• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben bi çılgınlık yaptım ve kan verdim şimdi :kızgın: sonucu bekliyorum. Biliyorum çıkmicak bi sonuç negatif çıkcak ama napiö durduramadım valla kendimi
Hakkında hayırlısı olsun canm.inşallah yüksek bir değer çıkar Allahın izniyle

Benim doktorum 9. Gün test dedi yani cuma günü 6aa kalite transfer oldu heyecan büyük acele edip baktırmadım ayrıca cuma günü evde test yapıp hastaneye öyle mi gitsem hastaneye kendimi hazırlamış olurum ayrıca hiç bir belirtim Yok sadece dün migren ağrım oldu çok şiddetli bulantıyla geçti bir parol almak zorunda kaldım başka da belirti olmadı

canım nasılsın sen hep aklımdasın biliyormusun

canımsın ya saol bitanem:KK200:bilmezmiyim hep sordun hiç unutmadın beni inan duygular karşılıklı çünkü sende benim hep aklımdasın :KK19: iyiym şükür bugün işe başladım yormadan kendimi işlerimi halletmeye çalışıyorum.sen nasılsın? baban nasıl oldu?

Ama moral bozmuyorum yaa. Belliydi zaten çıkmica. Bide 2. Gün embriyosu ctesi blastokist oluştu hesaplara göre. İmkansızdı zaten
Çok çok erken yapmışsın canım. Bos yere stres yüklüyorsun vücuduna. Zaten yeterince zor bir süreçten geçiyoruz.neyseki daha 6 gün var. İnşallah değerin katlanarak artar. Ama lütfen bir daha test yapma.

canımsın ya saol bitanem:KK200:bilmezmiyim hep sordun hiç unutmadın beni inan duygular karşılıklı çünkü sende benim hep aklımdasın :KK19: iyiym şükür bugün işe başladım yormadan kendimi işlerimi halletmeye çalışıyorum.sen nasılsın? baban nasıl oldu?
canım kendini yorma dikkat et bende transfer sonra teste kadar rapor veya izin kullanamayacağım sanırım teftiş geliyor çünkü
ben nezle oldum canım hala burnum akıyor ama genel durum iyi şükür
babam gelecek salı ameliyat olacak onu bekliyoruz inşallah bunuda atlatacak allahın izniyle

Benim doktorum 9. Gün test dedi yani cuma günü 6aa kalite transfer oldu heyecan büyük acele edip baktırmadım ayrıca cuma günü evde test yapıp hastaneye öyle mi gitsem hastaneye kendimi hazırlamış olurum ayrıca hiç bir belirtim Yok sadece dün migren ağrım oldu çok şiddetli bulantıyla geçti bir parol almak zorunda kaldım başka da belirti olmadı

9. Gün idrar testi yapabilirsin çıkma ihtimali var
kan vermeden önce
Çıkmazsa da moralini bozma bazen çıkmayabiliyor idrarda

sanki hareketlenme var gibi erken olmasına rağmen iyi bence hadi maşşlah katlanarak artar inş.:nazar:

Yok canım ben daha önce gebe değilken bile verdiğim sonuç böyle çıkıyodu... İnşaAllah salı günü durum değişir bakalım ❤️

Çok çok erken yapmışsın canım. Bos yere stres yüklüyorsun vücuduna. Zaten yeterince zor bir süreçten geçiyoruz.neyseki daha 6 gün var. İnşallah değerin katlanarak artar. Ama lütfen bir daha test yapma.

İnşaAllah canım. Evet haklısın galiba boşa beklerkenki yaşadığım stres oldu anca. İnşaAllah salı günü sonuç olumlu çıkar...

Cnm bzmde oyle dölleniye ilk 3 gun daha ii gelişiyr ama 5. Gune bi tane kalıyor. Dozları nekdrdı ilaçların? Bnm günlük dozlarm ilk tedavi 300 ml, ikinci tedavi 225 ml idi. Blkı bu sefer dozu daha da düşürürler
Aynen canm benim de dölleniyor 5.güne birden düşüyor. Bu tedavide 14 tane embriyo 5.güne kadar gitti.Gelişimleri gayet iyiydi embriyologun söylediğine göre.5.gün bir anda 4e düştü. Ertesi günü yani 6.günü beklediler bir tanesi daha iyi gelişim gösterdi 5 tane oldu.Öncekinden 2 embriyo vardı. 7 tane embriyo genetige gitti.Bu tedavide embriyolara calsiyum verildi.Belki az da olsa etkisi olmuştur.Döllenmesi ve gelişimlerinin devam etmesi için drum istedi.

canım kendini yorma dikkat et bende transfer sonra teste kadar rapor veya izin kullanamayacağım sanırım teftiş geliyor çünkü
ben nezle oldum canım hala burnum akıyor ama genel durum iyi şükür
babam gelecek salı ameliyat olacak onu bekliyoruz inşallah bunuda atlatacak allahın izniyle
Baban için çok çok geçmiş olsun canm.Allah acil şifalar versin..

Back