- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.041
Aman ne bileyim canim kafam karisti biraz. Dedim dr isim ehli mi degil ne? Canim sikildi. Inslalah hersey yolunda gider Allahin izniyle canim.sennde guzel haberlrini alacagiz insallahBnm ki bostu canım yolk bile olusmamisti bebegin beslendiği bi yer varmış yolk diye bebekten önce o oluşurmus.canım demekki dr görmüş senin bebisi rahat ol çok küçükler daha :)
İnş canım dua et bol bol annesi o ordaAman ne bileyim canim kafam karisti biraz. Dedim dr isim ehli mi degil ne? Canim sikildi. Inslalah hersey yolunda gider Allahin izniyle canim.sennde guzel haberlrini alacagiz insallah
İdrarda ciktiysa kanda 10 kere cikar stres yapma canimKızlar ben sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi var dokuzuncu günümdü yarın test günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
Ohhh şükürler olsun şimdi beraber kalp atışı beklicezKesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniGözün aydın olsun abla çok şükürr Rabbim şimdi pıt pıt atan kalpte ♡ İnşallah güzel olur çok sevindim yarında ben gidicem kese görmeye
Deme yaMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm
Sende yarın vereceksin değil mi kusura bakmaYok canım yaptrmadim daha
Sağol canım desteğin için inşallah sabah güzel haberler veririmİdrarda ciktiysa kanda 10 kere cikar stres yapma canim
ınsalah canım ınsallah. hafta sonraya gun verdı doktorOhhh şükürler olsun şimdi beraber kalp atışı beklicez
Ben daha yeni sordum doktoruma 12. Gün diye ısrar etmesinin sebebi buymuş 12. Gunden önce yapılan kan degerleri iki kat düzenli artmazmis yaniltabilirmiskızlar 7. gün bhcg 67.5 cıkmıstı. bgn 9. gun 103 cıktı artıs tam ıkı kat değil. ne diyorsunuz böyle olup sağlıklı aratan oldumu hiç?
Cok sagol cnm bu bilgige ihtycim vardi gercekten. 11. Gun degermi istediler o iki kat artarsa sorun yok 7. Gunu saymayacagz dediler. Ins artar bakalim suan 9. Gunumdeyim 103 fena bir deger aslinda ama artmasi onemli tabiBen daha yeni sordum doktoruma 12. Gün diye ısrar etmesinin sebebi buymuş 12. Gunden önce yapılan kan degerleri iki kat düzenli artmazmis yaniltabilirmis
Senin transfer olacak demek hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallahGeç farkettim canım insan görmek istediğini görürmüş ya öyle oldu ama iyi haberlerini alıcaz inşallah benim cumartesi transfer olacak 5 gün kaldı
Canım yaa çok sevindim hayırlı olsun canımKızlar ben sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi var dokuzuncu günümdü yarın test günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
Sağol canım inşallah yarında güzel bir sonuç alırım Allah razı olsunCanım yaa çok sevindim hayırlı olsun canım
Çok üzüldüm canım o kadar istiyor ve çaba gösteriyorsun yılmak yok canım dondurulmuş embriyo var devam et arkadaşım hazır hissettiğindeMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm
Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Tedaviniz Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar aranızdayım uzun zamandır 28 yaşındayım İsveçten konyaya geldim tedavi için 2 tane İsveçte tedavi gördüm ilki gebelikle sonuçlandı ama düşük oldu ikincisi de tutmadı hiç.Benimde bugün transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu 2 tane transer oldu. Inşallah bende kavuşurum yavrularıma. Rabbim biz kullarına da yaşatsın annelik duygusunu. 7 aralık test günüm inşallah bu sefer alacağım güzel haberleri.
Sagol canim cok sagol inslalah saglikla ilerler. Darisi sana ve isteyen herkese olsun. Hep dua ediyorum sizedeMaşallah maşallah canım ne güzel haber bu
Aynen öyle canm benm de aynen öyle oldu 12. Öncesi artslarm düzenli deildi 12.gün sonrası iki kattan cok fazla arttı inşallah senin ki de öyle olurBen daha yeni sordum doktoruma 12. Gün diye ısrar etmesinin sebebi buymuş 12. Gunden önce yapılan kan degerleri iki kat düzenli artmazmis yaniltabilirmis
Çok şüküürr yolk var sa büyük ihtimal bebekler de oluyor esasta var yaa biz cok takıoz normal gebelerin yolk dan boş gebelk kimyasal gebelk bunların hiçbirinden haberi yok allahım güç versin hepmize kalp atıslarını da duyacaksn inşşş ya bak sonra da acaba yasıolarmı die endişe edeceksn hep aynı senaryo sonumuz güzel olsun:)Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Saolasın canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olurSenin transfer olacak demek hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?