2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba kizlar

Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum

Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
benimde gecikti canim yarin doktor kontrolüm var bakalim ne diyecek muhtemelen kist olusmustur ben de :(

A Asuuhazirannnn canim bizim icin transferden sonra neler yaptin anlatirmisin bize

Tedavi oldugun yer neresiydi sonra neler yaptin yazarsan cok seviniriz :)
Memorial Şişli Semra kahramandı açıkcası öyle birşey yapmadım evde durdum arabaya da bindim 3. Gün Alanya döndüm uçakla ama çok eğlenceli geçti bu tedavim İstanbul da arkadaşım da kalmıştım vakit çok güzel geçti bebeği vardı bir de ananas yedim bol bol ve hep dua ettim inanılmaz hem de inancım çok fazla

Benim ilk topiğim yol arkadaşlarım kaset test yaptım az önce ve 2. Çizgi anında çıktı yarında kan testim var :anneadayı::KK200::KK200:
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.Sağ salim kucağına al innnşallah..Eee neler yaptın transfer sonrasi?Anlatırsan bize de ışık olur..:kahve:

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.Sağ salim kucağına al innnşallah..Eee neler yaptın transfer sonrasi?Anlatırsan bize de ışık olur..:kahve:

Özellikle herhangi bişey yapmadım canım
Sadece stresten uzak olarak rutin işlerimi yaptım
Tabiki şuan herşey yeni başlıyor bu sadece bir başlangıcın haberi dilerim sağlıkla devam etsin

Sadece inanın arkadaşlar ve bu işin büyük kısmı Allahın işi buna inanın ve tüm sonuçları sevgiyle kucaklayın her sonuçta bizim hayrımıza birşeyler mutlaka vardır

Hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle :dua:

609541A3-8FC0-4902-82E3-A338E8C99CE9.jpeg :anne::halay:

Oyy maşallah canım.Allah nazardan saklasın.Rutin işler derken ne yaptin mesela?Yattin mi hiç? K.bakma biraz yoruyorum ama kismetse benim transferim Ocak sonunda olacak. 3. deneme..İnanılmaz heyecanliyim..

Yemek,süpürge hariç rutin temizlik
Evden çıkamasam bile hep evde turladım
Şimdiden hayırlısı olsun seninde canım allah gönlüne göre versin

Merhaba
Benim transferin 5.gunu.22 aralikta test gunum var.onceden test yapmamak icin.bu benim 5.denemem ve gercekten tukenmis durumdayim.burda benle ayni sekilde bekleyenlerle olursam zaman daha hizli gecer belki diye dusundum.
LUTFEN GUZEL HABERLERI OLANLAR PAYLASSIN KI MORALIMIZ DUZELSIN,STRESIMIZ AZALSIN.
Allah hepimizin yuzunu guldursun kizlar
Amin

Arkadaslar bence idrar testiyle ugrasmayin bence sdc moral bozmaya ise yarar.ben 6.haftaya kadar da olsa 1 kez tutmustu.o zaman idrar testi da yapim de bir kez ben de cift cizgi gorim dedim ama kanda deger 152 olmasina ragmen idrar negatif cikti.yani once idrar testi yapsaydim bosuna uzulecektim.
Benden soylenmesi:110:

Arkadaslar bence idrar testiyle ugrasmayin bence sdc moral bozmaya ise yarar.ben 6.haftaya kadar da olsa 1 kez tutmustu.o zaman idrar testi da yapim de bir kez ben de cift cizgi gorim dedim ama kanda deger 152 olmasina ragmen idrar negatif cikti.yani once idrar testi yapsaydim bosuna uzulecektim.
Benden soylenmesi:110:

Her iki sonucada hazır değilseniz kesinlikle yapmayınız.
Yapıp yapmamak karşılaşacağınız olumsuz sonucu nasıl karşılayacağınızla alakalı :KK66:

Back