- Emoji Skoru
- 1.635
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.461
Bu kalsiyum olayını bnde soracagım cnm yine iyi sayıda embriyon birikmiş inş genetikten de bolca embriyon dönerAynen canm benim de dölleniyor 5.güne birden düşüyor. Bu tedavide 14 tane embriyo 5.güne kadar gitti.Gelişimleri gayet iyiydi embriyologun söylediğine göre.5.gün bir anda 4e düştü. Ertesi günü yani 6.günü beklediler bir tanesi daha iyi gelişim gösterdi 5 tane oldu.Öncekinden 2 embriyo vardı. 7 tane embriyo genetige gitti.Bu tedavide embriyolara calsiyum verildi.Belki az da olsa etkisi olmuştur.Döllenmesi ve gelişimlerinin devam etmesi için drum istedi.
Hadi bakalım hepimize bu süreçte başarılar diliyorum inşallah bu defa olur.
İnsallah canım canım şubat olacak gibi zaten olursatransfer şubatı bulur o zaman benimde şubatta olacak inşallah transfer beraber bekleriz
canım kendini yorma dikkat et bende transfer sonra teste kadar rapor veya izin kullanamayacağım sanırım teftiş geliyor çünkü
ben nezle oldum canım hala burnum akıyor ama genel durum iyi şükür
babam gelecek salı ameliyat olacak onu bekliyoruz inşallah bunuda atlatacak allahın izniyle
Sor canm druna.Bizde taşıyıcılık var.7 embriyonun tek genden 5i sağlıklı geldi.Bu defa 5 tanesine ngs yöntemiyle bakılıyor.İnşallah ondan da sağlıklı gelirse önümüzdeki ay transfer edilecek.Bu kalsiyum olayını bnde soracagım cnm yine iyi sayıda embriyon birikmiş inş genetikten de bolca embriyon döner
Canm senin transferinin kaçıncı günü bugün?Neler yaptın başından itibaren.İnşallah pozitif haberini alacağız öyle inanıyorum.Tekrardan babana da sana da geçmiş olsun canım bnm . Yormamaya çalışıyorum bakalım nasip kısmet herşey . İnş izin alabilirsin hiç değilse 3-4 gün iyi olur bn bugün eve zor attım kendimi kasıklarım ağrıdı blki de psikolojiktir bilmem ama dediğim gibi yap bn transfer dahil iki gün evde kalmış oldum sen daha fazla ayarlamaya çalış
Yok canım ben daha önce gebe değilken bile verdiğim sonuç böyle çıkıyodu... İnşaAllah salı günü durum değişir bakalım
Canım Allah büyük bnce var gibi hakkında hayırlısı olsun sen salı bende perşembe sonuç alıcam ben öncesinde test yapmayı düşünmüyorum bakalım inş sabrederim
Canm senin transferinin kaçıncı günü bugün?Neler yaptın başından itibaren.İnşallah pozitif haberini alacağız öyle inanıyorum.Bizlere de fikir olsun o yüzden.
İnşaAllah canım ya :) olsa keşke ne güzel olur :) Seninde vardır inşaAllah bebişin...Senin kaçıncı gün embriyosu canım @gulumse-hayata
Canim ilkde puregon 200 menegon 150 ikincide puregon ilk 5 gun 350 sonra 275 diCnm bzmde oyle dölleniye ilk 3 gun daha ii gelişiyr ama 5. Gune bi tane kalıyor. Dozları nekdrdı ilaçların? Bnm günlük dozlarm ilk tedavi 300 ml, ikinci tedavi 225 ml idi. Blkı bu sefer dozu daha da düşürürler
İnş saglıklı gelen olacktkr bakalım bizede geerek görürmü bu yöntemleri. Senın merkezn neresydiSor canm druna.Bizde taşıyıcılık var.7 embriyonun tek genden 5i sağlıklı geldi.Bu defa 5 tanesine ngs yöntemiyle bakılıyor.İnşallah ondan da sağlıklı gelirse önümüzdeki ay transfer edilecek.
Normal doz gitmiş aslında bazen sadece klomenle bile takip edebiliyorlarmıs bakalım doktr neyi uygun görecek bndan snraCanim ilkde puregon 200 menegon 150 ikincide puregon ilk 5 gun 350 sonra 275 di
5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi . İnş canım ya inş
Hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nerde tedavi goruyorsun sorun neydiNormal doz gitmiş aslında bazen sadece klomenle bile takip edebiliyorlarmıs bakalım doktr neyi uygun görecek bndan snra
Amin canım inşallah..Gerçekten ben inanıyorum ki nasipte varsa hicbirsey önüne geçemez. Maşallah Yonca arkadaşımızı unuttun mu ne hareketli günler geçirdi ve maşallah hamile.Sağ salim kucağına alsın inşallah.Diğer hamişlerimiz de aynı şekilde tabi..Tabi yine de bizlerin dikkat etmesi lazım elimizden geldiğince. Kendini yorma canm işe gitsen de hafif hareket et zorlama kendini.İnşallah güzel haberlerini alacağız.Canım ben pazartesi günü transfer oldum bugün ikinci gün oluyor sanırım yeniyim aslındaben pek güzel örnek sayılmam bugün işe başlamam gerekti geçen iptal olunan transfer zamanı izinleri kullanmıştım çünkü olursa böylede olur deyip başladım işe nasip bakalım ama bnm bugün ağrım oldu ondan diyorum hiç değilse 3-4 gün dinlenmek lazım..
İki gün evdeydim. Eşimde izin aldı sağolsun. Evde gezip dolaştım arada yattım iş yapmadım eşim Halletti herşeyi pozitif sonuç alırsam inş detaylıca yazarım. Dediklerini rabbimde duysun inş pozitiftir canım ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış umarım senden de tez zamanda güzel haberler alırız çektiklerimizin mükafatı güzel olur inş
Ben Başkent hastanesinde tedavi görüyorum.Genetik merkezimiz de Ankara'da Mikrogen canm.İnş saglıklı gelen olacktkr bakalım bizede geerek görürmü bu yöntemleri. Senın merkezn neresydi
Ne güzel senin saha yüksek ihtimal canım... Benim 2. Gün 2 tane transfer...
Canım daha önce deneyimin oldumu senin ? 2 gündür özellikşe bugün akıntım çoğaldı bi ilgisi olabilirmi
İlk tüp bebek denemem canım ama öncesinde doğal yoldan bir kimyasal bir de dış gebelik geçirdim. Kimyasal da akıntım olmuştu ama dış gebelikte olamamıştı bnce akıntı kişiye göre değişiyor yani illa akıntı olmasına gerek YÖK diye düşünüyorum ama çoğu akıntısı olan hamile kalmış oluyor. Bu işler hiç belli olmuo nasip kısmet işi bnm iki tane 5. Gün embriyosu die kesin hamileyim diye bişey yok bence gününe kalitesine takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?