- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.861
Bana 2. adetini olunca gel dedi doktorum 2. adetim kasımın 23ünde transfer aralığı bulur bir sorun çıkmazsa canım
Şafak kaç canım:)Kızlar bir kase yoğurdun içine iki kaşık zeytin yağı koyun
Şu olayda en zor şey beklemek gerçekten. Bekle transfer günü gelsin bekle test günü gelsinbenim transfer ertelenmezse;
senin tedaviye başladığın dönem tahmini benim transferim olur canım. hakkımızda hayırlısı olsun. benimd eylülde donduruldu bende iki ay beklemiş oluyorum.
Oyle yapiorm ama kendiliginden oluo bn yapmiom offff bu kabizlik ne zmn gecicek :/
Ayyy az kalmış:) hadi müjdeyi bekliyoruzPazartesi
Şu olayda en zor şey beklemek gerçekten. Bekle transfer günü gelsin bekle test günü gelsin
Aynen öyle canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınaynen öyle canım ama sonu güzel olsun da varsın bekleyelim
Ayyy az kalmış:) hadi müjdeyi bekliyoruz
Canım sabah uyandığında 2-3 tane kuru kayısı ya da kuru incir ye. Ve 2 bardak su iç. Çok faydasını göreceksinCok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
Ozmn one atcak birini bulcaz :)))Yaaa ama bende korkarım napcaz.öne atacak kimse yok mu ya
Yapiorm ama bn zten normaldede sikintiliyim smdi tam oldm :/Canım sabah uyandığında 2-3 tane kuru kayısı ya da kuru incir ye. Ve 2 bardak su iç. Çok faydasını göreceksin
Bnde ayniyim kayisi yiyom su iciom kayisi suyu iciom yokkk faydasi yetersiz blmiom nolcak bende zeytinyagi icecemde suan dusundukce bile midem kalkio salataya bile koymam bn :/canım 2 gündür ayıptır solemesi bende kabızım
önerileriniz nedir.
sabah kayısı yedim su içiyorum ama karnım çookk fena şiş benim
akşam zeytinyağ içeceğim
Onerilerin icin tsk ederm yapacgim mutlakaAksamdan kayisiyi suya koyup sabah kaysiyi yiyip
Suyuna kaynar su ekle ve bi kasik zeytinyağı ekle
ilik su ic kayisinin üstüne
Meyve erik armut ye
Salatana ve yogurduna zeytinyaği ekle
zeytinyağ bende çok sevmem canım ama salataya eklemeye başladımBnde ayniyim kayisi yiyom su iciom kayisi suyu iciom yokkk faydasi yetersiz blmiom nolcak bende zeytinyagi icecemde suan dusundukce bile midem kalkio salataya bile koymam bn :/
Canim ben sabah aç karna 1 bardak sıcak suyun içine 2 3 tane kayisi atıyorum iliyinca içiyorum kayidilarida yıyıyorum. Bol bol su içiyorumAksama kadr 4,5 kayisi yiyom ama yok zar zor ikinma oluorya ondn korkuom cocuk duser flan die bir sikinti olmaz insallah bsy olmamistr ::/
işe yarıyormu canımmm ? bende aşırı derece iştahsızlıkta var opudan beriCanim ben sabah aç karna 1 bardak sıcak suyun içine 2 3 tane kayisi atıyorum iliyinca içiyorum kayidilarida yıyıyorum. Bol bol su içiyorum
Anladm bnde bu sekil yapacagim insallah bna da etkisi olur cokcok tsk edermCanim ben sabah aç karna 1 bardak sıcak suyun içine 2 3 tane kayisi atıyorum iliyinca içiyorum kayidilarida yıyıyorum. Bol bol su içiyorum
Artk bnde kullanmam gerek cnku bu durum bni sitrese de sokuor suan bebegne bsy oldmu kaygisindaym offff ://///zeytinyağ bende çok sevmem canım ama salataya eklemeye başladım
iş yerimden biri çok faydalı bey,in gelişimi için falan deyince eşim organık aldım zeytinyağ diye geldi.
yiyeceksin diye.
ana kaşık ile içsem bi kaşık faydalı olur belki
Valla ben yapıyorum canım birde asla ikinmiyorum. Kahvaltıda çok çok açık 2 3 bardak çay içiyorum bol su afedersin rahatlıyorumişe yarıyormu canımmm ? bende aşırı derece iştahsızlıkta var opudan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?