2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardı
canım ben de aşılama yaptırdım
klomen tedavisi gördüm tam 8 ay
bekledim olmadı
ilk tüp bebek denemesi de negatif
Hay Allah

Neden öyle oldu ki

Sağlıkla oldun canım

İnşallah tutunur o bebek gitmez senden

Ola ki olur ya giderse demek ki sağlıklı değil ve zamanı değil

Kizlar oldu baya yazmayali yeni hamileleri tebrik ediyorum negatif cikan we kaybedenlere sabir diliyorum.
Benimde malum 2 haftayi askindir lekem war gecen carsamba ozel doktorda bebegimi we kalp atisini gordum iki gun sonra tedawi oldugum hastanede kalp atisi gorulmemisti hatirlarsiniz.
Halen lekem war gelip gidiyor bazen hatta sumuksu kahwerengi tuhaf bisey oldu 4 gundur cok kotu hastayim bogazim dolu oksurukten ic organlarim agriyor we yarin doktor randewum war bebegimi we insallah kalp atisini gormek icin su saat oldu uyku tutmadi korkudan we oksurukten artik yarin neyle karsilacagimi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Çok geçmiş olsun benim de eşim çok hasta aynı dediğin gibi bana bulaşmasın diye çırpınıyorum , bebeğinde kalp atışı da seni bekliyordur inş canım

canım embriyonun genetiğinde bir sıkıntı varsa bebek tutunmaz ... bide biz tüp bebekle tedavi gören kişileriz ... benım doktorum dedı kı normalde her ay kadında tek yumurta gelişirken biz sizden birden fazla yumurta geliştirip labaratuvar ortamında döllüyoruz yane doğaya aykırı bir işlem ve haliyle hepsini sağlıklı olmasını bekleme ... embriyolarını genetiği yollasak bile , eşinizin ve sizin geniniz sağlıklı da olsa muhakkak embriyoların bazılarında genetik problem çıkar... Zaten genetik problemı olan yaaa tutunmuyor, yada tutunsa da çok erken düşük oluyor dedi... Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin, her gün ağlayacagına ,birkaç gün ağlamak daha iyi... Sen içini ferah tut... Aslında gebelikte ilk ay düşükler çok sık rastlanıyor , çoğu kadın yaşıyor tabi biz zor hamile kaldığımız için bizi fazla etkılıyor ... Rabbim sabır versin en kısa zamanda kendini toparlarsın inş... Dondurulmuşun var mıydı cnm?

günaydın.. bugün çook kaygılıyım..tansferim 2 ekim blast transferiydi.. ilk değerim 73, 2 gün sonra 256 oldu ve bugün yani 256 değerinden 4 gün sonra tekrar kan vermeye gittim ama sabah baya kahverengi sonra kırmızımsı kanama yaşadım..sonra kesti..ped koydum..doktor karından keseyi göremedi kan sonucunu bekliyorum..5 haftalığım yani aslında daha 5+1 oldum bugün..kanama kesti şimdilik ama kese görünmedi ya çok üzüldüm..kan tahlili sonucum 2 saat sonra çıkacak..lütfen dua edin çok üzgünüm normal mi bu?(( doktor belki yerleşmedir dedi..yeni mi yerleşiyordur ki..tahlil sonucumu bekliyorum merakla

Kızlar bugün opu oldum 7 yumurtam toplanmış. Umarım döllenip sağlıklı embriyolar olurlar hepinizin dualarını bekliyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :)

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı yumoşların olur

Kan için de önce ben gitmiştim ultrason için de sen . Ama bana bakması ultrasonla daha gorunmez dedi.haftaya git dedi :) seninki gorundukten sonra benim minni de görünür inşallah teyzesi :)
Hayir kan icinde ilk ben gittim sn ikinci kani beklrkennn benn donuodummm :))) iyi bakalim teyzesi ole olsn bebisinin hatrina ilk ben gidecem :)))

Kızlar bana ankarada gidebileceğim bir Dr tavsiye edermisiniz 4. Denemem olacak.sebep erkek infertilitesi.. Önerilerimizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…