- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.121
allah razı olsun arkadaşım gözlerim doldu yazdıklarını görünceAllahımm inşallaah yüzüne baksınn allahım gönlündekini versin görsün çabalarını canm benm
Bgn büyük gün desene baya gec cıkacakmış sonuç inş güzel hbrler alırz cnmVerdim kanimi. Eve geciyorum 3.5 4 u bulurmus sonucu almam.. haber verecegim canim
Sorma cok gec ya.. herkes 2 saate aliyordu sonuclarini.Bgn büyük gün desene baya gec cıkacakmış sonuç inş güzel hbrler alırz cnm
Canmm ben yazdıklarınızı takip ediyorumm ve çok dua ediyorumm çok zor allahım kimseyi bununla sınamasın ve ben inanıyorumm çabalarının sonucu çok güzel olacakk sen de inan dualarmdasınız herkese cok dua ediyorum sana da ayrı bir dua ettm az önce içimden geldi allahm duysun sesimizi canm ben kalp atısınduydum ancak benm bebek ilk günden beri ultrasyonda 6 gün geri gelio ben 8+7 olmam gerekirken suan 8 haftalık doktora göre cok önemli deil ama ben cok tedirginm 2hafta sonra gidicem kontrole bn de öyle dua edip duruyorum inşallah benmle kalır diyeallah razı olsun arkadaşım gözlerim doldu yazdıklarını görünce
o kadar zor süreç geçirdim ki şu iki yılda
3 kere miyon operasyonu bir dış gebelik kürtaj iğne
şimdi tüp bebek süreci allah hepimizin muradını nasip etsin hayırlısı ile inşallah
sen nasılsın kalp atışı duydun mu nasıl gidiyor hamilelik
Ben diyorum ki ilk sürecde benm ilcları kestiler e2 hormonum cok yüksek diye iki gün beklettiler yumurtaları ignesiz yani salı döllenme olması gerekirken perşembe döllenme oldu ondan olabilrmiCanmm ben yazdıklarınızı takip ediyorumm ve çok dua ediyorumm çok zor allahım kimseyi bununla sınamasın ve ben inanıyorumm çabalarının sonucu çok güzel olacakk sen de inan dualarmdasınız herkese cok dua ediyorum sana da ayrı bir dua ettm az önce içimden geldi allahm duysun sesimizi canm ben kalp atısınduydum ancak benm bebek ilk günden beri ultrasyonda 6 gün geri gelio ben 8+7 olmam gerekirken suan 8 haftalık doktora göre cok önemli deil ama ben cok tedirginm 2hafta sonra gidicem kontrole bn de öyle dua edip duruyorum inşallah benmle kalır diye
canım allah razı olsun duaların içinCanmm ben yazdıklarınızı takip ediyorumm ve çok dua ediyorumm çok zor allahım kimseyi bununla sınamasın ve ben inanıyorumm çabalarının sonucu çok güzel olacakk sen de inan dualarmdasınız herkese cok dua ediyorum sana da ayrı bir dua ettm az önce içimden geldi allahm duysun sesimizi canm ben kalp atısınduydum ancak benm bebek ilk günden beri ultrasyonda 6 gün geri gelio ben 8+7 olmam gerekirken suan 8 haftalık doktora göre cok önemli deil ama ben cok tedirginm 2hafta sonra gidicem kontrole bn de öyle dua edip duruyorum inşallah benmle kalır diye
Biraz sıkıstrsaydnz bazen öncelk veriyorlar tüp bebek sonucu fln diyince bize bi kere yaptılar daSorma cok gec ya.. herkes 2 saate aliyordu sonuclarini.
Bnce sıkıntı yok cnm gayet güzel artmıs az artması bir problemmiş. Tek embriyomuydu?Kızlar günaydınlar cumartesi test yaptirdim 12. Gun 540 çıkmıştı bugün bi daha yaptırdım 1343 çıktı sorum su iki gunde iki katina cikmali diyolar ya tam iki kat olmak zorunda mi ( ikisini de sabah ayni saatte yaptirdim)
hayır arkadaşım iki katı illa olmalı diye birşey yok drum bana %70 ve üstü değer yükselmesine sağlıklı gebelik deriz demiştiKızlar günaydınlar cumartesi test yaptirdim 12. Gun 540 çıkmıştı bugün bi daha yaptırdım 1343 çıktı sorum su iki gunde iki katina cikmali diyolar ya tam iki kat olmak zorunda mi ( ikisini de sabah ayni saatte yaptirdim)
Çok güzel artmış Allah tamamına erdirsin.%70 ve üzeri artış gayet güzelKızlar günaydınlar cumartesi test yaptirdim 12. Gun 540 çıkmıştı bugün bi daha yaptırdım 1343 çıktı sorum su iki gunde iki katina cikmali diyolar ya tam iki kat olmak zorunda mi ( ikisini de sabah ayni saatte yaptirdim)
Amin canım sağol Rabbim hepimizi kavuştursun bebislerimize inşallahcanım sizinde transferiniz hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün
Deil mi çok doğru söylüyorsunn allahım allahım isteyen herkese versinnn aah bu çok farklı bişi inşallahh sagsalim nasip eder herkese kucagına alacagı pozitif haberi versncanım allah razı olsun duaların için
canım bu 6 günlük gerilik inan önemli değil ileriki haftalarda bu açık kapanır
sen beslenmene dikkat et gebeliğin 20li haftalarında kilo artışı hızla oluyor bebeğin o zaman bu açık kapanır gider merak etme sen bunla stres olup kendii ve bebegini üzme
Allahın emaneti kuzular onlara iyi bakmamız gerek
doğum yapıncada bitmiyor inan benim oğlum 10 yaşında
ekmek almaya gönderiyorum biriz geç kalsın kalbim çarpıyor deli gibi
analık böyle birşey
Hic demedim deseydimde yapmazlardi sanki. Bilseydim baska bir hastaneye giderdim simdiye kadar alirdim sonucumuBiraz sıkıstrsaydnz bazen öncelk veriyorlar tüp bebek sonucu fln diyince bize bi kere yaptılar da
Keske bende oyle yapsaydim ya. 6 saatte sonuc mu cikar.Ben kan tüpümü elime alip laboratuara kendim götürüp ( kuryeyi beklemedim )
çok acil sonuc lazim demiştim:))
Bi saate çıkarttılar
Keske bende oyle yapsaydim ya. 6 saatte sonuc mu cikar.
Ariyacaklarini soyledi hemsire.. bilsleydim baska bir hastaneye gider simdiye kadar ogrenirdim sonucumu.Biraz uzunmuş gercekten.biz 1 saatte aldık sonucları hep.ama sonucun pozitif olsunda bebegin sağlıkla tutunmuş olsunda bekleriz hep birlikte saat 3 ü değilmi zaten öğlen oldu bile.sonucu gidip mi alıosun internette gözüküo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?