- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.121
Ayyy tuh canim yaaaa salgin var bende yeni atlatiyorum. Ve cok fena bu defaki gercekten. Bal ve sut icsen bogazini sar sicak tut. Terlemeye calis sut ic derim. Balida unutma. Cok gecmis olsunKızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
İlaç yok bitki çayı yok. Ben nasıl iyileşeceğim?
Of o kadar mıGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Boğazın için sürekli ılık su iç zaten başka yapabilecek hiçbir şey yok.
Kendini sıcak tutmaya bak canım
Aslında niye hiç ballı süt içmediysem. Hımm tamam canım bunu bi deneyeyim çok sağolAyyy tuh canim yaaaa salgin var bende yeni atlatiyorum. Ve cok fena bu defaki gercekten. Bal ve sut icsen bogazini sar sicak tut. Terlemeye calis sut ic derim. Balida unutma. Cok gecmis olsun
Ayy canim ozletiyorsun yaa hosgeldin. Transfer gunun belli oldumu? Sorma haldur huldur kasinip dutuyorum yaaacok sinir bozucu
Internetten bitkisel cozumlere baktim yogurt surun yaziyosurdum valla. Ooofff allahimmm offff. Iyi geldi kiz ahahaha. Benim 5 tane canim
Ama ben pgt ye gondermedim hayirlisi bakalim. Senin pgt li 1 tane insallahhh sımsıkı tutunsun annesiii
Geçmiş olsun canım buğu yapabilirsin bir kaba biraz varsa viks koyup üstüne kaynar su döküp buharı içine çekebilirsin ya da sadece normal suyla da bunu yapabilirsin benim eniştem bu konularda bilgilidir bize yapar iyi gelirdiKızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
Yok canim benimki oyle tuy cikmayla ilgili degil korkuyorumki mantar. Neyse bakalim bulurum bi care. Olmadi doktora soyliycem. Ayyyy senin az kaldi canim yaaaa hadi hayirlisi olsun insallahhhh sımsıkı tutunsun minnak sana. Valla ohhhh iyi yapiyorsun pozitif olalimki olumlu olsun hersey. Bizde arkandan geliyoruz. Bende 2 kasimda orda olucam saat birde benim randevum. Denk gelirmiyiz aceba.Canım bende özledim valla.buarada ben sir ağda yaptırırsam sonrasında tüyler çıkmaya başlayınca böle çok kaşıntı oluyo ama 1-2 günde geçio öle bişi olabilir mi?bende 27 ekimde rahim kalınlığını ve progestronu ölçtürücem burda.antalyayı arayıp sölicem eğer tamam derlerse sonraki gun jel başlıcak 30 ekimde proluton depot var.Allah nasip ederse 2 kasım sabah antalyada olucam transfer içinHep olumlu düşünmeye ve pozitif olmaya çalışıyorum Allah ol demişse olacak inşallah.bide 70 bin kelime i tevhid okuyorum hayırlısıyla Allah bizede bir evlat nasip etsin die.daha bitmedi ama Arada da yoga falan yapıom yürüyüş yapıom stres yapmamak için herşeyi yapıormNormalde çok karamsarım aslında ama bu konuda pozitif olmaya çalışıorm.
Yatmadan oncede bir kasik bal al agzina bogazini rahatlatiyor oksurugu hafifletiyo.Aslında niye hiç ballı süt içmediysem. Hımm tamam canım bunu bi deneyeyim çok sağol
Cancan zararı olmaz mı viksin?Geçmiş olsun canım buğu yapabilirsin bir kaba biraz varsa viks koyup üstüne kaynar su döküp buharı içine çekebilirsin ya da sadece normal suyla da bunu yapabilirsin benim eniştem bu konularda bilgilidir bize yapar iyi gelirdi
Cancan zararı olmaz mı viksin?
canım geçmiş olsun.Kızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
Harnup pekmezi içiyorum sabahları ama onu da fazla tüketmemek gerek sanırım. Tşk ederim.Canım varsa pekmez de içebilirsin
Bunu hiç duymamıştım deneyeyim canım tşk ederimcanım geçmiş olsun.
bir kaşık bala karabiber karıştır macun gibi yap onu ye. boğazına iyi gelir.
ayrıca biraz pekmeze biraz tereyağ katıp ısıt, kaynamasına gerek yok. o da iyi geliyor.
Kizlar merhaba benim onumuzdeki ay transfer olucam ama birsey sorucam beni yiyip bitirdi bu dusunce dort yumurta toplandi fakat bir tanesi dolu cikti neyse dollendi birinci kalite ucuncu gun dede donduralim dedi dr dondurduk fakat kimisi ucuncu gunler tutmaz diyolar buda beni cok uziyo allahtan baska kimse bilemez tabiki alahim kimsenin kucagini bos birakmasin ucuncu gun embriyosu ile transfer olipta tutaniniz varmi
Ilk gun hiç çıkmadım canım yattım hep.ikinci gün ara ara yatıp ara ara dolandım evde akşamda kısa bi araba turu yaptım.3. Günde öyle dikkat ettim ani hareketten kaçındım.yavas yavaş hareket ettim
Aslında topik anam doğru diyorsun. Salıdan beri hastayım ve hiç dinlenmedim. Kursa gitmediğim zamanlar da kurstan arkadaşlarla buluşup ders çalışıyoruz. Bugün bile onca vucut kırgınlığıma rağmen 12den 21e kurstaydım.
geçmiş olsun canım. bal zencefil tozu ve limon suyunu yarim cay bardağı kadar karistirip içebilirsinKızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
Kizlar merhaba benim onumuzdeki ay transfer olucam ama birsey sorucam beni yiyip bitirdi bu dusunce dort yumurta toplandi fakat bir tanesi dolu cikti neyse dollendi birinci kalite ucuncu gun dede donduralim dedi dr dondurduk fakat kimisi ucuncu gunler tutmaz diyolar buda beni cok uziyo allahtan baska kimse bilemez tabiki alahim kimsenin kucagini bos birakmasin ucuncu gun embriyosu ile transfer olipta tutaniniz varmi
Okurken bile ağzım yüzüm yamuldu :)) yarım çay bardaği öyle mi? Viyyygeçmiş olsun canım. bal zencefil tozu ve limon suyunu yarim cay bardağı kadar karistirip içebilirsin
Dogru yapmışsın
Bir yerde okumuştum 48 saat önemli diye
Yani ilk 3 gün evde dinlenmeceli sonra eglenmeli gecirmek gerekiyo sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?