2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aksama kadr 4,5 kayisi yiyom ama yok zar zor ikinma oluorya ondn korkuom cocuk duser flan die bir sikinti olmaz insallah bsy olmamistr ::/
canım bol su iç birde duphalac surup içebilirsin bana bunu verdi doktorum çok şükür artik sıkıntım kalmadı 3 lt yakin su iciyorum çok faydasını da gördüm geçmiş olsun

Suan icime su serptin cnm okdr mirlm bozulduki belimde bugun cok agrio cok morlm cokmustu insallah bir sknti olmz saol cnm
Olmaz canım o pozitif sonucu alana kadar ikinmayin ama sonra hayat zaten normale dönüyor . Hspsurmaya ikinmiya bebek düşmez canım bugün de yaşlı bu ebe dedi cenin çok güçlüdür sağlıklı olduğu zaman asla düşmez dedi.annem beni istmemiş ip atlamış çimento torbaları taşımış dusmemisim.tabi aşırı ikinma .ama hafiften bisey olmaz

Merhaba arkadaşlar.Ben de tedaviye yeni başladım.cumartesi ikinci kontrole gidicem.ilaclarimi kullamiyorumdr.um ayın 28 gibi yumurta toplama işlemi yaparız dedi.bu arada 36 yaşında 18 yıllık evliyim.ilk tüp bebek denemem 2006 yılında.10 yaşında kızım var.ikinci denemem başarısız.3. denemem 2010.. 7 yaşında bir oğlum var.simdi tekrar bir bebek istiyoruz.hakkimizda hayırlısı olsun.herkesin Allah yardımcısı olsun.hamile olanlara sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin.

Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
2 kese tam yerleşmiş çak kız dedi :))
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Haftaya kalp atışına bakarız dedi.
Sizinle paylaşmak istedim. Öperim gözlerinizden

Maşallah sübhanallah ne güzel ya

Slm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
Gözün aydın canım Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar hamileleri tebrik ediyorum inşallah en yakın sürede herkes bebeğine kavuşur benimde transferime çok az kaldı banada dua edermisiniz
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım güzel sonuçlarını alırız inşallah
canımm yok yok incir sakın yemeyin. saroğlu^nun bir videosunu izledim. transferden sonra asla yenmemesi gerekenlerde incir de demişti. kuru taze fark etmez incirden uzak durun dedi.
Gerçektenmi yiyorum ben iki gündür kuru incir inşallah birşey olmaz
Maşallah yerim ben o kuzuları Rabbim bu duyguları yaşamayı bizede nasip etsin inşallah

R rune süper cok sevindim :)) masallah
Senin her konusman pozitifti canım
Bak bu bebeklerine de yansidi

Bu ara tanimadigim insanlarin sonuclarini ve geçmiş mesajlarina bakiyorumda
Hepimiz gerçekten negatif konuşarak çağırmışiz felaketi :))
Senin pozitifliginden bize de gecsin
Biz de muradimiza erelim insalla
Supersin

Selam L Leyl_a ne kadar planli ve istikrarli gitmissin masallah
İnsallah güzel sonuclanir

maşallah maşallah 41 kere maşallah canım.
allah kolay gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

canım bol su iç birde duphalac surup içebilirsin bana bunu verdi doktorum çok şükür artik sıkıntım kalmadı 3 lt yakin su iciyorum çok faydasını da gördüm geçmiş olsun
3lt mi kasallah :))) bnde iciomda okdr deildir belki 1,5 anca. Surup yerine dogal yollri dnneye calisiorm ama bgun duzlmesse artk yarn bakacm

evet canım videoyu da ekledim. sakıncası var mı bilmiyorum gerçi. site kuralları açısından falan yani.

incire de bayılıırm. tam da mevsimi ama iç çekip uzaklaşıyorum tezgahlardan :/

Yok zaten hafiftn oldu ebe dediyse dogru demistir evet hamile kaldiktn snrda gecerli dmedi bu surecte iknmayn demisti doru dion saol cnm annende okdr ugrasmis masallah inatciymissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…