2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu kalsiyum olayını bnde soracagım cnm yine iyi sayıda embriyon birikmiş inş genetikten de bolca embriyon döner

Tekrardan babana da sana da geçmiş olsun canım bnm . Yormamaya çalışıyorum bakalım nasip kısmet herşey . İnş izin alabilirsin hiç değilse 3-4 gün iyi olur bn bugün eve zor attım kendimi kasıklarım ağrıdı blki de psikolojiktir bilmem ama dediğim gibi yap bn transfer dahil iki gün evde kalmış oldum sen daha fazla ayarlamaya çalış

Bu kalsiyum olayını bnde soracagım cnm yine iyi sayıda embriyon birikmiş inş genetikten de bolca embriyon döner
Sor canm druna.Bizde taşıyıcılık var.7 embriyonun tek genden 5i sağlıklı geldi.Bu defa 5 tanesine ngs yöntemiyle bakılıyor.İnşallah ondan da sağlıklı gelirse önümüzdeki ay transfer edilecek.

Canm senin transferinin kaçıncı günü bugün?Neler yaptın başından itibaren.İnşallah pozitif haberini alacağız öyle inanıyorum.Bizlere de fikir olsun o yüzden.

Canm senin transferinin kaçıncı günü bugün?Neler yaptın başından itibaren.İnşallah pozitif haberini alacağız öyle inanıyorum.Bizlere de fikir olsun o yüzden.

Canım ben pazartesi günü transfer oldum bugün ikinci gün oluyor sanırım yeniyim aslında ben pek güzel örnek sayılmam bugün işe başlamam gerekti geçen iptal olunan transfer zamanı izinleri kullanmıştım çünkü olursa böylede olur deyip başladım işe nasip bakalım ama bnm bugün ağrım oldu ondan diyorum hiç değilse 3-4 gün dinlenmek lazım..

İki gün evdeydim. Eşimde izin aldı sağolsun. Evde gezip dolaştım arada yattım iş yapmadım eşim Halletti herşeyi pozitif sonuç alırsam inş detaylıca yazarım . Dediklerini rabbimde duysun inş pozitiftir canım ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış umarım senden de tez zamanda güzel haberler alırız çektiklerimizin mükafatı güzel olur inş

İnşaAllah canım ya :) olsa keşke ne güzel olur :) Seninde vardır inşaAllah bebişin... Senin kaçıncı gün embriyosu canım @gulumse-hayata

Canim ilkde puregon 200 menegon 150 ikincide puregon ilk 5 gun 350 sonra 275 di

Son düzenleme:
Sor canm druna.Bizde taşıyıcılık var.7 embriyonun tek genden 5i sağlıklı geldi.Bu defa 5 tanesine ngs yöntemiyle bakılıyor.İnşallah ondan da sağlıklı gelirse önümüzdeki ay transfer edilecek.
İnş saglıklı gelen olacktkr bakalım bizede geerek görürmü bu yöntemleri. Senın merkezn neresydi

5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi . İnş canım ya inş

Ne güzel senin saha yüksek ihtimal canım... Benim 2. Gün 2 tane transfer...

Canım daha önce deneyimin oldumu senin ? 2 gündür özellikşe bugün akıntım çoğaldı bi ilgisi olabilirmi

Amin canım inşallah..Gerçekten ben inanıyorum ki nasipte varsa hicbirsey önüne geçemez. Maşallah Yonca arkadaşımızı unuttun mu ne hareketli günler geçirdi ve maşallah hamile.Sağ salim kucağına alsın inşallah.Diğer hamişlerimiz de aynı şekilde tabi..Tabi yine de bizlerin dikkat etmesi lazım elimizden geldiğince. Kendini yorma canm işe gitsen de hafif hareket et zorlama kendini.İnşallah güzel haberlerini alacağız.

Ne güzel senin saha yüksek ihtimal canım... Benim 2. Gün 2 tane transfer...

Canım daha önce deneyimin oldumu senin ? 2 gündür özellikşe bugün akıntım çoğaldı bi ilgisi olabilirmi

İlk tüp bebek denemem canım ama öncesinde doğal yoldan bir kimyasal bir de dış gebelik geçirdim. Kimyasal da akıntım olmuştu ama dış gebelikte olamamıştı bnce akıntı kişiye göre değişiyor yani illa akıntı olmasına gerek YÖK diye düşünüyorum ama çoğu akıntısı olan hamile kalmış oluyor. Bu işler hiç belli olmuo nasip kısmet işi bnm iki tane 5. Gün embriyosu die kesin hamileyim diye bişey yok bence gününe kalitesine takılma

Haklısın canım... Nasib işi daima bu. Allah nasib ettiyse 2-3-5 hiç farketmez... Canım duş alıyomusun sen valla 1 haftadır almıyorum ben sadece saçımı yıkayabildim korkuyorum bişey olursa diye ne yapsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…