2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar benim icin gergin bekleyis suruyor hala.. yarin bir daha bakilacak degerime 311 degerdi en az 600 olmasi gerek degil mi? Assagisi cikarsa gidisat kotu oluyordu.
Valla şu an seviniyorum ama bende öyleyim cuma tekrar istedi 2 katı olması lazım dedi inşallah olur gerçi bazı dr %60-70 de yeter diyor ama Rabbim hayırlı güzel artışlar versin

Valla şu an seviniyorum ama bende öyleyim cuma tekrar istedi 2 katı olması lazım dedi inşallah olur gerçi bazı dr %60-70 de yeter diyor ama Rabbim hayırlı güzel artışlar versin
Senin persembe olmasi gerekmiyor mu canim.2 gunde bir aliniyor ya kan.. sorma hic biseye sevinemiyoruz. Elimiz kalbimizde hep

Topik teyzeleri iki tane lermis ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Cok sukur canim cok sevindim.. zor kismida atlattin.. insallah bir an once o minik kalpleride duyarsin pit pit pit

Topik teyzeleri iki tane lermis ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi

Ay canım nasıl sevindim valla sana bi bakayım die girdim.Allah gönlüne göre versin inşallah.çok çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…