- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.161
Ayy canım insallahhhh hayırlısıyla rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin güzel allahimHayırlı olsun canım benimde 911 di merak etmekeseleri görünce rahatlarsın
Ayy canım insallahhhh hayırlısıyla rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin güzel allahim
Canim sen keseyi kaçıncı gün gördünAmin canım inşallah dua edelim çok çok
İkiz olma ihtimali yüksek canım hayırlı olsun sevin bence :) yüksek çıksa ayrı düşük çıksa ayrı üzülüyoruzMrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal midış gebelik olmasından korkuyorummm
Valla aynen canım biz bi ortasını bulamioz zaten :) :)İkiz olma ihtimali yüksek canım hayırlı olsun sevin bence :) yüksek çıksa ayrı düşük çıksa ayrı üzülüyoruz
Canim sen keseyi kaçıncı gün gördün
Evet canım bu bel yılda beşinci gebeliğim tutturamadım bir türlüValla aynen canım biz bi ortasını bulamioz zaten :) :)
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı gelir embriyoların canım Allah yüzünü güldürsün inşallahKaderdaşlarım embriyolarım genetiğe gitti.İnşallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak.Dualarinizi bekliyorum canlar..
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim..Evet canım bu bel yılda beşinci gebeliğim tutturamadım bir türlü
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı gelir embriyoların canım Allah yüzünü güldürsün inşallah
Kaderdaşlarım embriyolarım genetiğe gitti.İnşallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak.Dualarinizi bekliyorum canlar..
İnşallah hayırlı uğurlu haberler gelirKaderdaşlarım embriyolarım genetiğe gitti.İnşallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak.Dualarinizi bekliyorum canlar..
Canm biyopsiler bugün genetik merkezine ulaşmış.Önce fish yöntemiyle bakılacak ondan sağlıklı gelenlere de ngs uygulanacak. İlk sonuçlar P.tesi ya da Salı ya belli olacakmış.Sağlıklı gelenlerde (inşallah gelir)bu defa ngs ye geçecekler.O da sanırım bir hafta on günü bulur. Ama P.tesi Salı çok uzak geliyor bana.Ne zaman gelirmişhayat_gun sonucu
İnşallah canım ya lütfen dualarınızı eksik etmeyin..İnşallah hayırlı uğurlu haberler gelir
Gelde sabret şimdi :) :) .gerçi bukadar bekledik biraz daha bekleyelim:))Tam hatırlamıyorum canım ama on gün sonra falan gittik :) azıcık sabır
Hayirli olsun canim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Allah.Mrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal midış gebelik olmasından korkuyorummm
Çok sağol canım ins hepimiz beraber aynı haftalarda alırız kucagimizaHayirli olsun canim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Allah.
Yaa çok sevndm hayırlı ugurlu olsunn inşallaaahh devamı gelir briaz sabır kese kalp hepsi sırayla olacak tebrk ederm:)Mrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal midış gebelik olmasından korkuyorummm
merhaba kızlar, benim de dün yumurta toplama işlemi oldu. iki aşılama yapıldı tutmadı. transfer belli değil, bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?