2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlı olsun arkadaşım

Merhaba kızlar. Benden tahliller istemişti doktorum bende yaptırıp götürdüm. Ama sonuclarda b12 demir değerli yoktu. Bende birdaha yaptırmam gerekmiyor mu dedim hayır gerek yok dedi. Kafama takıldı. Geçen ayki tahlilimde değerlerim normaldi. Ama şimdi bilmiyoruz ozaman gebelik yoktu şimdi var. Bilemedim es geçmez doktorum ama. Sağlık ocağındaki ebede onlarada bakarız demişti.

Takma kafana cnm demir ve b12 oyle 1 ayda dusen bisey degil depolari var cunku.o yuzden de 6 ayda bir kontrol ediliyorlar.
Sen sdc bebisine konsantre ol gerisi icin de dr.una guven eger iyi olduguna inaniyorsan tabi

Amin cnm.
Uzun bir ara vermeyi dusunuyorum.mayistan beri 3 trans oldu dondurulmus embriyolar bitti avuc avuc ilac ictim vucudum bi kendine gelsin diye zaman verim diyorum.
Hepimiz icin en hayirlisi olsun ins elden baska ne gelir.
Destekleriniz icin hepinizden Allah razi olsun.
Artik kabuguma cekilip bu konuyu biraz kafamdan atmaya calisacagim

mayıstan beri 3 transfer ise bence de biraz ara vermen en mantıklısı canım. hazır olduğunda başla her şey daha güzel olucak

Cumlemiz icin ins
Cok saol

Lolacim dedigin gibi Allah sabir versin bizlere
Bizi bi biz anlariz gerçekten
5. Denemen demiştin
Yaşını bilmiyorum ama evet ara ver dinlen biraz
Stres en büyük sorunumuz
Negatif aldıkça daha gergin başlıyoruz bir sonrakine
Yasin eger 30 lardaysa ve amh degerin iyiyse biraz dinlen hazir olduğunda yine denememek icin sebep yok
Bak 3 deneme yapacak kadar yumurtan var.. ablamin hic yumurtasi toplanacak kadar bile gelişemedi ve deneme yapamadı. Onun da umudu benim..
umut oldukca variz bu dünyada
İnsallah sonraki sonuncu olur ve dilegine kavuşursun canim.

Aro cnm cok saol.
Yasim 36 yani pek de fazla kalmadi 40a.
Elh yumurta rezervimde herhangi bi sorun gorunmuyor simdilik.
Zaten Allah vermek isterse sebeplere de ihtiyaci yok ya.ama biz sadece biz uzerimize duseni yaptik demek icin cabaliyoruz iste.
Allah hepimizi tatli tatli bebislerle sevindirsin ins

Ben 41 im.. 40 sınır diye düşünme bence

İnstagram da birinin mesajini görüp gözlerim doldu demin.. doktor “artik denemeyelim “ demiş..

Bunu Allah bize duyurtmasin..
Çaresizlik gerçekten aci verir..

Umit oldukça şansımız var demektir

Allah duarimizi bosa çıkarmasın

2018 herkese Uğurlu gelsin insallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…