- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.761
Şuan nediyeceğimi bilemiyorum cok üzüldüm allahim yüzümüze gülsün artık kanaman varmıydı biranda nasıl olmuş nediyor doktorKan değerlik bişeyim kalmadı artık. Kesenin birinde kalp atışı yoktu daha küçüktü. O düşmüş. Diğerini de zar zor gördü. Kesesi küçülmüş bozulmuş. Kalbi atmaya çalışıyo ama hala en çok sesini duyduktan sonra karnımda ölmesini beklemek mahvediyo beni
Ben de hatırlıyorum çok mutluydunHiç umut yok dedi. Pazartesi kürtaj olacağım. Kanamam falan olmadı hiç. Genetik test yapalım bebekten parça alalım dedi.
Şimdi gözümün önüne geliyo da 10.gün hcg 71 çıkınca nasıl sevinmiştim. Hayatımın en güzel günleriydi
Canim cok uzuldum. Rabbimden gonlune ferahlik diliyorum. Insallah bir dahaki sefere saglicakla seni bulsun bebislerinHiç umut yok dedi. Pazartesi kürtaj olacağım. Kanamam falan olmadı hiç. Genetik test yapalım bebekten parça alalım dedi.
Şimdi gözümün önüne geliyo da 10.gün hcg 71 çıkınca nasıl sevinmiştim. Hayatımın en güzel günleriydi
Canim embriyolarina transferden once pgt yaptirdinmi? Onda embriyonun genetigine bakiliyor bircok yonden. Bizler istrdigimiz kadar genetik test kromozom test yapalim eger embriyonun genetiginde problem varsa sorun oluyoİşin ilginci ben tedaviye başlamadan 4 tane genetik test yaptırdım. Bu testlerden hariç Kan pıhtılaşması,protein s.c, ana testi vs. bunların jepsini yaptırmıştım hepsi temiz çıkmıştı. Pıhtılaşmam olmamasına rağmen kan sulandırıcı bile kullanıyorum transferden bugüne kadar. Şimdi genetik test yaptırırsam neyine bakılacak tam olarak?
Selinim yeni gördüm canım. Çok üzgünüm. Ne diyeyim bilemedim. İlk denemeniz yaşında küçük şükür kuzum. Tekrar denersiniz üzülme olur muSonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
Rune cim takvimin hayirli olsun yeniden. burda teyzeleri ne kadar buyumus bakiyor annesi.Selinim yeni gördüm canım. Çok üzgünüm. Ne diyeyim bilemedim. İlk denemeniz yaşında küçük şükür kuzum. Tekrar denersiniz üzülme olur mu
Yok Pgt yaptırmamıştım. Yapalım mı diye soran da olmadı. Ben burdan biliyorum hatta Pgtnin ne demek olduğunu. Vardır bunda da bi hayır. Allahım sizlere yaşatmasın. Baştan negatif alanlar da çok üzülmesin. İnanın sonra kalp atışını duyduktan sonra çok zorCanim embriyolarina transferden once pgt yaptirdinmi? Onda embriyonun genetigine bakiliyor bircok yonden. Bizler istrdigimiz kadar genetik test kromozom test yapalim eger embriyonun genetiginde problem varsa sorun oluyo
Selam canım İnan çok üzüldüm ama doktorun baştan pgt istememiş şimdi oluşan embriyonun genetiğine baksa ne olacak ki onu anlamadım.. sonuçta yeni tedavi olsan bakılsa tamam ama şuan ne işine yarayacakmış genetik anlamadım açıkçası..Yok Pgt yaptırmamıştım. Yapalım mı diye soran da olmadı. Ben burdan biliyorum hatta Pgtnin ne demek olduğunu. Vardır bunda da bi hayır. Allahım sizlere yaşatmasın. Baştan negatif alanlar da çok üzülmesin. İnanın sonra kalp atışını duyduktan sonra çok zor
Kuzum benim büyük geçmiş olsun. Mudahaleden önce başka bir doktora daha mı görünsen acaba. Kız kardeşimde de nerdeyse kürtaj yapılacaktı doktor değiştirdiler 2. Doktor bir kaç gün izleyelim dedi ve şükür bizim sıpa tutundu. Bi ikinci gmrüş alsan ya canımYok Pgt yaptırmamıştım. Yapalım mı diye soran da olmadı. Ben burdan biliyorum hatta Pgtnin ne demek olduğunu. Vardır bunda da bi hayır. Allahım sizlere yaşatmasın. Baştan negatif alanlar da çok üzülmesin. İnanın sonra kalp atışını duyduktan sonra çok zor
Teşekkür ederim canımın içii :)) kötü haberlerle kalbim bi hüplüyor ama burdan takibi izlemek de çok tatlıRune cim takvimin hayirli olsun yeniden. burda teyzeleri ne kadar buyumus bakiyor annesi.
