mı iyi olur yoksa vücut ilk kez hamile kaldı kimyasal oldu 2. Adette gitsem mi bilemedim
Bence bekleme rahim hazir hazirlik yapmisken.gerci psikoloji de cok onemli bir unsur.seni en iyi sen biliyorsun.hakkinda en hayirlisi olsun ins

P Puffinmu ve @gülümse-hayata nasılsınız

Canım merhaba.ben pek giremiyordum foruma bulantılar vs derken.Allaha sukur daha iyiyim şimdi.sen nasılsın subatada bişey kalmadı.hala subat dimi transferin.zaman ne cabuk gecio bazen.umarım yeni yıl herkese umut ve mutluluk dolu gelsin.fazla yazamasamda size hep kalbimde dualarımdasınız.

Bence bekleme rahim hazir hazirlik yapmisken.gerci psikoloji de cok onemli bir unsur.seni en iyi sen biliyorsun.hakkinda en hayirlisi olsun ins
Arkadaşlar kimyasal gebelikten bir ay sonra ikinci tedaviye başladım ve tuttu.3. Denemeden bir oglum var 5. denememde 7.haftadayım. Benim doktorum çok ara vermeyelim derken bu kadar az olacağını da düşünmemiştim.Hemen bugün ilaçlara başla dediğinde apar topar eczaneye gittim. Biraz tereddüt etmedim değil.Daha ilkinin olumsuz etkisini uzerimden atamamıştım.Ama oldu.Doktorunuza guveniyorsaniz ve maddi olarak çok zora girmeyecekseniz düşünebilirsiniz.

Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var bug8n transferimin 4. Gunu transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok.

Dondurulmuş Transferden kac gün önce son doktor görüşmeniz oldu?
Herkese soruyorum :)
Transferden 5 gün önce gitmiştim en son kontrole
2018 hepimize sağlık, mutluluk ve bebişlerimizi getirsin inşallah :) Bol bol pozitif haberleri alalım... Şimdiden yeniyılınız kutlu olsun kızlar öpüyorum herkesi :KK60:

Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var bug8n transferimin 4. Gunu transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok.
Benim transferden sonra ilk günden sağ tarafımdan ağrı eksik olmadı hiç, her gün farklı zamanlarda ağrıdı.

X