2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

merakla bekliyorum o zaman:)

Sağolun kızlar desteğiniz için çok zormuş umutluyduk baya.. hayırlısı böyleymiş demek ki.. 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse
o zamana belki birlikte bekleyeceğiz arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallah

Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
ne kadar üzülme desem de acını çok iyi anlıyorum..geçecek inşallah..pes etme lütfen..sorun neydi? mutlaka pozitifi göreceksin, Allah her isteyene nasip etsin,önemli olan vazgeçmemek..tekrar dene umutla,hakkında hayırlısı olsun.

Canım evet senin de bekleme sürecin var değil mi miyom ne Zaman alınacak belli oldu mu. Sonra da transfer.. sonucu beraber bekleriz artık
canım adet bitti merkezi aradım bilgilendirdim bu hafta en geç gelecek hafta ortasına olmalı diye biliyorum
dr bugün arayacakmış merkez öyle söyledi teli bekliyorum

Sorun yok canım sebepsiz bizimki.. 1 yıldır olmuyor. 2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu. Ama devam edicem.. keşke şu 2 ay vereceğim arada kendiliğinden gebelik olur da bu süreçleri tekrar yaşamaya gerek kalmaz ..

canım adet bitti merkezi aradım bilgilendirdim bu hafta en geç gelecek hafta ortasına olmalı diye biliyorum
dr bugün arayacakmış merkez öyle söyledi teli bekliyorum
Yolu yarıladın canım o da olur biter hayırlısıyla artık.. ben de 2 sene önce kist aldırdım kapalı ameliyat olacaksa kolay oluyor senin de kolay geçer inş canım

Yolu yarıladın canım o da olur biter hayırlısıyla artık.. ben de 2 sene önce kist aldırdım kapalı ameliyat olacaksa kolay oluyor senin de kolay geçer inş canım
evet kapalı olacak arkadaşım daha öncede oldum kapalı miyon operasyonu allah kolaylığını veriyor
hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz sende üzülüyorsundur elbet benim gibi il dışından gidiş geliş yaptınız maddi manevi zor süreç haklısın ama inan olmayanda da bir hayır biz kullar olarak onu algılayamıyoruz kabul etmek istemiyoruz rabbim kararlaştırıyor o en uygun zamanda nasip ediyor seninde olacak inşallah evladın biraz daha sabır arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…