2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Topik teyzeleri iki tane lermis ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi

Hadi gözün aydın canim bebislerin Allah'a emanet sağ salim kucagina al inşallah doğdukları msjina da beraber sevinelim inşallah

Topik teyzeleri iki tane lermis ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Canımmmmm hayırlı olsun aferin onlara Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim :) darısı başımıza inşallah

Sağol canım teşekkür ederim.Mutlaka ben de bu şekilde yapıp tüketicem..
5 6 incirin hepsini mi yiyeceğiz?

Maşallah maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Sen ayrıca büyük umut oldun bize.9 saat yolculuk yap,gez,mağaraya in çık terle sonra pozitif maşallah canım..Birkez daha anladım ki rabbim ol dedikten sonra önünde dağ olsa duramaz.Maşallah subhanallah..

Ayyy canlarim hepiniz iyiki varsiniz cok cok tesekkur darisi sizlere insallahhhh bir bir guzel haberlerinizi alicaz

ayy çok şükür bin şükür Rabbim sana bağışlasın minikleri pıt pıt atan kalplerini de duyarsın çook mutlu oldum

Kızlar selam pozitifi görenler kaç yaşındaydınız sorun neydi.Bende regl olunca başlıycam inşallah tüp bebek tedavisine
Selam canım ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı var bende de pcos 2.5 yıldır istedik olmadı tek çare tüp bebekti inşallah olacak Rabbim yardımcın olsun güzel bi sürece giriyorsun Rabbim gönlündeki muradını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…