- Emoji Skoru
- 1.798
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi floransa17
- #14.381
Arkadaşlar transfer yapılmış sonuç bekleyen kimse Yok mu?
Benim test günüm 18 aralık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar transfer yapılmış sonuç bekleyen kimse Yok mu?
merhaba cnm benimde 2 tüp bebek denememde 5 embrıyodan sadece 1 tane blastosist oluştu ve transfere gittik ilki negatf ikincisi ise kimyasal oldu. 3. tedavide acaba havuz ve pgt uygulanırmı diye düşünüyrm. sizdeki problem neydi? bnm rezervm cok yeterlı değil daha dogrusu embrıyolarımız kalıtesız oluyor bnden 6-7 yum toplanıyr genelde. her tedavıde 1 embrıyo transfer edilecek kalıteye ulasablyr. 2. denememde embrıyomuz kalıtelıydı ama kımyasal oldu muhtemelen kromozomlarında bozukluk vardı dıyecekler. daha doktorla gorusmesını yapmadım haftaya gıdıp yenı tedavi için ne önerdiğini de ögrecegım. sen nerde tedavı oluyrsn ? kacıncı tedavınSlm kizlar bende pgt icin havuz yaptiriyodum 2 donmusum var bakalim bu ay sonu 3. Tedaviye baslayacagiz ins 1 den fazla 5. gune gelirde4. Tedaviye gerek kalmaz ocakda hersey belli olur yeni yilda kalanlarla ins bizde hamiş oluruz cani gonulden dua ediyorum
![]()
merhaba cnm benimde 2 tüp bebek denememde 5 embrıyodan sadece 1 tane blastosist oluştu ve transfere gittik ilki negatf ikincisi ise kimyasal oldu. 3. tedavide acaba havuz ve pgt uygulanırmı diye düşünüyrm. sizdeki problem neydi? bnm rezervm cok yeterlı değil daha dogrusu embrıyolarımız kalıtesız oluyor bnden 6-7 yum toplanıyr genelde. her tedavıde 1 embrıyo transfer edilecek kalıteye ulasablyr. 2. denememde embrıyomuz kalıtelıydı ama kımyasal oldu muhtemelen kromozomlarında bozukluk vardı dıyecekler. daha doktorla gorusmesını yapmadım haftaya gıdıp yenı tedavi için ne önerdiğini de ögrecegım. sen nerde tedavı oluyrsn ? kacıncı tedavın
Hiç belirti var mı?Benim test günüm 18 aralık
Canm üst üste düşük ya da daha ileri kayıplarda eşlerden kan alınıp herhangi bir kromozom sorunu ya da başka bir sorun var mı diye bakılıyor.Eger sorun saptanırsa bir sonraki tüp bebek denemesinde embriyolara pgt yöntemi uygulanarak sağlıklı embriyolar seçilip transfer ediliyor.Yumurta rezervin azsa heleki pgt yaptiracaksan kesinlikle havuz yöntemi uygulasinlar canm.Yine druna git bir bak o ne dicek?Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..merhaba cnm benimde 2 tüp bebek denememde 5 embrıyodan sadece 1 tane blastosist oluştu ve transfere gittik ilki negatf ikincisi ise kimyasal oldu. 3. tedavide acaba havuz ve pgt uygulanırmı diye düşünüyrm. sizdeki problem neydi? bnm rezervm cok yeterlı değil daha dogrusu embrıyolarımız kalıtesız oluyor bnden 6-7 yum toplanıyr genelde. her tedavıde 1 embrıyo transfer edilecek kalıteye ulasablyr. 2. denememde embrıyomuz kalıtelıydı ama kımyasal oldu muhtemelen kromozomlarında bozukluk vardı dıyecekler. daha doktorla gorusmesını yapmadım haftaya gıdıp yenı tedavi için ne önerdiğini de ögrecegım. sen nerde tedavı oluyrsn ? kacıncı tedavın
Opu oldun mu canm?Ondan olabilir ya da opun yakinsa iğnelerden de olabilir.Merkezindeki hemsireyi ara olmazsa kafan rahat etsin.ya bişey soracam benim transferime 1 hafta var ilac kulaniyorum ama kasıklarımda acayip ağrı var neden acaba bilgi verirseniz sevinirim
Parol veriyorlar zaten canm.Bizim merkez opu sonrası parol veriyor hani daha sonra da gerek duyulursa icebilelim diye.Parol hamilelere veriliyor.Yine de için rahat etsin diye önce merkezindeki hemsireyi ara sor.Arkadaşlar parol içebilir miyim sizce inanılmaz bir migren agrım var? Transferimin 6. Günü
