- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.901
Canim bende ayni sorun varkarnim kocaman sisti
Yerim tabiki yeterki iyi gelsin sag olCanım yiyebilirsen eğer bir kase yoğurda iki yemek kaşığı zeytin yağı koy ye
Yerim tabiki yeterki iyi gelsin sag ol
Sende durumlar nasil transfer sonucunu almismiydin nolur kusura bakma ben arasira giris yapıyorumRica ederim canım inşallah iyi gelir
canım bol su iç birde duphalac surup içebilirsin bana bunu verdi doktorum çok şükür artik sıkıntım kalmadı 3 lt yakin su iciyorum çok faydasını da gördüm geçmiş olsunAksama kadr 4,5 kayisi yiyom ama yok zar zor ikinma oluorya ondn korkuom cocuk duser flan die bir sikinti olmaz insallah bsy olmamistr ::/
Olmaz canım o pozitif sonucu alana kadar ikinmayin ama sonra hayat zaten normale dönüyor . Hspsurmaya ikinmiya bebek düşmez canım bugün de yaşlı bu ebe dedi cenin çok güçlüdür sağlıklı olduğu zaman asla düşmez dedi.annem beni istmemiş ip atlamış çimento torbaları taşımış dusmemisim.tabi aşırı ikinma .ama hafiften bisey olmazSuan icime su serptin cnm okdr mirlm bozulduki belimde bugun cok agrio cok morlm cokmustu insallah bir sknti olmz saol cnm
Bilemiorm artikin kiz hamilelik takvimn nie deisti :)) 23 yaziordu korkundan hamileligini ilerimi aldin hahahaa
Sende durumlar nasil transfer sonucunu almismiydin nolur kusura bakma ben arasira giris yapıyorum
Cok saol canim darisida sana sende bian ewwel kalp atisini gorursun insallahAy canim çok sevindim allahım tamamina erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
2 kese tam yerleşmiş çak kız dedi :))
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Haftaya kalp atışına bakarız dedi.
Sizinle paylaşmak istedim. Öperim gözlerinizden
Gözün aydın canım Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Slm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım güzel sonuçlarını alırız inşallahKızlar hamileleri tebrik ediyorum inşallah en yakın sürede herkes bebeğine kavuşur benimde transferime çok az kaldı banada dua edermisiniz
Gerçektenmi yiyorum ben iki gündür kuru incir inşallah birşey olmazcanımm yok yok incir sakın yemeyin. saroğlu^nun bir videosunu izledim. transferden sonra asla yenmemesi gerekenlerde incir de demişti. kuru taze fark etmez incirden uzak durun dedi.
Maşallah yerim ben o kuzuları Rabbim bu duyguları yaşamayı bizede nasip etsin inşallahMerhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Merhaba arkadaşlar.Ben de tedaviye yeni başladım.cumartesi ikinci kontrole gidicem.ilaclarimi kullamiyorumdr.um ayın 28 gibi yumurta toplama işlemi yaparız dedi.bu arada 36 yaşında 18 yıllık evliyim.ilk tüp bebek denemem 2006 yılında.10 yaşında kızım var.ikinci denemem başarısız.3. denemem 2010.. 7 yaşında bir oğlum var.simdi tekrar bir bebek istiyoruz.hakkimizda hayırlısı olsun.herkesin Allah yardımcısı olsun.hamile olanlara sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin.
Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
Biri 3 mm biri 6 mm
Kayisi yiyebyiye icimde agac ciktibyine yk yine yk dur bakalm aksm zeytinyag icicm braz mecbr :)) ii geliorma herkesin onerisi birde yogrtlu kayisi yerimCanim bende ayni sorun varkarnim kocaman sisti
3lt mi kasallah :))) bnde iciomda okdr deildir belki 1,5 anca. Surup yerine dogal yollri dnneye calisiorm ama bgun duzlmesse artk yarn bakacmcanım bol su iç birde duphalac surup içebilirsin bana bunu verdi doktorum çok şükür artik sıkıntım kalmadı 3 lt yakin su iciyorum çok faydasını da gördüm geçmiş olsun
Gözün aydın canım Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım güzel sonuçlarını alırız inşallah
Gerçektenmi yiyorum ben iki gündür kuru incir inşallah birşey olmaz
Maşallah yerim ben o kuzuları Rabbim bu duyguları yaşamayı bizede nasip etsin inşallah
Yok zaten hafiftn oldu ebe dediyse dogru demistir evet hamile kaldiktn snrda gecerli dmedi bu surecte iknmayn demisti doru dion saol cnm annende okdr ugrasmis masallah inatciymissin :)Olmaz canım o pozitif sonucu alana kadar ikinmayin ama sonra hayat zaten normale dönüyor . Hspsurmaya ikinmiya bebek düşmez canım bugün de yaşlı bu ebe dedi cenin çok güçlüdür sağlıklı olduğu zaman asla düşmez dedi.annem beni istmemiş ip atlamış çimento torbaları taşımış dusmemisim.tabi aşırı ikinma .ama hafiften bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?