- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.521
Arkadaşım ben kullanıyorum yapan hemşireye söyle ilacı yavaş yavaş enjekte etsin daha az ağrı yapıyor ben çözümü öyle buldum yanma da çok olursa buz koy biraz sonrada masaj yaparak dağıt ilacı
İnşallah hiç belirtim Yok korka korka gidiyorum
İnşallah hiç belirtim Yok korka korka gidiyorum
Yok canım krem falan kullanmadım ama araştırdım biraz arnica adında bi jelden bahsetmisler bu iğneyi kullananlar o jel iyi geliyormuş uyuşturucu özelliği varmış ben 5 gün iğne kullanıp ara verdim fitile geçtim hep şuan yine kullanıyorum iğneyi ilacı çok yavaş enjekte ettirince rahat ettim öncesinde benimde kalçam kızarıp şişmişti ateş gibi de yanıyordu.Cnm çok saol ya Buzu denedim biraz fayda edio ama tamamen de rahatlatmıo .peki masaj yaparken sürdüğün krem yağ gibi şeyler var mı
Hemşoooo naber :))
Evet şükür geldik 15. Haftaya. Cinsiyeti de öğrendik. Kız
Sende ne var ne yok, hangi aşamadasın. Umarım iyisindir canım yaa
Kızlar iyi akşamlar aranızda progestan iğne kullanan varmı yada daha önce kullanan oldu mu? 4 günde kalçalarım mahvolmuş durumda hemşirelere soruyorum kimi ovala diyor kimi ovalamadan bırak diyor şişti ateş gibi yanıo morardı Yatamıyorum kalkamıyorum bi çare bulan varsa söylerse çok sevinirim
Yok canım krem falan kullanmadım ama araştırdım biraz arnica adında bi jelden bahsetmisler bu iğneyi kullananlar o jel iyi geliyormuş uyuşturucu özelliği varmış ben 5 gün iğne kullanıp ara verdim fitile geçtim hep şuan yine kullanıyorum iğneyi ilacı çok yavaş enjekte ettirince rahat ettim öncesinde benimde kalçam kızarıp şişmişti ateş gibi de yanıyordu.
CANIM BUZ KOYUP SONRA YAVAŞ YAVAŞ İLACI DAĞITMAN GEREKİYOR KIZKARDEŞİMDE BU SÜREÇTEN GEÇTİ ONUNDA OLDU BU TÜR SIKINTILAR ALLAH KUVVETİNİ ARTTIRSIN
bahçeci merkezde arkadaşların kullandıkları krem vardı onu sordum kızlara öğrenince onuda yazarım sanasaol Allah razı olsun canım benim. dediğini eve gider gitmez yapıcam inş. faydası olur
bahçeci merkezde arkadaşların kullandıkları krem vardı onu sordum kızlara öğrenince onuda yazarım sana
Sağol canım. Evet çok şükür 6 haftalık daha çok yeni hamileyim. Bende hep fitil kullanmıştım ama hafif lekelenme yaşayınca iğneye geçtik çok iyi geliyor hemen kesiyor mecbur yaptırıyorum. Darısı bütün isteyen herkesin başına inşallah Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın.saol canım ben bi eczaneye sorayım o dediğin kremi. aynen dediğin gibi kalçam. daha kötü olursa doktoruma söylerim fitile geçerim bnde olmadı zaten transfer öncesi fitil olarak kullanıyordum. çok saol canım sen hamilesin değil mi sağ salim kucağına alırsın inş.
arnica imiş canım arkadaşta yazmış aynı ilacı zaten sana inşallah bir nebze yararı olurtamam canım haber bekliyorum senden çok saol canım arkadaşım Rabbim kalbine göre versin inş.
Sağol canım. Evet çok şükür 6 haftalık daha çok yeni hamileyim. Bende hep fitil kullanmıştım ama hafif lekelenme yaşayınca iğneye geçtik çok iyi geliyor hemen kesiyor mecbur yaptırıyorum. Darısı bütün isteyen herkesin başına inşallah Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın.
arnica imiş canım arkadaşta yazmış aynı ilacı zaten sana inşallah bir nebze yararı olur
Üzgünüm çaresi yok canım ne yaptıysam yok fayda yok yani bnm popo hep apse oldu her yeri dr u aradım sabah akşam progestan hapini alıyorum vede cronone jeli de sabah akşam akiyorum igneyi bıraktım .psikolojim bozulacak yoksa oturamiom oturdum kalkamiom yattığı yerde donemiodum.Kızlar iyi akşamlar aranızda progestan iğne kullanan varmı yada daha önce kullanan oldu mu? 4 günde kalçalarım mahvolmuş durumda hemşirelere soruyorum kimi ovala diyor kimi ovalamadan bırak diyor şişti ateş gibi yanıo morardı Yatamıyorum kalkamıyorum bi çare bulan varsa söylerse çok sevinirim
Üzgünüm çaresi yok canım ne yaptıysam yok fayda yok yani bnm popo hep apse oldu her yeri dr u aradım sabah akşam progestan hapini alıyorum vede cronone jeli de sabah akşam akiyorum igneyi bıraktım .psikolojim bozulacak yoksa oturamiom oturdum kalkamiom yattığı yerde donemiodum.
Hayırlı transferleriniz olur inşallah,bizde tekrar tedaviye başlayacağız dikkatimi çekti 8 tane 5.gün embriyosu çok iyi nasıl beslendiniz acaba, vitamin falan kullandınız mı?bizde de sebepsiz, birde morfoloji 2Insallahhhhhhhh kuzum benim arkamdan gelin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?