- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.661
Günaydın topik kizlarim
Bugün yeni bir yaşa girmis bulunuyorum..
Artik 41 den gün aliyorum..
Doğum gunumde herkesin bebeklerine kavuşmalarını diliyorum
Canim yeni yasin sana guzellik saglik huzur mutluluk ve birde bebis getirsin insallah... hatta bebisler getirsin.. cok mutlu ol insAllahGünaydın topik kizlarim
Ayyy hadi gözüm aydın canım kaçıncı günün bugünÇok silik çıktı
Var gibi hadi git bir kan testi yaptir canim..Çok silik çıktı
Canım gözünaydın bir cesaret test yapmışsın :) kaçıncı günündüKızlar sanırım hamileyim
Çizgi çıktığına göre vardır bencede canım inşallah kan testin de kat kat yüksek çıkar beşinci gün embriyosu muyduDün idrar testı almıştım sabah cesaret geldı yaptım olmasa çıkmazdı dımı kızlar bugün 8.gunum
Dün idrar testı almıştım sabah cesaret geldı yaptım olmasa çıkmazdı dımı kızlar bugün 8.gunum
Çok silik çıktı
Günaydın topik kizlarim
Rabbim hayırlı sağlıklı bebişli uzun ömürler versin .. İnşallah bu sene bu yaşında bebeişini kucağına alırsınGünaydın topik kizlarim
Erken yapmissin canim bence 4 gun sonra birndaha yaptirKızlar hepınıze çok tşk ederım kan vermıstım hemen sabah degerım 11.92 çıkmış bugün 8,gündü nasıl sizce
Canim bugun kan degerine baktiracaktin ne oldu?Rabbim hayırlı sağlıklı bebişli uzun ömürler versin .. İnşallah bu sene bu yaşında bebeişini kucağına alırsın
Doktoruma soylemedım ptesı esas test günüm o gun tekrar yaptırıcamErken yapmissin canim bence 4 gun sonra birndaha yaptir
Şimdi kan sonucumu almaya gidiyorum abla bakalım inşallah artmıştırCanim bugun kan degerine baktiracaktin ne oldu?
Telefon ile soylemiyorlar mi? Ben hep telefonla ogrendimŞimdi kan sonucumu almaya gidiyorum abla bakalım inşallah artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?