2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım gerçekten mi ya bnm bugün 5. gün olucak bakalım bi kaç gün daha idare edicem şikayetler artarsa mecbur söylücem doktora .bide baya kullanıcaksak hiç dayanılmaz. dediğin gibi ne yatabiliyorum ne yan dönebiliyorum ,yürürken bile ağrır mı ya.. ama ben sorucam bi arkadaşların dediği kremi belki bnde faydası olur.
progestanı hap olarakta alamam baş dönmesi yapıyor bende sanırım fitil gibi kullanmak benim için en mantıklısı saol cnm cevabın için. sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın inş. canım acıların mükafatını almışsın şükür darısı bize olsun inş:dua:
Aminn canım ins kalp atışını da duyarsamda rahatlicam. İnş darısı da burdaki herkese

Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İçimdeki his pozitif alacağını söylüyordu zaten.Aslında bu topic uğurlu buna inandım..Gözün aydın inşallah katlanarak devam eder ve evladini belki de evlatlarıni sağ salim kucağına alırsın innnşallah..

Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallah

Olucagi varsa oluyor tabi :))
Evet kesinlikle ugurlu sayfa
Bize de gelsin bu ugurlar artik insallah :))

İçimdeki his pozitif alacağını söylüyordu zaten.Aslında bu topic uğurlu buna inandım..Gözün aydın inşallah katlanarak devam eder ve evladini belki de evlatlarıni sağ salim kucağına alırsın innnşallah..
Allah razı olsun Cnm inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim çok zor bir tek yaşayan anlar

arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallah
Amin Cnm inşallah devamı gelir ve hepimize nasip olur
Olucagi varsa oluyor tabi :))
Evet kesinlikle ugurlu sayfa
Bize de gelsin bu ugurlar artik insallah :))
İnşallah Cnm dualarım sizinle

Hayırlı transferleriniz olur inşallah,bizde tekrar tedaviye başlayacağız dikkatimi çekti 8 tane 5.gün embriyosu çok iyi nasıl beslendiniz acaba, vitamin falan kullandınız mı?bizde de sebepsiz, birde morfoloji 2
Hicbirsey yapmadım kuzum eşimin değerleri çok düşüktü benimde morfoliji 1 bizimde . 31 yumurtam toplandi avantaj bu sanırım. 23 ü döllendi. Geriye 8 kaldi

Hicbirsey yapmadım kuzum eşimin değerleri çok düşüktü benimde morfoliji 1 bizimde . 31 yumurtam toplandi avantaj bu sanırım. 23 ü döllendi. Geriye 8 kaldi
8 tane 5.gün embriyosu çok başarılı :) 5.gün embriyolarının şansı çok yüksek oluyor inşallah hamilelik haberlerini duyarız.benimde 23 tane toplandı 9tane 3.gün embriyosu oldu ama tutmadılar malesef,siz nerede tedavi görüyorsunuz, size uygulanan tedavi neydi embriyolar kamerayla falan mı izlendi

Arkadaşlar.. kullandığım ilaçları hastanede yazdırip raporla alabiliyormusuz. Ben simdi herhangi devlet hastanesine gidip bunlar için rapor mu çıkarın diyeceğim. Muayene olmam gerekiyormu? Doktor neye göre verecek raporu?

8 tane 5.gün embriyosu çok başarılı :) 5.gün embriyolarının şansı çok yüksek oluyor inşallah hamilelik haberlerini duyarız.benimde 23 tane toplandı 9tane 3.gün embriyosu oldu ama tutmadılar malesef,siz nerede tedavi görüyorsunuz, size uygulanan tedavi neydi embriyolar kamerayla falan mı izlendi
Denizlideyim canım özel de tedavi oluyorum. Bizde mikrocip uygulanmış ondan mi kaynaklı bilmiyorum. Morfoloji 1 olması kötü bizim. Allah isterse 3 değil 2. Gün embriyosu da tutar kuzum . Belki de zamanı değilmiş hayırlısı böyle olduğu için allah izin vermemiş. Öyle düşün.
İnşallah senin de sağlıklı miniklerle Kucağın dolar. 20 sinde transferim var benim 2 embriyo koyucak doktorum :)

İyi akşamlar arkadaşlar,

Ne zamandır giremiyordum ne kadar çok mesaj birikmiş. Hamile olan arkadaşlara Alkah kucaklarına almayı nasip etsin. Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlarda umarım pozitif sonuçları görürler. Bende negatif sonuç sonrası şimdi ikinci denemeye karar verdim. Reflim yeni bitti bugün 8. Gün dün itibariyle incir kürüne başladım. Bir sonraki reglimin ilk günü tekrardan tedaviye başlıyoruz sanırsam ocak ayının başında başlarız....

İyi akşamlar arkadaşlar,

Ne zamandır giremiyordum ne kadar çok mesaj birikmiş. Hamile olan arkadaşlara Alkah kucaklarına almayı nasip etsin. Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlarda umarım pozitif sonuçları görürler. Bende negatif sonuç sonrası şimdi ikinci denemeye karar verdim. Reflim yeni bitti bugün 8. Gün dün itibariyle incir kürüne başladım. Bir sonraki reglimin ilk günü tekrardan tedaviye başlıyoruz sanırsam ocak ayının başında başlarız....

Hadi hayirlisi olsun ocak grubuna hosgeldin:)

Merhaba kizlar

Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum

Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?

Üzgünüm çaresi yok canım ne yaptıysam yok fayda yok yani bnm popo hep apse oldu her yeri dr u aradım sabah akşam progestan hapini alıyorum vede cronone jeli de sabah akşam akiyorum igneyi bıraktım .psikolojim bozulacak yoksa oturamiom oturdum kalkamiom yattığı yerde donemiodum.
bende 2 gün önceye kadar iğne oldum.arada 2 gün crinon a dönüyorum.bugün 14.haftaya girdim hala devam etmemi sölüyo dr benimde başta apse falan oldu buzla kompres yapıp kolanyayla ovuyodumda biyere kadar tabi.şimdide kaşıntı yaptı ama kalça kalçalıktan çıktı yani.belime kadar kaşınıyo illet bişey

Kızlar iyi akşamlar aranızda progestan iğne kullanan varmı yada daha önce kullanan oldu mu? 4 günde kalçalarım mahvolmuş durumda hemşirelere soruyorum kimi ovala diyor kimi ovalamadan bırak diyor şişti ateş gibi yanıo morardı Yatamıyorum kalkamıyorum bi çare bulan varsa söylerse çok sevinirim
Canim ben her Sabah vurunuyorum. Ilk bir hafta ayagimi kaldiramiyordum agrisindan. Bende de morarma olmustu. 10 gun sonra vucudum alisti herhalde, aciyor ama ilk gunler ki gibi cok fazla degil. Aksam yatarken pamugun ustune kolanya dokup biraz ovalayip yat. Pamugu Sabah atarsin. O da iyi geliyor.

Canim ben her Sabah vurunuyorum. Ilk bir hafta ayagimi kaldiramiyordum agrisindan. Bende de morarma olmustu. 10 gun sonra vucudum alisti herhalde, aciyor ama ilk gunler ki gibi cok fazla degil. Aksam yatarken pamugun ustune kolanya dokup biraz ovalayip yat. Pamugu Sabah atarsin. O da iyi geliyor.

Çaresi olsunda onuda denerim . Eve gelince buz koyup ovaladım gece yatmadan dediğin gibi yaparım canım Çok saol. İnş benimde zamanla azalır yoksa dayanılacak bir iğne değil ;)

Back