Meraba cnm ben denizlide tedavi oluyorum esimle ikimizde talesemi tasiyiciyiz dogacak bebegin %25 hasta olma ihtimali vardi 1 sene riske girdik dogal yolla olmadi meger spermler de cok azmis tupe basladik doktorum pgt onerdi ilk tedavimde 12 yumurta toplandi biz 4-5 tane gelir umuduyla basladik ama 5. Gune 1 tane gelince havuz onerdiler cunku pgt icin 12 embriyoya kadar fiyat sabitti doktorumda biriktirelim 4-5 tane olunca gonderelim dedi cunku ordanda elencekler tutmassa veya 2. Cocuk icin geride donmusun olsun dedi o yuzden 2. Opu yapildi bu sefer 6 yumurtada 5. Gune 1 tane geldi bu ay sonu 3. Opu yapilacak bakalim hakkimizds hayirlisi kac gelcek merak ediyoruz benimde rezervim cok iyi oldugu soylenemez bizim icin en guzel yontem havuz doktoruna danis muhakkakmerhaba cnm benimde 2 tüp bebek denememde 5 embrıyodan sadece 1 tane blastosist oluştu ve transfere gittik ilki negatf ikincisi ise kimyasal oldu. 3. tedavide acaba havuz ve pgt uygulanırmı diye düşünüyrm. sizdeki problem neydi? bnm rezervm cok yeterlı değil daha dogrusu embrıyolarımız kalıtesız oluyor bnden 6-7 yum toplanıyr genelde. her tedavıde 1 embrıyo transfer edilecek kalıteye ulasablyr. 2. denememde embrıyomuz kalıtelıydı ama kımyasal oldu muhtemelen kromozomlarında bozukluk vardı dıyecekler. daha doktorla gorusmesını yapmadım haftaya gıdıp yenı tedavi için ne önerdiğini de ögrecegım. sen nerde tedavı oluyrsn ? kacıncı tedavın
Transferdrn 2-3 saat sonra kasıkta batma olduve ara arada oluyor,transfer gününü saymazsak bugün 3.günümüz çok fazla vücudumu dinlemiyorum çünkü bu hissettiklerim ilaç kaynaklıda olabilir benim bebişler sağ kasığa bırakıldı sürekli o tarafta hareket olması raslantıda olabilirHiç belirti var mı?
Transferdrn 2-3 saat sonra kasıkta batma olduve ara arada oluyor,transfer gününü saymazsak bugün 3.günümüz çok fazla vücudumu dinlemiyorum çünkü bu hissettiklerim ilaç kaynaklıda olabilir benim bebişler sağ kasığa bırakıldı sürekli o tarafta hareket olması raslantıda olabilir
Canım benim de dün oldu transferim kasıklarımda ağrı var genellikle sağ tarafta benimde sende transfer sonrası ve ertesi günü lekelenme oldu mu hiç ?
Benimde test tarihim 21 aralık Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş.![]()
Ben Varım canim. Tek embriyo. Sonucum ise pozitif keseye gördük 18ninde inşallah kalbi duyacagiz Allahım izniyle.İyi akşamlar arkadaşlar. Benim gibi 2. Gün embriyosuyla transfer olan varmı????
Ben Varım canim. Tek embriyo. Sonucum ise pozitif keseye gördük 18ninde inşallah kalbi duyacagiz Allahım izniyle.
Transferden 5.gün rahim bölgemde bir kramp şeklinde hafif ama ağrı oldu. Birde 9.gün leke geldi kahve köyü renk.3 Cm kadar bişi. Korktum hatta.12.gün baktık 311 14.gün 864 çok şükür. Tavsiyen belirti arama. Moralli ol çok duà et.. inşallah güzel haberini alırız seninde canım. Neden 2.gün transferi oldu senin? Sıkıntı neydi sizdeMaşaAllah canım. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin inşaAllah canım... Benimde 2. Gün yapıldı transfer 2 tane canım. 19 unda öğrencez bizde. Geçen hafta çarşamba oldu benimde. Ama merakımdan ölmek üzereyim ya.
Benim gibide 2. Gün bulamadım hiç derken sen çıktın bak karşıma :) belirtiler nezaman başladı canım sende. Biraz anlatabilirmisin müsaitsen :)))
Transferden 5.gün rahim bölgemde bir kramp şeklinde hafif ama ağrı oldu. Birde 9.gün leke geldi kahve köyü renk.3 Cm kadar bişi. Korktum hatta.12.gün baktık 311 14.gün 864 çok şükür. Tavsiyen belirti arama. Moralli ol çok duà et.. inşallah güzel haberini alırız seninde canım. Neden 2.gün transferi oldu senin? Sıkıntı neydi sizde
Sizin kaçıncı gün transferi canım
Sizin kaçıncı gün transferi canım