- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.081
Canım benim hiç bişey için geç değil belki dermanımız en ummadığımızdadır nolur ümitsizliğe düşme çok şükür yumurtan var bu bile büyük bir umut kendine biraz zaman tanı ve tekrar dene bu uzun bir yol Allahım hakkımızda en hayırlısını versinEylüldeki tedavimde 5 a koyuldu 2 embrıyo negatif bunda 4 a koyuldu 2 tane kımyasal gebelık 5 tane daha var dondurulmus ama bana mantıklı gelmıyor koydurmak çünkü onlar 3 A şu an zaten düşünmüyorum çok yıprandım çok kötüyüm
Tebrikler canım sonu mutlu olsun inşallahBakın bakalım kızlar ne var burda
Amiiiiin kuzum benim hepbirlikte inşallahTebrikler canım sonu mutlu olsun inşallah
Süpperr bişey canım gözün aydın rabbim tamamını sağlıkla huzurla getirsin innnşallah..Bakın bakalım kızlar ne var burda
Ayni yerde yaptrdm cnm 11. Gunku artis yeterli olursa ilk yaptrdgm testi ciddiye almayacaklarmis. Erken donemlerdw tam duzenli artis olmuyormus galiba o yuzden test gunlerini 10-12 gun arasi istiyorlarCanm farklı merkezlerde yaptırdıysan sonuçlar da farklı çıkar. Bir de %60 ya da %70 artması da yeter.İnşallah hamileliğin sağlıkla devam eder canm..
Canm bu 5aa bb olayını bilmiyorum.Bana söylemedi ler. Nasıl öğrendiniz?Ne anlama geliyor bi de.Kaçıncı tedavim utanayım halime..Canım benim seni anlıyorum önce sevinip sonra üzülmek daha da zor ama Rabbim bunların hepsinin karşılığını verecektir inşallah. Şu an bir şey düşünme zaten kendini bi topla daha çok yeni, kendini topladıktan sonra istersen önce pgt’ye gönderirsin maşallah ne güzel 5a’larda embriyoların olmuş benim 5. güne tek embryom kaldı onun da skoru düşük pgt’ye bile gönderemedik. Allah sabrını versin ve çabuk toplan
İlk yaptığın testi hiç aklına getirme canm.İki gün sonra inşallah güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. 9.güne göre de değerin maşallah güzel.Allah devamını en güzel şekilde getirsin inşallah..Ayni yerde yaptrdm cnm 11. Gunku artis yeterli olursa ilk yaptrdgm testi ciddiye almayacaklarmis. Erken donemlerdw tam duzenli artis olmuyormus galiba o yuzden test gunlerini 10-12 gun arasi istiyorlar
Embriyo skorlaması diye internette aratırsan tam olarak neye göre derecelendirildiğini görürsün canım sanırım bazı merkezler bununla ilgili bilgi veriyor bazıları vermiyor. Bizim merkezde beş gün boyunca gün gün arayıp bilgi veriyorlar ama tabii her şey bu puanlamaya da bağlı olmuyorCanm bu 5aa bb olayını bilmiyorum.Bana söylemedi ler. Nasıl öğrendiniz?Ne anlama geliyor bi de.Kaçıncı tedavim utanayım halime..
Amin canım inşallah hayırlısıyla kanda da çıkar korkuyorum işin açığı
Benimde ikinci çizgi silik çıktı arkadaşım inşallah yükselir değerin. Bende yarın kan vereceğimKızlar ikinci çizgi çok netti bugün hcg 5.74 çıktı .yarın tekrarla dedi Dr. Hala ümitliyim.hiçbir sıkıntı olmadı sadece dün kahverengi sulu bir leke geldi.kesinlikle kan rengi değil. Şimdi yine test yaptım silik 2.çizgi yine çıktı. Geç tutundu diye düşünüyorum. Allah im umdugumuza nail korktugumuzdan emin eylesin. Dua eder dua beklerim.Arse82 çok geçmiş olsun canım Rabbim bütün bunların ecrini verecek insaAllah.
