- Emoji Skoru
- 5.224
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.441
Hakkında hayırlısı olsun canm.inşallah yüksek bir değer çıkar Allahın izniyleBen bi çılgınlık yaptım ve kan verdim şimdisonucu bekliyorum. Biliyorum çıkmicak bi sonuç negatif çıkcak ama napiö durduramadım valla kendimi
Hakkında hayırlısı olsun canm.inşallah yüksek bir değer çıkar Allahın izniyle
Hakkında hayırlısı olsun canm.inşallah yüksek bir değer çıkar Allahın izniyle
canım nasılsın sen hep aklımdasın biliyormusun
Evet çok erken canımda ne bileyim. Bazen diyorum bi 6 gün mü farkedicek çıksa şimdide çıkar diyerekten geldim. Çıkmicanuda biliyorymda işte geldim verdim bikere
Yok canım yüksek çıkmadı.. 5 çıktı... biliyodum zaten. Kendimi üzmeye bayıldığımdann... neyse bidaha 19 una kadar yapmıcam
Çok çok erken yapmışsın canım. Bos yere stres yüklüyorsun vücuduna. Zaten yeterince zor bir süreçten geçiyoruz.neyseki daha 6 gün var. İnşallah değerin katlanarak artar. Ama lütfen bir daha test yapma.Ama moral bozmuyorum yaa. Belliydi zaten çıkmica. Bide 2. Gün embriyosu ctesi blastokist oluştu hesaplara göre. İmkansızdı zaten
Ben yaptırmıştım canım çok şükür temiz geldi
canım kendini yorma dikkat et bende transfer sonra teste kadar rapor veya izin kullanamayacağım sanırım teftiş geliyor çünkücanımsın ya saol bitanembilmezmiyim hep sordun hiç unutmadın beni inan duygular karşılıklı çünkü sende benim hep aklımdasın iyiym şükür bugün işe başladım yormadan kendimi işlerimi halletmeye çalışıyorum.sen nasılsın? baban nasıl oldu?
Benim doktorum 9. Gün test dedi yani cuma günü 6aa kalite transfer oldu heyecan büyük acele edip baktırmadım ayrıca cuma günü evde test yapıp hastaneye öyle mi gitsem hastaneye kendimi hazırlamış olurum ayrıca hiç bir belirtim Yok sadece dün migren ağrım oldu çok şiddetli bulantıyla geçti bir parol almak zorunda kaldım başka da belirti olmadı
Diğer 4 kişi kim canım Rabbım onlarında yardımcısı olsun
Anladım canım... Hayırlı haberlerle inşaAllah canımBende geçen hafta çarşamba oldum canım. 2. Gün embriyosuydu
ocak şubat tedavilerimi bunlar bende temmuz sonunda embriyoları taşıtım ağustos en geç eylülde başlicam
sanki hareketlenme var gibi erken olmasına rağmen iyi bence hadi maşşlah katlanarak artar inş.
Çok çok erken yapmışsın canım. Bos yere stres yüklüyorsun vücuduna. Zaten yeterince zor bir süreçten geçiyoruz.neyseki daha 6 gün var. İnşallah değerin katlanarak artar. Ama lütfen bir daha test yapma.
İnsallah hayirli sonuclarin olur
Kan vermek icin 4 gun daha beklesen iyi olur
Aynen canm benim de dölleniyor 5.güne birden düşüyor. Bu tedavide 14 tane embriyo 5.güne kadar gitti.Gelişimleri gayet iyiydi embriyologun söylediğine göre.5.gün bir anda 4e düştü. Ertesi günü yani 6.günü beklediler bir tanesi daha iyi gelişim gösterdi 5 tane oldu.Öncekinden 2 embriyo vardı. 7 tane embriyo genetige gitti.Bu tedavide embriyolara calsiyum verildi.Belki az da olsa etkisi olmuştur.Döllenmesi ve gelişimlerinin devam etmesi için drum istedi.Cnm bzmde oyle dölleniye ilk 3 gun daha ii gelişiyr ama 5. Gune bi tane kalıyor. Dozları nekdrdı ilaçların? Bnm günlük dozlarm ilk tedavi 300 ml, ikinci tedavi 225 ml idi. Blkı bu sefer dozu daha da düşürürler
Baban için çok çok geçmiş olsun canm.Allah acil şifalar versin..canım kendini yorma dikkat et bende transfer sonra teste kadar rapor veya izin kullanamayacağım sanırım teftiş geliyor çünkü
ben nezle oldum canım hala burnum akıyor ama genel durum iyi şükür
babam gelecek salı ameliyat olacak onu bekliyoruz inşallah bunuda atlatacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?