- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.921
Hahahaha dogum zmni deisior bnmde bazi yerde 21 burda 22 ama snn baya fark vr bi dumen cevirion sn :))çaktırmadan siyrilayim dedim hahaha kk 'nın doğum hesaplamasi 27 haziran gösterdi ama diğer 3 4 uygulama 23 diyo.degistircem şimdi geri
Senin adet günün ne zamandi canımçaktırmadan siyrilayim dedim hahaha kk 'nın doğum hesaplamasi 27 haziran gösterdi ama diğer 3 4 uygulama 23 diyo.degistircem şimdi geri
CANIM genelde 6.haftada da kalp atışı görenler oluyor görünüyor muydu ultrasondaMerhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
2 kese tam yerleşmiş çak kız dedi :))
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Haftaya kalp atışına bakarız dedi.
Sizinle paylaşmak istedim. Öperim gözlerinizden
Canım benim inşallah yaşayacaksınız en kısa sürede bu duyguları.R rune süper cok sevindim :)) masallah
Senin her konusman pozitifti canım
Bak bu bebeklerine de yansidi
Bu ara tanimadigim insanlarin sonuclarini ve geçmiş mesajlarina bakiyorumda
Hepimiz gerçekten negatif konuşarak çağırmışiz felaketi :))
Senin pozitifliginden bize de gecsin
Biz de muradimiza erelim insalla
Supersin
Yok valla 23 24 gösteriyordu.burda denedim 27 çıktı.fark olunca değiştirdim geriHahahaha dogum zmni deisior bnmde bazi yerde 21 burda 22 ama snn baya fark vr bi dumen cevirion sn :))
19 eylül canım.Senin adet günün ne zamandi canım
Cnm snn 19 ise ozmn 27 dogrudur cnku bnmki 14 u arada 5 gun vr bnm 22 snn 27 olmasi lazm19 eylül canım.
Canım senin 23 olamaz çünkü arbedeli ve benim adet gunum 14 eylül benim tüm sitelerde doğum tarihim 21 eylül çıkıyor kadınlar kulübünde 22 çıkıyor.seninki 26 dır en az . Arada 5 gün var çünkü19 eylül canım.
Canim benimm insallah bol bol havuc suyu ic gunde bir bardak yada rendele ye tatlim olur mu kabak cekirdegi rabbim emeklerini bosa cevirmesin tesbih cekiyorum senin icin sende oku hergum hadi insallahhhYok canım ne kusuru.
Daha belli olmadı bugün 9. Günüm.
Dua et bana da
Masallah saglikla kucaginiza alin canim darısı bizim basimiza :))Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
İnşallah canım hepimizin hayırlı haberleri olurhayırlı haberlerini alalım inşallah
Kalp atışı mı görülüyor? Bilmem bana bebişleri gösterdi ama atış görünüyo mu ben bilmiyodum hiç sormadım da. Haftaya dinleriz dedi sadeceCANIM genelde 6.haftada da kalp atışı görenler oluyor görünüyor muydu ultrasonda
3 tane programda denedim 23 24 gösteriyo bitek burası 27 gösterdi.amaaan belki benim yavrum o kadar beklemez ne yazarsa yazsın:)Cnm snn 19 ise ozmn 27 dogrudur cnku bnmki 14 u arada 5 gun vr bnm 22 snn 27 olmasi lazm
Valla başka 3 programda denedim 23 24 çıktı.ay sizi mi kircam 27 oluversin yeniden:)Canım senin 23 olamaz çünkü arbedeli ve benim adet gunum 14 eylül benim tüm sitelerde doğum tarihim 21 eylül çıkıyor kadınlar kulübünde 22 çıkıyor.seninki 26 dır en az . Arada 5 gün var çünkü
Çok teşekkür ederim canım benim
Ayyyyyy canim gozun aydinnnn cok sevindim.Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
Biri 3 mm biri 6 mm
Evet canım duyup görenler var baya 6.haftada kk da gördüğüm kadariyla ama bazı doktorlar 7.hafta olsun garanti olsun diye bakıyorlar ondandır kesin :)Kalp atışı mı görülüyor? Bilmem bana bebişleri gösterdi ama atış görünüyo mu ben bilmiyodum hiç sormadım da. Haftaya dinleriz dedi sadece
27 olsun canım senin için bir kaç garanti yerde yaptım 26 27 çıkıyorValla başka 3 programda denedim 23 24 çıktı.ay sizi mi kircam 27 oluversin yeniden:)
Ya zaten temsili :))) bakalm bu tarihlerden be kadr erken gelck millt doguruo hala takvimi duruyo :))3 tane programda denedim 23 24 gösteriyo bitek burası 27 gösterdi.amaaan belki benim yavrum o kadar beklemez ne yazarsa yazsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?