- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.421
Zeytinyaginda incir olayini tam olarak nasil yaptın
Ne zaman yaptin yumurta toplama oncesinde mi?
Amin canim insallahhhh.darisi tum isteyenlere. Ay ultrason resimlerine bakinca yuzumde guller aciyo. Yolk keseleri kesenin icinde ayni goz gibi olmus. Yanyanalar. rahim bosluguyla birlesinde Pandaya benzemisler. Resme bak saf saf bakan panda resmi :) asklarim benimGözün Aydın canım, çok mutlu oldum, darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..
Cok sagolun kizlar allah hepinizden rağzi olsun. Allahim tez vakitte sizide guldursun. Hep birlikte mutlu olalimCanımm çok çok hayırlısı olsun inşallah
Amin kuzum amin saglikla gelsinler insallahhhMaşallah kuzum hadi hayırlı olsun aynı günde aldık çifter çifter teyze oluyoruz oleey
AminnnnnMaşallah kuzucuklara sağlıkla gelsınler inş darısı başımıza
Canim arkadasim cok tsk ederim darisi sana olsun seninde guzel haberlerini alacagizCanım benim ya çok sevindim maşallah Çifter Çifter bebiş haberleri alıyoruz ne güzel sağsalim iki bebeğini de kucağına alırsın inş çok mutlu oldum .
Bedis123 cim doktor ikiz icin ne diyor
Merak ediyoruz bizimle paylasirmisin
Normal tek bebekten farkli neler oluyormus gebelik sürecinde ya da aynımiymış
Bende oyle yapmistim.. erken dus almak icime sinmemistiSelam kızlar dayanamadım az önce aldım duş rahatladım valla bugün 5.gun hayırlısı bakalım şimdilik bi belırtı yok inş bizlerde hayırlı sonuçlar alırız
Sira sende :)Kizlar yeni gebeleri ve kese gorenleri kalp atışı duyanlari tebrik ederim
Yine güzel bir aksam yasattiniz bize:)) ssevindik valla
Bedis123 senin adına da çok mutlu oldum canım ya kalp atışlarını da duyduğuna göre sıkıntılar bitti demektir sağ Salim kucağına alırsın inş bebeişlerini . Bugün hep ikiz haberleri aldık ne bereketli bir günmüş darısı bizlere olsun inş
Amin canim insallahhhh.darisi tum isteyenlere. Ay ultrason resimlerine bakinca yuzumde guller aciyo. Yolk keseleri kesenin icinde ayni goz gibi olmus. Yanyanalar. rahim bosluguyla birlesinde Pandaya benzemisler. Resme bak saf saf bakan panda resmi :) asklarim benim
Kizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
Slm öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun..benimde annem ve babam (rahmetli)şeker hastası.. risk taşıdığım için gebeliğimin 12. Haftasında şeker yüklemesi yapıldı..malesef yükleme sonrası bendede şeker çıktı.. diyabet dr na yönlendirildim.. diyabet dr um insülin iğnesini en son çare olarak veriyor.. değerlerimi çok yüksek bulmadı ve diyetle başarabiliriz dedi.. dediği gibide oldu diyet yaptım gayet güzel şekilde ilerledi.. ailede olduğu için yaptır risklerini ben yazmıyım ama iyi bir dr bilgilendirecektir ..Kizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
Şeker yüklemesi için erken değil mi canım. Bende clexane kullanıyorum kan sulandırıcı ben transferden çok önce başladım hem kaybım var hemde genetik testimde pıhtılaşma bozukluğu çıktı gebe kalırsam inşallah dokuz ay yapacağımKizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
İnşallah canımİnşallah canım çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alacağız inşallah birlikte yine burda sevinicez
Canim keşke tedaviden önce pıhtılaşma testi yapsaydin bnde oyle yaptım.uni hastanesi yapıo ücretsiz sonuç 1ay da cikio hamileyken yapmiyolar .ay canım ikisi birden zor olur bnce senin şeker geçmişin yoksa yaptrma bide erken değil mi bu şeker yuklemesineKizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
Sanada hayırlı kandiller güzel dileklerin için cok teşekkür ederim kendi adıma.Sende pozitifi görenlerdensin galiba.Senin adına çok sevindim.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahGüzel anneler güzel anne adayları yarın mevlid kandili mübarek gün bol bol tesbih çekelim dua edelim Rabbim bi güzel günün yüzü suyu hürmetine evlatlarımızı bize bağışlasın çoOk duyguluyum pozitf alan annelerimiz için bu yolda savaş veren anne adaylarımız için inanılmaz bir sevinç var içimde Allah ın izniyle hepimiz inşallah hayrlı sevinçli haberler alıcaz görücez yaşıycaz çok çoOk inanıyorum buna hepinizi çok seviyorum dualarım sizinle kandiliniz de mübarek olsun şimdiden güzel anneler
Amin inşallah canım şimdide gelişim süreci var büyüyor mu sağlıklı mı telaş korku tedirginlik bitmez bu annelikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?