- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.101
Kızlar iştahsızlık ve bulantı icin öneriniz var mı iki üç gündür midem kötü herşey kokuyor yemek yiyemiyorumannem resmen gözlerin çöktü diyor öğürmekten ...
Benim transferim oldu bugün şimdi bekleme zamanı
Cnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Kızlar bnde bugün transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun ins allahım nasip eder bnn test tatışını 6 Kasım dendi 11.gün oluyo
Canım benim üçüncü gün dondurulmuştu embriyolar dördüncü gün olarak transfer yapıldı gelişimlerinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolog. Benim test günüm beş aralık
Kizlar benim transferim de bugun oldu. Benim de test tarihi 4 Aralik
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah hayırlı haberlerini alalım senindecanım yaa hayırlı olsun sonunda transferin oldu allah yüzünü güldürsün
Allah ol der inşallah canım üçüncü gün dördüncü gün beşinci gün olması fark etmiyor ki yeter ki rabbim olmdesün inşallahdr banada 4. günde transfer yaparız duruma göre dedi bakalım nasıl olacak hayırlı olur inşallah canım
Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa tüp bebek sürecine başladım bu ay. Dün yumlar toplandı 13 tane toplanmış. Bugün haber edecekler daha kaç tanesi döllenmiş diye. Opudan sonra bi dünya ilaç daha verdi. İnşallah emeklerimiz zayi olmaz.
Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın
Kizlar histeroskopi ile rahmine cizik atilan var mi? Dr um ilk tup denememiz tutmadi dite bir dahaki ay histeroskopi yapilmasini istedi cizik atilacakmis
Kızlar benim doktorum opudan sonra vitamin haricinde hazırlık için hiçbir ilaç vermedi doğal devam edicez dedi bu şekilde ilerleyen var mı aranızda
Amin canım, allah isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim, bizimki pozitifi görenlere de hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsinaayyy nasıl sevindim anlatamam seni bahçeci sayfasında da okudum ama böyle birşey yaşamadığım için birşay yazamadım ama inan içimden dua ettim stresin üzüntün belli idi satırlarında
allah tamamına erdirsin arkadaşım
Canım benimde ilk denemem tutmadı hemde herşey yolunda giderken 5.gün iyi kalite embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde de sorun yoktu. Histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı 5 gün öncede transferim oldu tekrar. Bakalım şansımız artmış mi artmamış mı öğrenicez cuma günü :)
dr kim canımAmin canım, allah isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim, bizimki pozitifi görenlere de hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsinben 5.günde kırmızıları görünce tamam bitti demiştim, bahçeciden bize verilen kağıtta kahve-pembe lekeler için not düşülmüştü, hiç umudum kalmamıştı şimdimyarın gene test yapıcam onı bekliyorum bakalım..
Dr um bana da bu islemi onerdi canim. Yaklasik 10 ay once asilamadan once histeroskopi yapilmisti bana ama bu farkliymis sanirim. Tedirgin oldum ama insllh sonuc iyi olacaksa her seyi yaptirmaya raziyimcanım benim bu ay kontrol histereskopisinde çizik atıldı ama transferim daha olmadı
Allahımm inşallaah yüzüne baksınn allahım gönlündekini versin görsün çabalarını canm benmdr kim canım
bende Remzi beyin hastasıyım benim transfer şubatta inşallah heyacanla bekliyorum
canım benimde decavit ve omepa Q10 var kullandıklarım
dr başka ilaç vermedi şubatta adet ol gel o zaman ilaçlarını söyleyeceğim dedi
canım iyyim şükür sen nasılsınA anneveoglusu selam canim nasilsin
Ben opudan sonra q10 i sordum doktoruma icmene gerek yok demişti
Yumurta kalitesi icin diye düşündüm bende
Senin yumurtan var zaten dondurulmuş
Sana vermesinin sebebi ne acaba
Amin inş cnm hepimiz güzel hbrler alalımhayırlı olsun canım sizinde allah yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?