2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim sizde pgt nicin yapilmasi gerekiyor

Canm dollenmesinde bizim sknti yok 3. Gune cok geliyo ama 5. Gune 1 kaldi bunu aciklayamiyolar spermden de olabilirmis yumurtadanda ilk tedavimde puregon ve menegon kullandim 2. Tedavinde sadce puregon kullandim baklm 3. De ne vercek bende merk ediyorum hersey nasip ya biraz olcagi varsa oluyo

Misal ben :) hersey bahane aslında. Olacağı varsa her türlü oluyor. Yeterki umudumuzü kaybetmeyelim Allaha bırakalım..Allah en doğrusunu en güzelini biliyor..

Aynen canım seni kastetmiştim zaten :) öyle olacağı varsa her türlü olur Rabbim istesin yeter.

Cnm bzmde oyle dölleniye ilk 3 gun daha ii gelişiyr ama 5. Gune bi tane kalıyor. Dozları nekdrdı ilaçların? Bnm günlük dozlarm ilk tedavi 300 ml, ikinci tedavi 225 ml idi. Blkı bu sefer dozu daha da düşürürler

Sadece 12.gün kan testi yaptım tavsiyem sende başka bişi yapma yanıltıcı olabiliyor.

Amin canım sağol hosbuldum. Bu ay ve öbür ay normal deneyelim dedik ocak sonuna doğru adetim gelir ozaman giderim artık.
transfer şubatı bulur o zaman benimde şubatta olacak inşallah transfer beraber bekleriz

Öteki türlü acele edersem yanlış bir deger çıkabilir ve ben yanilabilirdim. Ya boş yere uzulecektim ya da boş yere heveslenecektim. Sabret başka çare yok canim
en güzelini yaptın güzelim bende test yapmayacağım erken öğrenmek stres yapıyor değer yükseldimi yükselmedimi diyerek

Öteki türlü acele edersem yanlış bir deger çıkabilir ve ben yanilabilirdim. Ya boş yere uzulecektim ya da boş yere heveslenecektim. Sabret başka çare yok canim

Ben bi çılgınlık yaptım ve kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Biliyorum çıkmicak bi sonuç negatif çıkcak ama napiö durduramadım valla kendimi

en güzelini yaptın güzelim bende test yapmayacağım erken öğrenmek stres yapıyor değer yükseldimi yükselmedimi diyerek
Belkide hersey güzel giderken değerim düşük çıkacaktı bende üzülup bu sefer Moral bozukluguyla düşecekti.. en iyisi canım inanki en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…