- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.841
ben pazartesi opu oldum ve pazartesiden beri tuvalete çıkamıyorum canım.Cok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
Ağrı veya van da gidicem canım.agri da ikamet ediyoruz.nisan da tayinimiz beli olacak inşallah. Sonrasında geleceğimiz yerde doğuma kadar bi doktor daha bulcam:)Heheheh bnde ayni gun yaklastikca heycn oluo onun disinda sakinm :) istanbulda herhangi bir drye gideblirsinbo halde nasilsa burdan devam etmeyeceksin cevredeki hastaneleri intten arastirip buldklrni burdan yaz oneriler gelir mutlaka sana
O zmnlar okdr onemli deil transferden snra tehlikeliben pazartesi opu oldum ve pazartesiden beri tuvalete çıkamıyorum canım.
Kayısı yeCok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
Tayin isi zor ya ordan oraya gocebe hayati ama ilerleyen zmnlarda duzen olr elbet istanbula tayinizi isteyin doguma da beraber giderz on da da beni bekleme:)))Ağrı veya van da gidicem canım.agri da ikamet ediyoruz.nisan da tayinimiz beli olacak inşallah. Sonrasında geleceğimiz yerde doğuma kadar bi doktor daha bulcam:)
Inşallah en az 4 tanesi 5.gune sağlıklı bi şekilde gider canım:)İlk denemem olduğu için şaşkınım çok anlamıyorum emriyolog arar aramaz buraya sizlere yazıyorum canım :9 sevindimmm ozaman çok teşekkür ederimmmm
Aksama kadr 4,5 kayisi yiyom ama yok zar zor ikinma oluorya ondn korkuom cocuk duser flan die bir sikinti olmaz insallah bsy olmamistr ::/Kayısı yesabahları ve akşamları 1 er yerden rahatlarsin canım.
Tayin isi zor ya ordan oraya gocebe hayati ama ilerleyen zmnlarda duzen olr elbet istanbula tayinizi isteyin doguma da beraber giderz on da da beni bekleme:)))
Olmamıştır insallh canım sen yine de dikkat et ikinma fazlaAksama kadr 4,5 kayisi yiyom ama yok zar zor ikinma oluorya ondn korkuom cocuk duser flan die bir sinti olmaz insallah bsy olmamistr ::/
İlk denemem olduğu için şaşkınım çok anlamıyorum emriyolog arar aramaz buraya sizlere yazıyorum canım :9 sevindimmm ozaman çok teşekkür ederimmmm
Hahahha ondada beni bekleme olur oralardada akrabalar vr orlarda gzl :) hep bni ilk gnderion doguma brlikte gitcz bnane bn korkarm :))ay istanbul da yaşayamam ben.kocaeli veya bursa düşünüyoruz.aynen tam gocebeyiz.sen doğru önce sonra ben dogurcam
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun hakkımızda çok zor bir süreç yaaa senin transferin ne zaman canımne demek canıım benim. benimde ilk denemem. aynen öyle bende anlamadığım için burada paylaşıyordum herşeyi:) ama gayet güzel merak etme doktorum bana iyi demişti. sayıca fazla olanlarda var mutlaka ama bu demek değildir ki seninki benim ki olmucak onların olucak. hayırlısı ne ise o olur
Oyle yapiorm ama kendiliginden oluo bn yapmiom offff bu kabizlik ne zmn gecicek :/Olmamıştır insallh canım sen yine de dikkat et ikinma fazla
inşallah canıııııııımmmmInşallah en az 4 tanesi 5.gune sağlıklı bi şekilde gider canım:)
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun hakkımızda çok zor bir süreç yaaa senin transferin ne zaman canım
Yaaa ama bende korkarım napcaz.öne atacak kimse yok mu yaHahahha ondada beni bekleme olur oralardada akrabalar vr orlarda gzl :) hep bni ilk gnderion doguma brlikte gitcz bnane bn korkarm :))
Bana 2. adetini olunca gel dedi doktorum 2. adetim kasımın 23ünde transfer aralığı bulur bir sorun çıkmazsa canımkasımda olucak canım. senin ne zman dondurulcak mı? taze transfer mi?
canım 2 gündür ayıptır solemesi bende kabızımCok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?