- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.161
yad nasıl birakdnnGünaydınlar,Daha önceleri okumuştum canım yanlis hatirlamiyorsam bulantı için hastaneye yatmıştın.gecmis olsun çok sevindim senin de bebisin de ıyi oldugunabende de hiç bulantı falan yok böyle olunca da acayip sigara istiyo canım azcık bulantı olsada sigara istemeseydim diye düşünüyorum
Günaydın arkadaşım forumda normal diye okumuştum jelin kalıntıları olabiliyormuş ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış istersenKizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin
Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bundan sonra bize hayırlı güzel haberler verirsin.
canım sakin ol geçen birisi daha boyle birseyden bahsetmisti sanirim havayla temas ettiği için olabiliyomus.Inşallah bi sıkıntı cikmayacakKizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin
Sigarayıı bırakdn mı canm ya
yad nasıl birakdnn
İnşallah canım ama pazartesi benim test tarihim
Tam bıraktım denemez canım arada yakıyorum ve vicdan azabından öleceğim
Gunaydin cnm bnde bir haftadir siyah geliyor tortu seklinde bir sknti olmaz merk etme smdi azaldi zmnla gecermis. Bnmde kesyi gormeye az kaldi belkide onla alakali br durum icerdeki olusumla alakali herkesn hemen hemen ayni zmnlarda siyah oluyorKizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin
Bence kendini sık içmemeye bak canım.
Bebeğin için
Bnde iciordum ve ogrendigim andan beri agzima surmedim surmem de vicdanm rahat sende hemen birak cnm kraker ye bisylerle ugras film izle ama birak zor deil hersy beyinde bn gunde bir paket iciordumSık degil ama bir iki tane içmek bile çok üzüyo beni
Canım anca evime geldim bitti şükür gelecek ay kontrol histereskopi olacak ocakta transfer İnşallah Dr yüzde 60 70 gebelik şansı verdi 3 embriyoda A kalite imiş biri 7 biri 8 hücreli biride Compact embriyo dedi çözüldükten sonra 5. Güne gitmesini bekleyeceğim dedi ama karı koca neden o zaman en başta 5 . Gün için bekletmediniz demek aklımıza gelmedi beni korku aldı şimdi cozulunce ya 5. Güne gitmezse Dr yüzde 90 gider dedi bilemiyorum
Sen nasılsın canım
Bide ilaçlar verdi daha bakamadim
Benimde 25 ekim canm heycanlyim ama cok dikkat ediyo sayilmam evde drmk hic bana gore degil transfer günü haric hergun dsardayim.kizmda benm gibi oda evde durmayi sevmiyo. Evdeyken gün sayiyorm ama disari ciktimmi iyi oluyo transfer oldugumu unutyorm.bakalim carsambaya kadar dayancam test yapmiycam diyormmAllah cumlemize guzel sonuclar almayi nasip etsin inşallahCanmm benm de test günüm 26 ekimm naptn sen nasılsın
Bnde iciordum ve ogrendigim andan beri agzima surmedim surmem de vicdanm rahat sende hemen birak cnm kraker ye bisylerle ugras film izle ama birak zor deil hersy beyinde bn gunde bir paket iciordum
Canım çok teşekkür ederimGözünaydın canım Buda bitti şükür. Çözülünce bozulma ihtimali olsa göze almaz doktor bence bunu rahat ol , ilk muayene gittiğinde içini rahatlatmak için sorarsın. Ne için verdi acaba ilaç vitamin antibiyotik flndır kesin , çift embriyo tek embriyo transfer olayını konuştun mu
Hemen kes cnm sonra vicdann cok rahatsiz olur evladina bunu ypmaya hakkin yk anne evladi icin hersyi yapabilendir. Sana inaniorm bnce birakablrsin bebeginin sagligi icin bnu yapmalisinNe güzel canım ya ben de öğrenince içemem diyordum kaç gündür mücadele ediyorum resmen.ama kesicem hemen yoksa çok üzülüyorum
ben de öylee ama tam bitiremiyorum ya vicdan azabndan ya da tadı tuhaf gelio eşim yaknca ondan cekiom eskiden bir paket içerdm şimdi 4tane bile bitiremiom yakıom sonra iki üç tane ceknce atıyorum yaa cok zorTam bıraktım denemez canım arada yakıyorum ve vicdan azabından öleceğim
Ne güzel canım ya ben de öğrenince içemem diyordum kaç gündür mücadele ediyorum resmen.ama kesicem hemen yoksa çok üzülüyorum
Bir belirti varmı canım ben de hiç bişi yok ya 7. Günüm valla perşembeye kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum canmm benBenimde 25 ekim canm heycanlyim ama cok dikkat ediyo sayilmam evde drmk hic bana gore degil transfer günü haric hergun dsardayim.kizmda benm gibi oda evde durmayi sevmiyo. Evdeyken gün sayiyorm ama disari ciktimmi iyi oluyo transfer oldugumu unutyorm.bakalim carsambaya kadar dayancam test yapmiycam diyormmAllah cumlemize guzel sonuclar almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?