- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.641
Amin canım benim inşallah..ilk tedavide 11 yumurtanın 8i olgun 6 si döllendi,ikincide 15 yumurtadan 9u olgun 5i döllendi.İkisinde de sona 3 tane kaldı ikisi sağlıklı geldi.İkinci tedavide pozitifi gördüm ama büyük ihtimal myomdan dolayi değerim katlamadi ve düşükle sonuçlandı. Sonra myomu aldırdım ondan sonra yumurta sayım birden yükseldi. Birinde 32 bu tedavide 47 oldu.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canm.Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin..Oy masalah ya cok iyi sayisi ins bir suru gelir 5. Gune bida opu olmassin kuzum bende yasadim icin biliyorum zor oluyo benim yumurtam cok olmuyo yaw ilkde 12 yumurta toplandi 2. De 6 toplandi 5. Gune hep 1 kaldi 3. Tedaviden korkuyom yine az olck diye hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim emeklerimjzin karsiligini versin da genetiktende geccek yavrularimiz bakalim kac kalcak
Evet hiç bir test yapmadı direk sulu ultrason yaptı. Basiretim bağlandı düşünemedim yapmayın diyemedim. 15. Gün belki de döllenmiş embrio vardı. Şu anda ciddi anlamda depresyondayım
Muayene masasında doktor sulu ultrason yapalım deyince aklıma gelmedi. Sonra doktorun odasından çıkınca resmen depresyona girdim. Senin de geç yapılmış hsg. Gerçi gebelik olunca rahimin kalınlaşması gerekiyor ya acaba ultrasonda bakınca gebelik ihtimali vermediği için mi yaptı diyorum. Kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorumCanım neden test yaptırmadın hadi sen önemsemedin unuttun doktor neden istemedi bende adetten bir hafta sonra yaptırmıştım hsg iki defa test yapıldı Bhcg çocuk oyuncağı değil gerçekten çok sinir bozucu birşey.. ama üzülme herşeyde vardır bir hayır kafayı yersin takarsan
Canim bana adetin 14. Gunu yapilmisti. Ama benim catlamamis 19mm buyuklugunde yumurtam vardi. Sana verilen ultrasyon kagidinda yumurta goruldu falan yaziyor mu?Muayene masasında doktor sulu ultrason yapalım deyince aklıma gelmedi. Sonra doktorun odasından çıkınca resmen depresyona girdim. Senin de geç yapılmış hsg. Gerçi gebelik olunca rahimin kalınlaşması gerekiyor ya acaba ultrasonda bakınca gebelik ihtimali vermediği için mi yaptı diyorum. Kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum
Anldigim kadariyla ultrasyon sirasinda da doktor hicbirsey soylemedi sana. O gun kan tahlili de verdin mi canim?İşin kötüsü ultrason kağıdı da vermediler yumurta çatlamış mı onu da söylemediler.
Hayır canım sadece tüp bebek için ön muayeneye gittim vajinal ultrasondan sonra hemen sulu ultrason çekelim dedi düşünemedim o yüzden. Kan da vermedim çık erken diye çünkü yumurtlayalı 2-3 gğn oldu tahminimceAnldigim kadariyla ultrasyon sirasinda da doktor hicbirsey soylemedi sana. O gun kan tahlili de verdin mi canim?
Geçmiş olsun vicks ilk on haftada önerilmiyor canım. Serum fizyolojik damlatabilirsinSağolun kızlar allah razı olsun deneye deneye öğreneceğiz bakalım inşallah geçer dua edin olur mu
Transferden sonra iki gün çektim baş ağrısını benim de migrenim var maalesef çok geçmiş olsun canımNapıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim
Saol canımGeçmiş olsun vicks ilk on haftada önerilmiyor canım. Serum fizyolojik damlatabilirsin
Transferden sonra iki gün çektim baş ağrısını benim de migrenim var maalesef çok geçmiş olsun canım
Anladim canim ama uzulme, doktoruna guven. Belki dedigin gibi ilk ultrason da gebelik olusumu gormedigi icin yapmistir. Ya da catlamamis yumurtan vardir. Oyle buyuk bir risk almaz doktorun herhalde. Sen rahat olmaya bak. Tedavin icin kendini hazirla.Hayır canım sadece tüp bebek için ön muayeneye gittim vajinal ultrasondan sonra hemen sulu ultrason çekelim dedi düşünemedim o yüzden. Kan da vermedim çık erken diye çünkü yumurtlayalı 2-3 gğn oldu tahminimce
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibidir.Anladim canim ama uzulme, doktoruna guven. Belki dedigin gibi ilk ultrason da gebelik olusumu gormedigi icin yapmistir. Ya da catlamamis yumurtan vardir. Oyle buyuk bir risk almaz doktorun herhalde. Sen rahat olmaya bak. Tedavin icin kendini hazirla.
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibidir.
Evet canım haklısın yarın arayıp konuşayım bakalım ne diyecek. Zaten içimdeki sıkıntı bir türlü geçmedi. Bu şekilde nasıl olur bilmem. Çok sağolCanım bence kesinlikle ara yarın ve bu durumu sor doktoruna.deki benim aklıma takıldı bu durum.eger seni rahatlatacak bir açıklama yapmazsa bence direk değiştir doktoru.çünkü tüp bebek uzun bir süreç sürekli aklında soru işaretleriyle yürümez.doktoruna güvenmen lazım ama körükörüne değil elbette.bu güveni o oluşturmalı.sakın ya kızarsa die de düşünme dünyanın parasını veriyoruz hadi para neyse bizim hayallerimiz umutlarımız bağlanıyor onlara.
floransa17 günaydın. topiği karıştırdım karıştırdım arı sütü polenle ilgili paylaşımını bulamadım arkadasım tekrar paylaşır mısın ?ne için kullanılıyor ? bende rezerv azlığı var . rezerv azlığı için antalya ivf de tedavi gören var mı?
sen ne kadar süredir kullanıyorsun canım ? Nerde tedavi görüyorsun? İnşallah sana da bana da faydalı olur. Yumurtanın kaliteli olması için özel bir şey yaptın mi
Dogum gununuz kutlu olsun. Yeni yasiniz size bebis getirsin insallah.Günaydın topik kizlarim
Bugün yeni bir yaşa girmis bulunuyorum..
Artik 41 den gün aliyorum..
Doğum gunumde herkesin bebeklerine kavuşmalarını diliyorum
doğum günün kutlu olsun arkadaşım geçen gün diyordum bir cuma günü doğum günüydü geçen hafta mı bu haftamı diye düşündüm bendeGünaydın topik kizlarim
Yeni yaşını kutlarım canımm sağlıcakla minnoşlarınada kavuşmanı dilerimGünaydın topik kizlarim
Doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınızda anne olmak nasip olsun inşallahGünaydın topik kizlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?