• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Meraba cnm ben denizlide tedavi oluyorum esimle ikimizde talesemi tasiyiciyiz dogacak bebegin %25 hasta olma ihtimali vardi 1 sene riske girdik dogal yolla olmadi meger spermler de cok azmis tupe basladik doktorum pgt onerdi ilk tedavimde 12 yumurta toplandi biz 4-5 tane gelir umuduyla basladik ama 5. Gune 1 tane gelince havuz onerdiler cunku pgt icin 12 embriyoya kadar fiyat sabitti doktorumda biriktirelim 4-5 tane olunca gonderelim dedi cunku ordanda elencekler tutmassa veya 2. Cocuk icin geride donmusun olsun dedi o yuzden 2. Opu yapildi bu sefer 6 yumurtada 5. Gune 1 tane geldi bu ay sonu 3. Opu yapilacak bakalim hakkimizds hayirlisi kac gelcek merak ediyoruz benimde rezervim cok iyi oldugu soylenemez bizim icin en guzel yontem havuz doktoruna danis muhakkak
Canim sizde pgt nicin yapilmasi gerekiyor

Cok sagol cnm bilgi için. Peki doktr nasıl bir açıklama yapıyor 5. Güne 1 embriyonun gelmesi hakkında. Yumurta kalitesine mi baglıyor sperme mi? Bizlerin işi daha zor her toplamada bir embriyo olusuyr. Peki ilaç dozun nasıl? Bazen klomen verdiklerini ve yumurta kalitesnin daha ii oldgunu okudum. Az doz ilaçla yumurta daha dogal gelişyr daha saglıklı embriyo olısyor galiba. Ztn cok ilaçta verse topladıkları yumurtanın bi faydasını göremeyrz kı.
Canm dollenmesinde bizim sknti yok 3. Gune cok geliyo ama 5. Gune 1 kaldi bunu aciklayamiyolar spermden de olabilirmis yumurtadanda ilk tedavimde puregon ve menegon kullandim 2. Tedavinde sadce puregon kullandim baklm 3. De ne vercek bende merk ediyorum hersey nasip ya biraz olcagi varsa oluyo

Misal ben :) hersey bahane aslında. Olacağı varsa her türlü oluyor. Yeterki umudumuzü kaybetmeyelim Allaha bırakalım..Allah en doğrusunu en güzelini biliyor..

Aynen canım seni kastetmiştim zaten :) öyle olacağı varsa her türlü olur Rabbim istesin yeter. :dua:

Canm dollenmesinde bizim sknti yok 3. Gune cok geliyo ama 5. Gune 1 kaldi bunu aciklayamiyolar spermden de olabilirmis yumurtadanda ilk tedavimde puregon ve menegon kullandim 2. Tedavinde sadce puregon kullandim baklm 3. De ne vercek bende merk ediyorum hersey nasip ya biraz olcagi varsa oluyo
Cnm bzmde oyle dölleniye ilk 3 gun daha ii gelişiyr ama 5. Gune bi tane kalıyor. Dozları nekdrdı ilaçların? Bnm günlük dozlarm ilk tedavi 300 ml, ikinci tedavi 225 ml idi. Blkı bu sefer dozu daha da düşürürler

Evet canım biliyorum :) inşaAllah canım... Son durumu haber ederim burda. Bide canım bişey sorcam da bu kandan önce hiç idrar testi falan yapmadın mı canım sen ? Kanıda tam doktorun verdiği tarihdemi yaptın yoksa öncesinde denedin mi hiç canım
Sadece 12.gün kan testi yaptım tavsiyem sende başka bişi yapma yanıltıcı olabiliyor.

Amin canım sağol hosbuldum. Bu ay ve öbür ay normal deneyelim dedik ocak sonuna doğru adetim gelir ozaman giderim artık.
transfer şubatı bulur o zaman benimde şubatta olacak inşallah transfer beraber bekleriz

Öteki türlü acele edersem yanlış bir deger çıkabilir ve ben yanilabilirdim. Ya boş yere uzulecektim ya da boş yere heveslenecektim. Sabret başka çare yok canim
en güzelini yaptın güzelim bende test yapmayacağım erken öğrenmek stres yapıyor değer yükseldimi yükselmedimi diyerek

Öteki türlü acele edersem yanlış bir deger çıkabilir ve ben yanilabilirdim. Ya boş yere uzulecektim ya da boş yere heveslenecektim. Sabret başka çare yok canim

Ben bi çılgınlık yaptım ve kan verdim şimdi :kızgın: sonucu bekliyorum. Biliyorum çıkmicak bi sonuç negatif çıkcak ama napiö durduramadım valla kendimi

en güzelini yaptın güzelim bende test yapmayacağım erken öğrenmek stres yapıyor değer yükseldimi yükselmedimi diyerek
Belkide hersey güzel giderken değerim düşük çıkacaktı bende üzülup bu sefer Moral bozukluguyla düşecekti.. en iyisi canım inanki en iyisi

Back