2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Zeytinyaginda incir olayini tam olarak nasil yaptın

Ne zaman yaptin yumurta toplama oncesinde mi?

Yok canım ben transfere 10 gün kala başladım pozitifi görene kadar da yedim mide bulantılarım başlayınca bıraktım su ara peynir ekmekten başka bişi yiyemiyorum da.

Gözün Aydın canım, çok mutlu oldum, darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..
Amin canim insallahhhh.darisi tum isteyenlere. Ay ultrason resimlerine bakinca yuzumde guller aciyo. Yolk keseleri kesenin icinde ayni goz gibi olmus. Yanyanalar. rahim bosluguyla birlesinde Pandaya benzemisler. Resme bak saf saf bakan panda resmi :) asklarim benim

Arkadaslar bu topiğin uğuruna bende inanıyorum çünkü bu topikle dualar güsel enerjiler birleşiyordahada çoğalıyor.
Bir ara topikte hamile kalanlar hamilelikle ilgili detayları burada yazısmasa mı gibi bi tartısma olmustu bende ozaman hamile olmayan biri olarak hak vermiştim.ama şimdi 2018 anneleri gibi topikler olmasına rağmen oralarda yazamıyor sizlerden ayrılamıyorum.hergun acaba bugun nasıl gusel haberler var die bekliyorum.inşallah sırayla herkesin gusel haberleriyle sevincez burada.
Yarın kandilmiş yeni öğrendim.inşallah mübarek günün hürmetine güsel haberlerimiz daha da çoğalıcak.ay hormonlardan galiba suan bi sevgi kelebeğine dönüştüm

Bedis123 cim doktor ikiz icin ne diyor
Merak ediyoruz bizimle paylasirmisin
Normal tek bebekten farkli neler oluyormus gebelik sürecinde ya da aynımiymış

Canım bişi söylemedi doktorum zamanla gelişimlerine göre yönlendirir herhalde sadece belirtiler daha fazla olurmuş dediğine göre bulantı göğüs hassasiyeti kasık ağrısı baş dönmesi fln ama bende çok az oldu değişiyor demek ki zamanla gelişmelerden haberdar ederim sizi takipte kalın

Selam kızlar dayanamadım az önce aldım duş rahatladım valla bugün 5.gun hayırlısı bakalım şimdilik bi belırtı yok inş bizlerde hayırlı sonuçlar alırız
Bende oyle yapmistim.. erken dus almak icime sinmemisti
Kizlar yeni gebeleri ve kese gorenleri kalp atışı duyanlari tebrik ederim
Yine güzel bir aksam yasattiniz bize:)) ssevindik valla
Sira sende :)

Amin inşallah canım şimdide gelişim süreci var büyüyor mu sağlıklı mı telaş korku tedirginlik bitmez bu annelikte :)

Aynen canım ya çok farklı bir duygu Rabb'im isteyen herkese nasip etsin aşk onlar aşk

Güzel anneler güzel anne adayları yarın mevlid kandili mübarek gün bol bol tesbih çekelim dua edelim Rabbim bi güzel günün yüzü suyu hürmetine evlatlarımızı bize bağışlasın çoOk duyguluyum pozitf alan annelerimiz için bu yolda savaş veren anne adaylarımız için inanılmaz bir sevinç var içimde Allah ın izniyle hepimiz inşallah hayrlı sevinçli haberler alıcaz görücez yaşıycaz çok çoOk inanıyorum buna hepinizi çok seviyorum dualarım sizinle kandiliniz de mübarek olsun şimdiden güzel anneler

Kizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.

Benden istemedi canım babamda var benim de şeker bide çok erken değil mi şeker yüklemesi için bence iyice araştır iğne için bende kullanıyorum kan sulandırıcı düşüklerde veriliyor ya pıhtılaşma için yada tedbir için rahat ol yani kullan ama şeker yüklemesi için dediğim gibi araştır sonra yaptır

Slm öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun..benimde annem ve babam (rahmetli)şeker hastası.. risk taşıdığım için gebeliğimin 12. Haftasında şeker yüklemesi yapıldı..malesef yükleme sonrası bendede şeker çıktı.. diyabet dr na yönlendirildim.. diyabet dr um insülin iğnesini en son çare olarak veriyor.. değerlerimi çok yüksek bulmadı ve diyetle başarabiliriz dedi.. dediği gibide oldu diyet yaptım gayet güzel şekilde ilerledi.. ailede olduğu için yaptır risklerini ben yazmıyım ama iyi bir dr bilgilendirecektir ..

Şeker yüklemesi için erken değil mi canım. Bende clexane kullanıyorum kan sulandırıcı ben transferden çok önce başladım hem kaybım var hemde genetik testimde pıhtılaşma bozukluğu çıktı gebe kalırsam inşallah dokuz ay yapacağım

Canim keşke tedaviden önce pıhtılaşma testi yapsaydin bnde oyle yaptım.uni hastanesi yapıo ücretsiz sonuç 1ay da cikio hamileyken yapmiyolar .ay canım ikisi birden zor olur bnce senin şeker geçmişin yoksa yaptrma bide erken değil mi bu şeker yuklemesine

Sanada hayırlı kandiller güzel dileklerin için cok teşekkür ederim kendi adıma.Sende pozitifi görenlerdensin galiba.Senin adına çok sevindim.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…