Canım benim. Ben de bişey diyemedim valla. Umutlu gitmiştim yüzüm gülüyordu ama sonucu görünce acı acı gülümseme kalmış yüzümde kısmet olmadı. TekrAr deneyeceğiz inşallah umutlar yeni yıla kaldı gibi..Selinim yeni gördüm canım. Çok üzgünüm. Ne diyeyim bilemedim. İlk denemeniz yaşında küçük şükür kuzum. Tekrar denersiniz üzülme olur mu
Hizliyimdir hahaha yahu herkes keseyi gormus bn hamileyim diye geciniom ama dha kese gormemisim hersy yolundmi blmiom snra dusundum okdr uzun zmn beklemek cok mantiksiz geldi ve hastnyi brkip takip yaptiracagm hastneye gecip pazrtesiye randvu aldm en azndn kese vrmi durumum ne nedir ne degildirbkonsalm dedm. Tmm cnm bnde haftaya ilac yazdrcm zaten ozmn knsrm bndeEVET canım demek pazartesiye aldın yine hizlisin bakıyorum :) evet hamile olduğunu öğrendiğin zaman aile hekimligini bilgilendirmek gerek ben ilaç yazdırmak için gittim . Gebe misin dedi asilarin olacak dedi ocak 22ye gün verdi şimdi çok erken dedi sende git mutlaka. Ya bende mi erken gitsem doktora gaz verdin şimdi :)
Herseyde bir hayir vardir arkadasim. Benim uc bucuk aylik ikiz kaybim var. Inan bana 9 aylik kaybedenleri gorunce halime dua ettim. Cok zor.... evet ama eger dogunca sagliksiz bir bebekse belkide bu hayirlisi diye dusunmeyi kabullendim. Saglikli bir gebelikte istersen kendini yataklardan assagi at dusmezse dusmuyor. Iste bunlarda bizim sinavimiz. Bu arada bende kaderci davranip pgt sormalarina ragmen yaptirmadim. Kalbi hala atiyorsa bencede kurtaj olma. Baska doktorada gorun derim canimYok Pgt yaptırmamıştım. Yapalım mı diye soran da olmadı. Ben burdan biliyorum hatta Pgtnin ne demek olduğunu. Vardır bunda da bi hayır. Allahım sizlere yaşatmasın. Baştan negatif alanlar da çok üzülmesin. İnanın sonra kalp atışını duyduktan sonra çok zor
Cumartesi bi perinatologa gidcez. Bi de o baksın bakalım. Küçük de olsa sağlıksız da dense kalbinin atışını duydum bugün. Umut oldu benim için minicik de olsaKuzum benim büyük geçmiş olsun. Mudahaleden önce başka bir doktora daha mı görünsen acaba. Kız kardeşimde de nerdeyse kürtaj yapılacaktı doktor değiştirdiler 2. Doktor bir kaç gün izleyelim dedi ve şükür bizim sıpa tutundu. Bi ikinci gmrüş alsan ya canım
az önce merkezden aradılar cuma günü operasyon olacak
rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin
G gulumse-hayata , @Yonca_ , @rapunzelesk,sell-in
Canim cok gecmis olsun bugun kursda bir ablamiz anlatti kontrolde bebeginiz ölmüs curumeye baslamis acil kurtaj demis inanmamis baska doktora gitmis orda bir igne yapilmis tamam korkma bsy yok demis sonra saglikli sekilde dogum yapmis yani kalp atisini duymussan bir umut baska doktora git kuzum Allah buyuk dua edelim mucize olsunCumartesi bi perinatologa gidcez. Bi de o baksın bakalım. Küçük de olsa sağlıksız da dense kalbinin atışını duydum bugün. Umut oldu benim için minicik de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?