- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.361
Ah hatirladim 4 diye konusmustuk.. masallah saglikla dunyaya gelsinler canim..Amin canım Allah razı olsun 4 tane transfer edilmişti 2 tanesi tuttu :)
Maşalla
Kizlar benim icin gergin bekleyis suruyor hala.. yarin bir daha bakilacak degerime 311 degerdi en az 600 olmasi gerek degil mi? Assagisi cikarsa gidisat kotu oluyordu.
Insallah dua edermisin bana :)Herşey güzel olacak canım kötü düşünme
Çok sağol canım inşallah sende sağlıkla kesesini de görürsün sonra kalp atışını duyarsın darısı bize inşallah :)Hayirli olsun canim tebrik ederim
Canim kan degerine bir daha bakilacakti ne oldu bakildi mi?Canım ben de aynı durumdayım, keseyi kalp atışını bekliyorum yarın bir kan testim daha var artışa bakılacak o bile stres yapıyo
Insallah dua edermisin bana :)
Valla şu an seviniyorum ama bende öyleyim cuma tekrar istedi 2 katı olması lazım dedi inşallah olur gerçi bazı dr %60-70 de yeter diyor ama Rabbim hayırlı güzel artışlar versinKizlar benim icin gergin bekleyis suruyor hala.. yarin bir daha bakilacak degerime 311 degerdi en az 600 olmasi gerek degil mi? Assagisi cikarsa gidisat kotu oluyordu.
InsallahSağol canım Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah :)
Senin persembe olmasi gerekmiyor mu canim.2 gunde bir aliniyor ya kan.. sorma hic biseye sevinemiyoruz. Elimiz kalbimizde hepValla şu an seviniyorum ama bende öyleyim cuma tekrar istedi 2 katı olması lazım dedi inşallah olur gerçi bazı dr %60-70 de yeter diyor ama Rabbim hayırlı güzel artışlar versin
Bilmiorumki canım valla banada arkadasım soledi dedim deniyim şifa olur belki, sona baktım tadı gusel yedim gitti :))Canim ben o z.yagindaki inciri transfere kadat yedim sonra agir gelir diye biraktim devam etmelimiydim acaba
Afiet olsun sifa olsun insallah canimBilmiorumki canım valla banada arkadasım soledi dedim deniyim şifa olur belki, sona baktım tadı gusel yedim gitti :))
canm benm tam iki kat artmadı ilk sonradan düzeldi olur yanii 2kat şart deil bunun matematiği yok kii ama iyi olacak iyi düşün iyi olsun:)Kizlar kandaki bu deger 2 gunde bir 2 katina mi yoksa %60 %70 mi artsa oluyor..
Valla merkezdeki dr öyle dedi o zaman 3 günlük değere bakılcak bilemedim şimdi İnşallah güzel olurSenin persembe olmasi gerekmiyor mu canim.2 gunde bir aliniyor ya kan.. sorma hic biseye sevinemiyoruz. Elimiz kalbimizde hep
Heryerde farkli yaziyor sanirim dpktorlarin beklentisi 2 kat.. yoksa suphe ile bakiliyorCa
canm benm tam iki kat artmadı ilk sonradan düzeldi olur yanii 2kat şart deil bunun matematiği yok kii ama iyi olacak iyi düşün iyi olsun:)
Cok sukur canim cok sevindim.. zor kismida atlattin.. insallah bir an once o minik kalpleride duyarsin pit pit pitTopik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Topik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Canim allah seninde minnagini sana bagislasinCok sukur canim cok sevindim.. zor kismida atlattin.. insallah bir an once o minik kalpleride duyarsin pit pit pit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?