Amin inşallah canım inşallahHayirli olsun canim . Insallah yarin kan testinde gorursun .
Maşallah Allah tamamına erdirsinBakın bakalım kızlar ne var burda
Canım benim ilk transferimde üçüncü gün embriyosuydu ama tutundu ümitsiz olma hiç olmayacak denen olur rabbim ol desin yeterki5 a lar tutmadı canım şuan sadece 5 tane 3 a kaldı onlarında sanmıyorum tutucanı
Eylüldeki tedavimde 5 a koyuldu 2 embrıyo negatif bunda 4 a koyuldu 2 tane kımyasal gebelık 5 tane daha var dondurulmus ama bana mantıklı gelmıyor koydurmak çünkü onlar 3 A şu an zaten düşünmüyorum çok yıprandım çok kötüyüm
Amiiiiin kuzum benim hepbirlikte inşallah
Çok ilginç 20 nin altinda olan degerde idrarda cikmaz sen hastaneyi değiştir bi canım istersenKızlar ikinci çizgi çok netti bugün hcg 5.74 çıktı .yarın tekrarla dedi Dr. Hala ümitliyim.hiçbir sıkıntı olmadı sadece dün kahverengi sulu bir leke geldi.kesinlikle kan rengi değil. Şimdi yine test yaptım silik 2.çizgi yine çıktı. Geç tutundu diye düşünüyorum. Allah im umdugumuza nail korktugumuzdan emin eylesin. Dua eder dua beklerim.Arse82 çok geçmiş olsun canım Rabbim bütün bunların ecrini verecek insaAllah.
Amin cnm insallah guzel artar bu islerin stresi hic bitmiyor gercekten Allaha sukur ilk defa pozitf gorduk dvmida gelir insİlk yaptığın testi hiç aklına getirme canm.İki gün sonra inşallah güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. 9.güne göre de değerin maşallah güzel.Allah devamını en güzel şekilde getirsin inşallah..
Canım idrar testi mi yapmıştınAhh ahh kızlar benimde bugun testim yine negatif çıktı yarın sabah kan vericem bugün ağlamaktan helak oldum umudumu kesmek istemıyorum rabbim sevmez ama pekte iyi sayılmam yani hayırlısı olsun diyeceğim yine de pozitif alan arkadaşlarımı tebrik edıyorum sağlıkla kucaklayın bebelerinizi..
Evet canım yaaCanım idrar testi mi yapmıştınyarın inşallah mucize olur
Canm bizim merkez de hergün arıyor ama şu kadarı döllendi,bu kadarı devam ediyor diyor okadar başka birşey demiyor.Gelişimi nasıl diye sorunca iyi diyorlar.Embriyo skorlaması diye internette aratırsan tam olarak neye göre derecelendirildiğini görürsün canım sanırım bazı merkezler bununla ilgili bilgi veriyor bazıları vermiyor. Bizim merkezde beş gün boyunca gün gün arayıp bilgi veriyorlar ama tabii her şey bu puanlamaya da bağlı olmuyor
Yarın ikimiz içinde güzel olur inşallahEvet canım yaainşallahhh
Inslalah canim.. evet takiyoruz cok fazla maalesef. Dogal hamileler ne guzel hicbirinden haberleri yok :) biz ise uzmanlastik nerdeyse bu konuslarda. Inslalah hersey yolunda gider canim herkes icinÇok şüküürr yolk var sa büyük ihtimal bebekler de oluyor esasta var yaa biz cok takıoz normal gebelerin yolk dan boş gebelk kimyasal gebelk bunların hiçbirinden haberi yok allahım güç versin hepmize kalp atıslarını da duyacaksn inşşş ya bak sonra da acaba yasıolarmı die endişe edeceksn hep aynı senaryo sonumuz güzel olsun:)
Canım yaa kaç defadir deniyordu çok çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaBakın bakalım kızlar ne var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?