- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 35
- Konu Sahibi floransa17
- #14.481
assisted hatching yapılan oldu mu bilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sişli memorial cnm. Valla dogal yolla olmama sebebi net degil aslında ufak cikolata kistm var esimde morf% 2. Kesin bunlardan diyeniyorlar ama sureci zorlastrir diyorlar. Tup bebek drnemelernde saglikli embriyo olusmadi blkide asil sorun bu. 5. Gune bir tane geliyor o da cok saglikli degil bi kere hic tutunmadi son denemedede kimyasal oldu. Kaliteli embriyo olusmasi lazim bklm ne onerecklerHakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nerde tedavi goruyorsun sorun neydi
Canm sen calsiyum olayını druna söyle mutlaka.Sişli memorial cnm. Valla dogal yolla olmama sebebi net degil aslında ufak cikolata kistm var esimde morf% 2. Kesin bunlardan diyeniyorlar ama sureci zorlastrir diyorlar. Tup bebek drnemelernde saglikli embriyo olusmadi blkide asil sorun bu. 5. Gune bir tane geliyor o da cok saglikli degil bi kere hic tutunmadi son denemedede kimyasal oldu. Kaliteli embriyo olusmasi lazim bklm ne onereckler
Uyguluyorsa ve bizede bu tedavi uyuyorsa mutlaka isteyecgm blki bir faydasi olur iki denemedir Ayni sorunu yasadk cunkuCanm sen calsiyum olayını druna söyle mutlaka.
floransa17 canım merhaba nasılsın? Ocakta tedavi olacakmışsın sanırım. İlk sayfada öyle bir not var. Öpüyorum
Amin canım inşallah..Gerçekten ben inanıyorum ki nasipte varsa hicbirsey önüne geçemez. Maşallah Yonca arkadaşımızı unuttun mu ne hareketli günler geçirdi ve maşallah hamile.Sağ salim kucağına alsın inşallah.Diğer hamişlerimiz de aynı şekilde tabi..Tabi yine de bizlerin dikkat etmesi lazım elimizden geldiğince. Kendini yorma canm işe gitsen de hafif hareket et zorlama kendini.İnşallah güzel haberlerini alacağız.
Haklısın canım... Nasib işi daima bu. Allah nasib ettiyse 2-3-5 hiç farketmez... Canım duş alıyomusun sen valla 1 haftadır almıyorum ben sadece saçımı yıkayabildim korkuyorum bişey olursa diye ne yapsam ya
YIKAT TABİKİ BİR FÖN ÇEKTİR KENDİNE BAK İYİ GELECEKTİR EMİNİMHenüz almadım ama daha fazla dayanamıcam. Sen saçlarını nasıl yıkadın ? Kuaförde fln yıkatsak olur mu acaba
OYYY MAŞALLAH 15. HAFTA OLMUŞSUN HEMŞOM CİNSİYET BELLİ OLDUMUfloransa17 canım merhaba nasılsın? Ocakta tedavi olacakmışsın sanırım. İlk sayfada öyle bir not var. Öpüyorum
HAYIRLI OLSUN CANIM MAŞALLAH GÜZEL EMBRİYOLARIN VAR İNŞALLAH GÜZEL HABERLERDE ALIRSINSelammm kizceler :) ayin 20 sinde benimde transferim var . Ağustos tan beri histereskopi falan girdik bu yola bakalım . 31 yumurtam toplanmıştı. 23 ü döllendi 5. Güne 8 tane kaldı ve donduruldu. İlk denemem dondurulmuş ile olacak yani. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ınş. Yarın jel ve progestan igneye başlıyorum. Biraz korkutuyor bu ikili beni :)
İnşallah kuzum dualarim sizinle inşallah güzel sonuçlar aliriz biraz heyecanliyim biraz stresHAYIRLI OLSUN CANIM MAŞALLAH GÜZEL EMBRİYOLARIN VAR İNŞALLAH GÜZEL HABERLERDE ALIRSIN
BENDE EYLÜLDEN BERİ BEKLİYORUM ŞUBAT AYINA TRANFER İNŞALLAH
YIKAT TABİKİ BİR FÖN ÇEKTİR KENDİNE BAK İYİ GELECEKTİR EMİNİM
CANIM BİRAZ DAHA BEKLE TEST İÇİN BUGÜN TRANSFER GÜNÜN DAHİL 4. GÜN
AYNEN CANIM EN GÜZELİ BEKLEMEK ARKADAŞIM. BEN İNANIYORUM SENDE GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAH EN BAŞTAN BERİ @Sanat2017 Yonca___ ve seni takip ettim daha çok allah biliyor özelden de yazıyoruz bunun için tek sen ve ben kaldık mutlu haberi senle devam edecek allahın izniyle sonra bende arkandan geleceğim inşallahEvde eğilmektense kuaförde yıkatmak en mantıklısı sanırım ..
Canım ben bana verilen test tarihinde 21 Aralık’ta yapıcam .. idrar testi falan almadım ztn en iyi hiç strese girmeden usul usul beklemek :)
AYNEN CANIM EN GÜZELİ BEKLEMEK ARKADAŞIM. BEN İNANIYORUM SENDE GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAH EN BAŞTAN BERİ @Sanat2017 Yonca___ ve seni takip ettim daha çok allah biliyor özelden de yazıyoruz bunun için tek sen ve ben kaldık mutlu haberi senle devam edecek allahın izniyle sonra bende arkandan geleceğim inşallah
Hahaaa gözum ustunde benden kacmaz Kader arkadasim ins senden guzel haberleri alacagiz umut olcaksin bizeS Sabrsukurdua nediyon bebisim takiptesin bakiyom
Insallahhhhhhhh kuzum benim arkamdan gelin emiHahaaa gözum ustunde benden kacmaz Kader arkadasim ins senden guzel haberleri alacagiz umut olcaksin bize
Opuyu yeni mi oldn cnm yumurtalıklar uyarıldgı için agrılar olblyr ilaçlarda yapabiliyormus[/Q