- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.801
canım ben de aşılama yaptırdımİlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardı
Hay AllahKan değerlik bişeyim kalmadı artık. Kesenin birinde kalp atışı yoktu daha küçüktü. O düşmüş. Diğerini de zar zor gördü. Kesesi küçülmüş bozulmuş. Kalbi atmaya çalışıyo ama hala en çok sesini duyduktan sonra karnımda ölmesini beklemek mahvediyo beni
Çok geçmiş olsun benim de eşim çok hasta aynı dediğin gibi bana bulaşmasın diye çırpınıyorum , bebeğinde kalp atışı da seni bekliyordur inş canımKizlar oldu baya yazmayali yeni hamileleri tebrik ediyorum negatif cikan we kaybedenlere sabir diliyorum.
Benimde malum 2 haftayi askindir lekem war gecen carsamba ozel doktorda bebegimi we kalp atisini gordum iki gun sonra tedawi oldugum hastanede kalp atisi gorulmemisti hatirlarsiniz.
Halen lekem war gelip gidiyor bazen hatta sumuksu kahwerengi tuhaf bisey oldu 4 gundur cok kotu hastayim bogazim dolu oksurukten ic organlarim agriyor we yarin doktor randewum war bebegimi we insallah kalp atisini gormek icin su saat oldu uyku tutmadi korkudan we oksurukten artik yarin neyle karsilacagimi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah
canım embriyonun genetiğinde bir sıkıntı varsa bebek tutunmaz ... bide biz tüp bebekle tedavi gören kişileriz ... benım doktorum dedı kı normalde her ay kadında tek yumurta gelişirken biz sizden birden fazla yumurta geliştirip labaratuvar ortamında döllüyoruz yane doğaya aykırı bir işlem ve haliyle hepsini sağlıklı olmasını bekleme ... embriyolarını genetiği yollasak bile , eşinizin ve sizin geniniz sağlıklı da olsa muhakkak embriyoların bazılarında genetik problem çıkar... Zaten genetik problemı olan yaaa tutunmuyor, yada tutunsa da çok erken düşük oluyor dedi... Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin, her gün ağlayacagına ,birkaç gün ağlamak daha iyi... Sen içini ferah tut... Aslında gebelikte ilk ay düşükler çok sık rastlanıyor , çoğu kadın yaşıyor tabi biz zor hamile kaldığımız için bizi fazla etkılıyor ... Rabbim sabır versin en kısa zamanda kendini toparlarsın inş... Dondurulmuşun var mıydı cnm?İşin ilginci ben tedaviye başlamadan 4 tane genetik test yaptırdım. Bu testlerden hariç Kan pıhtılaşması,protein s.c, ana testi vs. bunların jepsini yaptırmıştım hepsi temiz çıkmıştı. Pıhtılaşmam olmamasına rağmen kan sulandırıcı bile kullanıyorum transferden bugüne kadar. Şimdi genetik test yaptırırsam neyine bakılacak tam olarak?
Görünüyor canımGunaydin annişler
5+ 4 de kese gorulur mu sizce o gune randevu aldm
Ozaman randevmu degismiim tmm cnm tsk edermGörünüyor canım
Ayy ne güzel sen gör sonra da ben görürüm inşallah:)Ozaman randevmu degismiim tmm cnm tsk ederm
Hehehe tbi once bni yolla sn gitsydin de bn ona gore gtsydim olmazmiydi :)))Ayy ne güzel sen gör sonra da ben görürüm inşallah:)
Kan için de önce ben gitmiştimHehehe tbi once bni yolla sn gitsydin de bn ona gore gtsydim olmazmiydi :)))
Kızlar bugün opu oldum 7 yumurtam toplanmış. Umarım döllenip sağlıklı embriyolar olurlar hepinizin dualarını bekliyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :)
Hayir kan icinde ilk ben gittim sn ikinci kani beklrkennn benn donuodummm :))) iyi bakalim teyzesi ole olsn bebisinin hatrina ilk ben gidecem :)))Kan için de önce ben gitmiştimultrason için de sen . Ama bana bakması ultrasonla daha gorunmez dedi.haftaya git dedi :) seninki gorundukten sonra benim minni de görünür inşallah teyzesi :)
hayırlı haberlerini alalım inşallahKızlar bugün opu oldum 7 yumurtam toplanmış. Umarım döllenip sağlıklı embriyolar olurlar hepinizin dualarını bekliyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :)
:) himm öyle mi olmuss:) ama seninki büyük bak önden abiler/ablalarHayir kan icinde ilk ben gittim sn ikinci kani beklrkennn benn donuodummm :))) iyi bakalim teyzesi ole olsn bebisinin hatrina ilk ben gidecem :)))
Ayhhhh tmm tmm once ben bna gore snde git rahat rhat :))):) himm öyle mi olmuss:) ama seninki büyük bak önden abiler/ablalar
Ayhhhh tmm tmm once ben bna gore snde git rahat rhat :)))
İnsallah canim cok saolÇok geçmiş olsun benim de eşim çok hasta aynı dediğin gibi bana bulaşmasın diye çırpınıyorum , bebeğinde kalp atışı da seni bekliyordur inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?