- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.701
Canım allah sana sabır versin hiç vazgeçme inşallah rabbim en kısa zamanda evladına kavuşmayı nasip etsinSonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
İnsallah hayirlisi bakalm pazrtesi ogrencm insallah :)Hahhaha inşallah cifttir:)
Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
Kızlar 422 çıktı sonucun 12.gunum bugün.10 .gunumde 145 ti. Çok mu yüksek cikmis
benimkiler merkezde otuyor ben ayda bir kez yaparımBol bol yeriz artık,aş ereriz batırık diye:) gulnarda annemler
merakla bekliyorum o zaman:)Ben aceleci olup sonucu erken öğretmenlerdenim canım.normalde test günüm cuma benim.cuma gidip metroya görüşeceğim.onlar beni kime yönlendirecek ne önerecek bilmiyorum.cuma yazarım sana burdan..ben metroyu çok beğendim orda devam edeyim diyorum.gul demirtaş varmış ona ıyi bir doktor dediler ama riskli gebelik uzmanı var mı yok mu bilmiyorum.cuma belli olur insallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.sonucum oy çokluğuyla iyi kabul edildi için rahatladımaşallah arkadaşım sağlıkla gelişsin kuzucuk rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin
o zamana belki birlikte bekleyeceğiz arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallahSağolun kızlar desteğiniz için çok zormuş umutluyduk baya.. hayırlısı böyleymiş demek ki.. 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse
ne kadar üzülme desem de acını çok iyi anlıyorum..geçecek inşallah..pes etme lütfen..sorun neydi? mutlaka pozitifi göreceksin, Allah her isteyene nasip etsin,önemli olan vazgeçmemek..tekrar dene umutla,hakkında hayırlısı olsun.Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
Canım evet senin de bekleme sürecin var değil mi miyom ne Zaman alınacak belli oldu mu. Sonra da transfer.. sonucu beraber bekleriz artıko zamana belki birlikte bekleyeceğiz arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallah
canım seninde yüzün güelecekSonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
canım adet bitti merkezi aradım bilgilendirdim bu hafta en geç gelecek hafta ortasına olmalı diye biliyorumCanım evet senin de bekleme sürecin var değil mi miyom ne Zaman alınacak belli oldu mu. Sonra da transfer.. sonucu beraber bekleriz artık
Sorun yok canım sebepsiz bizimki.. 1 yıldır olmuyor. 2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu. Ama devam edicem.. keşke şu 2 ay vereceğim arada kendiliğinden gebelik olur da bu süreçleri tekrar yaşamaya gerek kalmaz ..ne kadar üzülme desem de acını çok iyi anlıyorum..geçecek inşallah..pes etme lütfen..sorun neydi? mutlaka pozitifi göreceksin, Allah her isteyene nasip etsin,önemli olan vazgeçmemek..tekrar dene umutla,hakkında hayırlısı olsun.
Tamam canim haber veririm burdan.ben daha transferin 10. Günündeyim sen kactasinmerakla bekliyorum o zaman:)
Yolu yarıladın canım o da olur biter hayırlısıyla artık.. ben de 2 sene önce kist aldırdım kapalı ameliyat olacaksa kolay oluyor senin de kolay geçer inş canımcanım adet bitti merkezi aradım bilgilendirdim bu hafta en geç gelecek hafta ortasına olmalı diye biliyorum
dr bugün arayacakmış merkez öyle söyledi teli bekliyorum
benimkiler merkezde otuyor ben ayda bir kez yaparım
burda komşularım bile öğrendi batırığı :))
evet kapalı olacak arkadaşım daha öncede oldum kapalı miyon operasyonu allah kolaylığını veriyorYolu yarıladın canım o da olur biter hayırlısıyla artık.. ben de 2 sene önce kist aldırdım kapalı ameliyat olacaksa kolay oluyor senin de kolay geçer inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?