• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nerde tedavi goruyorsun sorun neydi
Sişli memorial cnm. Valla dogal yolla olmama sebebi net degil aslında ufak cikolata kistm var esimde morf% 2. Kesin bunlardan diyeniyorlar ama sureci zorlastrir diyorlar. Tup bebek drnemelernde saglikli embriyo olusmadi blkide asil sorun bu. 5. Gune bir tane geliyor o da cok saglikli degil bi kere hic tutunmadi son denemedede kimyasal oldu. Kaliteli embriyo olusmasi lazim bklm ne onereckler

Sişli memorial cnm. Valla dogal yolla olmama sebebi net degil aslında ufak cikolata kistm var esimde morf% 2. Kesin bunlardan diyeniyorlar ama sureci zorlastrir diyorlar. Tup bebek drnemelernde saglikli embriyo olusmadi blkide asil sorun bu. 5. Gune bir tane geliyor o da cok saglikli degil bi kere hic tutunmadi son denemedede kimyasal oldu. Kaliteli embriyo olusmasi lazim bklm ne onereckler
Canm sen calsiyum olayını druna söyle mutlaka.

Amin canım inşallah..Gerçekten ben inanıyorum ki nasipte varsa hicbirsey önüne geçemez. Maşallah Yonca arkadaşımızı unuttun mu ne hareketli günler geçirdi ve maşallah hamile.Sağ salim kucağına alsın inşallah.Diğer hamişlerimiz de aynı şekilde tabi..Tabi yine de bizlerin dikkat etmesi lazım elimizden geldiğince. Kendini yorma canm işe gitsen de hafif hareket et zorlama kendini.İnşallah güzel haberlerini alacağız.

İnş canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum dediğin gibi herşey nasip işi . Aynen yonca bebişlerini büyütüyor maşallah onlara :emir_bebek::KK200:

Haklısın canım... Nasib işi daima bu. Allah nasib ettiyse 2-3-5 hiç farketmez... Canım duş alıyomusun sen valla 1 haftadır almıyorum ben sadece saçımı yıkayabildim korkuyorum bişey olursa diye ne yapsam ya

Henüz almadım ama daha fazla dayanamıcam. Sen saçlarını nasıl yıkadın ? Kuaförde fln yıkatsak olur mu acaba

Henüz almadım ama daha fazla dayanamıcam. Sen saçlarını nasıl yıkadın ? Kuaförde fln yıkatsak olur mu acaba
YIKAT TABİKİ BİR FÖN ÇEKTİR KENDİNE BAK İYİ GELECEKTİR EMİNİM

CANIM BİRAZ DAHA BEKLE TEST İÇİN BUGÜN TRANSFER GÜNÜN DAHİL 4. GÜN

Selammm kizceler :) ayin 20 sinde benimde transferim var . Ağustos tan beri histereskopi falan girdik bu yola bakalım . 31 yumurtam toplanmıştı. 23 ü döllendi 5. Güne 8 tane kaldı ve donduruldu. İlk denemem dondurulmuş ile olacak yani. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ınş. Yarın jel ve progestan igneye başlıyorum. Biraz korkutuyor bu ikili beni :)

Selammm kizceler :) ayin 20 sinde benimde transferim var . Ağustos tan beri histereskopi falan girdik bu yola bakalım . 31 yumurtam toplanmıştı. 23 ü döllendi 5. Güne 8 tane kaldı ve donduruldu. İlk denemem dondurulmuş ile olacak yani. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ınş. Yarın jel ve progestan igneye başlıyorum. Biraz korkutuyor bu ikili beni :)
HAYIRLI OLSUN CANIM MAŞALLAH GÜZEL EMBRİYOLARIN VAR İNŞALLAH GÜZEL HABERLERDE ALIRSIN
BENDE EYLÜLDEN BERİ BEKLİYORUM ŞUBAT AYINA TRANFER İNŞALLAH

YIKAT TABİKİ BİR FÖN ÇEKTİR KENDİNE BAK İYİ GELECEKTİR EMİNİM

CANIM BİRAZ DAHA BEKLE TEST İÇİN BUGÜN TRANSFER GÜNÜN DAHİL 4. GÜN

Evde eğilmektense kuaförde yıkatmak en mantıklısı sanırım ..

Canım ben bana verilen test tarihinde 21 Aralık’ta yapıcam .. idrar testi falan almadım ztn en iyi hiç strese girmeden usul usul beklemek :)

Evde eğilmektense kuaförde yıkatmak en mantıklısı sanırım ..

Canım ben bana verilen test tarihinde 21 Aralık’ta yapıcam .. idrar testi falan almadım ztn en iyi hiç strese girmeden usul usul beklemek :)
AYNEN CANIM EN GÜZELİ BEKLEMEK ARKADAŞIM. BEN İNANIYORUM SENDE GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAH EN BAŞTAN BERİ @Sanat2017 Yonca___ Yonca___ ve seni takip ettim daha çok allah biliyor özelden de yazıyoruz bunun için tek sen ve ben kaldık mutlu haberi senle devam edecek allahın izniyle sonra bende arkandan geleceğim inşallah

AYNEN CANIM EN GÜZELİ BEKLEMEK ARKADAŞIM. BEN İNANIYORUM SENDE GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAH EN BAŞTAN BERİ @Sanat2017 Yonca___ Yonca___ ve seni takip ettim daha çok allah biliyor özelden de yazıyoruz bunun için tek sen ve ben kaldık mutlu haberi senle devam edecek allahın izniyle sonra bende arkandan geleceğim inşallah

Canım ya Rabbim duysun sesini inş. Desteğini hiç esirgemedin benden zor zamanında bile unutmadın beni Allah razı olsun.:KK200: İnş ikimizde güzel sonuçlar alıcaz biz adım adım ilerledik biraz bekledik inş beklemenin mükafatını alıcaz pes etmek yok. Sanat2017 yazmıyor Bayadır iyidir inş. Yoncam da mide bulantılarıyla uğraşıyor tabi iki bebiş olunca belirtiler DHA da artıyor Rabbim onlarada yardım etsin sağ Salim bebişlerini kucağına alsınlar inş:dua:

Back