- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #14.801
hayırlı olsun arkadaşımSelam kızlar 20 sinde benim de transferim oldu 2 tane 5. Gün embriyosu.
30 aralık test gunum . Belirti aramamak gerekiyor sanırım ama insanın da elinde olmuyor. Hiçbir belirti hissetmeyince acaba olmadı mı diyor. Transfer olup pozitif sonuç alanlar sizde hiç belirti olmusmuydu
Saol kuzum çok erken saçmalık ama insan yine de belirti arıyor sanırım :)hayırlı olsun arkadaşım
Maalesef tel elimde bekliyorum simdiye mail gelmis olmasi lazimdi.
Takma kafana cnm demir ve b12 oyle 1 ayda dusen bisey degil depolari var cunku.o yuzden de 6 ayda bir kontrol ediliyorlar.Merhaba kızlar. Benden tahliller istemişti doktorum bende yaptırıp götürdüm. Ama sonuclarda b12 demir değerli yoktu. Bende birdaha yaptırmam gerekmiyor mu dedim hayır gerek yok dedi. Kafama takıldı. Geçen ayki tahlilimde değerlerim normaldi. Ama şimdi bilmiyoruz ozaman gebelik yoktu şimdi var. Bilemedim es geçmez doktorum ama. Sağlık ocağındaki ebede onlarada bakarız demişti.
Maalesef tel elimde bekliyorum simdiye mail gelmis olmasi lazimdi.
El mahkum bekliyorum
NEGATIV
NEGATIV
Amin cnm.kaderdaşım çok üzüldüm nasip değilmiş demekki üzülme demicem seni çok iyi anlıyorum şuanda ama güzel düşün kötü günleri çabuk unut ve tekrar dene hakkında , hakkımızda hayırlısı olsun
Amin cnm.
Uzun bir ara vermeyi dusunuyorum.mayistan beri 3 trans oldu dondurulmus embriyolar bitti avuc avuc ilac ictim vucudum bi kendine gelsin diye zaman verim diyorum.
Hepimiz icin en hayirlisi olsun ins elden baska ne gelir.
Destekleriniz icin hepinizden Allah razi olsun.
Artik kabuguma cekilip bu konuyu biraz kafamdan atmaya calisacagim
Ins cnm hepimiz icin Allah en guzelini nasip etsinmayıstan beri 3 transfer ise bence de biraz ara vermen en mantıklısı canım. hazır olduğunda başla her şey daha güzel olucak
Ins cnm hepimiz icin Allah en guzelini nasip etsin
Cumlemiz icin insSenin için herşey hayal ettiğinden daha güzel olsun arkadaşım...
Cumlemiz icin ins
Cok saol
Aro cnm cok saol.Lolacim dedigin gibi Allah sabir versin bizlere
Bizi bi biz anlariz gerçekten
5. Denemen demiştin
Yaşını bilmiyorum ama evet ara ver dinlen biraz
Stres en büyük sorunumuz
Negatif aldıkça daha gergin başlıyoruz bir sonrakine
Yasin eger 30 lardaysa ve amh degerin iyiyse biraz dinlen hazir olduğunda yine denememek icin sebep yok
Bak 3 deneme yapacak kadar yumurtan var.. ablamin hic yumurtasi toplanacak kadar bile gelişemedi ve deneme yapamadı. Onun da umudu benim..
umut oldukca variz bu dünyada
İnsallah sonraki sonuncu olur ve dilegine kavuşursun canim.
Selam kızlar 20 sinde benim de transferim oldu 2 tane 5. Gün embriyosu.
30 aralık test gunum . Belirti aramamak gerekiyor sanırım ama insanın da elinde olmuyor. Hiçbir belirti hissetmeyince acaba olmadı mı diyor. Transfer olup pozitif sonuç alanlar sizde hiç belirti olmusmuydu
Aro cnm cok saol.
Yasim 36 yani pek de fazla kalmadi 40a.
Elh yumurta rezervimde herhangi bi sorun gorunmuyor simdilik.
Zaten Allah vermek isterse sebeplere de ihtiyaci yok ya.ama biz sadece biz uzerimize duseni yaptik demek icin cabaliyoruz iste.
Allah hepimizi tatli tatli bebislerle sevindirsin ins