2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim hiç bişey için geç değil belki dermanımız en ummadığımızdadır nolur ümitsizliğe düşme çok şükür yumurtan var bu bile büyük bir umut kendine biraz zaman tanı ve tekrar dene bu uzun bir yol Allahım hakkımızda en hayırlısını versin

Canm farklı merkezlerde yaptırdıysan sonuçlar da farklı çıkar. Bir de %60 ya da %70 artması da yeter.İnşallah hamileliğin sağlıkla devam eder canm..
Ayni yerde yaptrdm cnm 11. Gunku artis yeterli olursa ilk yaptrdgm testi ciddiye almayacaklarmis. Erken donemlerdw tam duzenli artis olmuyormus galiba o yuzden test gunlerini 10-12 gun arasi istiyorlar

Canm bu 5aa bb olayını bilmiyorum.Bana söylemedi ler. Nasıl öğrendiniz?Ne anlama geliyor bi de.Kaçıncı tedavim utanayım halime..

Ayni yerde yaptrdm cnm 11. Gunku artis yeterli olursa ilk yaptrdgm testi ciddiye almayacaklarmis. Erken donemlerdw tam duzenli artis olmuyormus galiba o yuzden test gunlerini 10-12 gun arasi istiyorlar
İlk yaptığın testi hiç aklına getirme canm.İki gün sonra inşallah güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. 9.güne göre de değerin maşallah güzel.Allah devamını en güzel şekilde getirsin inşallah..

Canm bu 5aa bb olayını bilmiyorum.Bana söylemedi ler. Nasıl öğrendiniz?Ne anlama geliyor bi de.Kaçıncı tedavim utanayım halime..
Embriyo skorlaması diye internette aratırsan tam olarak neye göre derecelendirildiğini görürsün canım sanırım bazı merkezler bununla ilgili bilgi veriyor bazıları vermiyor. Bizim merkezde beş gün boyunca gün gün arayıp bilgi veriyorlar ama tabii her şey bu puanlamaya da bağlı olmuyor

Saye- hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla kanda da çıkar korkuyorum işin açığı
Benimde ikinci çizgi silik çıktı arkadaşım inşallah yükselir değerin. Bende yarın kan vereceğim
Hayirli olsun canim . Insallah yarin kan testinde gorursun .
Amin inşallah canım inşallah
Bakın bakalım kızlar ne var burda
Maşallah Allah tamamına erdirsin
5 a lar tutmadı canım şuan sadece 5 tane 3 a kaldı onlarında sanmıyorum tutucanı
Canım benim ilk transferimde üçüncü gün embriyosuydu ama tutundu ümitsiz olma hiç olmayacak denen olur rabbim ol desin yeterki

Canım kalitesine bakma lütfen.benim 2 embriyomdan daha kaliteli olanda anomali çıktı hemde kompakt anomali 4 kromozomunda vardı.bi gerisindeki koyuldu.eger istersen pgt yaptır.elbette Allahın dediği olacak ama belki pgt yaptırırsan bu tedirginliklerin biraz azalabilir.daha stressiz olabilirsin.birde pıhtılaşma testi diyor ya kızlar olmadı kendini toplayana kadar bide ona baktır.ama umutsuz olma.biz vazgecersek baska kimse uğrasmaz.elbette üzülücen ağlıcan ama tekrar umut edicem sen dik duracaksın ki çabalıcanki bebeğinde sana tutunsun.Allah çok büyük ol der olur için rahat olsun.

Ahh ahh kızlar benimde bugun testim yine negatif çıktı yarın sabah kan vericem bugün ağlamaktan helak oldum umudumu kesmek istemıyorum rabbim sevmez ama pekte iyi sayılmam yani hayırlısı olsun diyeceğim yine de pozitif alan arkadaşlarımı tebrik edıyorum sağlıkla kucaklayın bebelerinizi..

Çok ilginç 20 nin altinda olan degerde idrarda cikmaz sen hastaneyi değiştir bi canım istersen

Amin cnm insallah guzel artar bu islerin stresi hic bitmiyor gercekten Allaha sukur ilk defa pozitf gorduk dvmida gelir ins

Canım idrar testi mi yapmıştın yarın inşallah mucize olur

Canm bizim merkez de hergün arıyor ama şu kadarı döllendi,bu kadarı devam ediyor diyor okadar başka birşey demiyor.Gelişimi nasıl diye sorunca iyi diyorlar.

Inslalah canim.. evet takiyoruz cok fazla maalesef. Dogal hamileler ne guzel hicbirinden haberleri yok :) biz ise uzmanlastik nerdeyse bu konuslarda. Inslalah hersey yolunda gider canim herkes icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…