- 30 Eylül 2017
- 126
- 202
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.341
Gözün aydın, Allah sağ salim tamamına erdirsinKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Kızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı da nasip etsin artık biraz rahatlamışsındır ben de rahatlayabilirim inşallahKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Allah razı olsun canım inşallah hepimize tez zamanda
Çook mutlu oldum ne güzel inşallah sağlıkla kucağınada alırsınKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Amin inşallahçok teşekkür ederim :))
1Gözün aydın Rabb'im tamamını erdirsin inşallah
Masallah masallah bedisim cok mutlu oldum allahim sagliklica kucaginada versin insallahhhKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Evettt cilgin bedis123 gene yapti yapacagini :) 29 du bize celme taktiMaşallah canımne güsel Allah kucağına almayıda nasip etsin.senin 29 aralık değilmiydi nie erken gittin? Benimde 1 aralıkta kalp atışı kontrolü.umarım bizde duyarız.cok sevindim inan.
Canm o bağırsak problemi bende de var.Zeytinyağı nekadar olacak?İncir bir tane mi?Ağır olmuyor mu tadı?
Hayirli olsun canim tebrik ederimkızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Canm o bağırsak problemi bende de var.Zeytinyağı nekadar olacak?İncir bir tane mi?Ağır olmuyor mu tadı?
Masallah masallah bedisim cok mutlu oldum allahim sagliklica kucaginada versin insallahhh
Evettt cilgin bedis123 gene yapti yapacagini :) 29 du bize celme takti
Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı da nasip etsin artık biraz rahatlamışsındır ben de rahatlayabilirim inşallah
İyi şeyler söyleyecek merak etme habersiz bırakmaBugün kontrolüm var bakalımm ne dicek doktorumuz
Allah razı olsun canım inşallah hepimize tez zamanda
Çook mutlu oldum ne güzel inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
Amin inşallahçok teşekkür ederim :))
1
Amin çok sağol inşallah
Bende kese icin bekliyorum bedisim. darisi bize olsun insallahhh. Sanne be deseydin ben bakicamHihihi çılgın Bediş doktorda öyle diyor bu sakın bu dur kıpır kıpır durmuyosun bebişlerde sana çekerse vay babanın haline dedi
Bende kese icin bekliyorum bedisim. darisi bize olsun insallahhh. Sanne be deseydin ben bakicamcok sevindim canim
Masallaj size canim. ALLAH saglikla kucagsina almayida nasip etsin insallah.. kac taneydi canim senjnkilerKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Canim ben o z.yagindaki inciri transfere kadat yedim sonra agir gelir diye biraktim devam etmelimiydim acabaCanım ben biraz bulantılardan dolayı yazdıklarınızı okusamda cvp yazamayabiliorum ama bugun iyi hissediorum kendimi dedim yazayım sizlere.biz 1 aralıkta cuma günü kalp atışı için gitcez inşallah Allah onuda duymayı nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda versin bebeğini
Sende canım bol su iç kilo vermeye de cok yarıyor.bide ben anlatmıstım daha önce sen okudunmu, zeytinyağında incir bekletip yiyosun.valla canım bana arkadasım demişti bende yedim belki işe yaradı belki yaramadı ama en azından bağırsakları çalıştırıyo :) bi dene istersençok istiyorum sizlerinde güsel haberlerini alayım.Allah çok büyük inşallah hepbirlikte mutlu olucaz.
Maşallahh arkadaşım ne güzel haber gözünaydın olsunKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
Masallaj size canim. ALLAH saglikla kucagsina almayida nasip etsin insallah.. kac taneydi canim senjnkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?