- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.581
Tabikode ediyorum ben 7 senedir ugrasiyorum bebek icin ama ilk tup bebek denemem yaradani. Heimizin gonlune gore versinGozunuz aydin insallah katlansin saglikla devam etsin. Darisi topik annem ve hepimize olsun insallahhhdua et ne olur bize sizlerin duasi kabul olur
GecmiyoooooGecer gecer canim :) az kalmis
Mini mini kesecik :)) insallah aksilik olmadn gorur duyariz cnmCuma da gitcem kan için tekrar:) ay onun o kesesini yerim ya:)
Perşembe vereceğimİnsanin yuksek ciksada ici icini yiyor yani anlicn herzmn icimiz icimizi yiyecek zaten Allahin izniyle yukselir insallah cok yuksek olup dusende vr bukdr dusuk olup birden yukselende sonucta yarn baktirsaydin 40 olckti iki gnde br iki kat artio oyuzdn sknti ypma ne zmn kan vercksin
Korkmaz mıyım delirecektim önceki geve kaç kere uyandım dün verdim ikinciyi , istediğim gibi artmamış ama artmış ... üçüncüyü yarın verecem de artık bir daha o korkuyu yaşamam diye düşünüyorum , çok ama çok kötü oldum ne değişti ??? Bi de nar yemedim yazmışsın ben dün akşam nerdeyse tüme yakın nar yedim yaKızlar 2.testleri verirken korktunuz mu.ya içim içime sığmıyor sanki ilkmis gibi heyecanlıyım.kendimi yokluyorum sürekli.bu gogus agrim neden gecti ki
Bi de benim değerim çok çok düşük çıktı , sen sakin ol bence değerin süper maşallahNe bileyim canım göğüs agrim baya oluyodu bu gün pek olmayınca korktum
Bende hep ilaç etkisi diyodum meğer bebismis. Inşallah seninkilerde seni cimdiklemeye devam eder öğrenince çok tatli geliyo o cimdikler:)Yaaa kızlar bu sıpalar cimdikliyor beni ilaçların etkisi değildir umarım.
Inşallah canım.tabi bide iyi bi doktor bulmak lazım off.aile hekimine bildiriyo muyuz can bilgin var mı.ssnki hemsire takip ediyo bide diye biliyorumMini mini kesecik :)) insallah aksilik olmadn gorur duyariz cnm
Ay canım inşallah artar çok değişik bi korku bende yaşıyorum.olmamistir birşey canım bana söylediler dikkat ettim.ne olur ne olmaz yemicem.sende az az ye tüm nar seni kabız yapar allah korusun:) birşey olmamıştır ak içini ferah tutKorkmaz mıyım delirecektim önceki geve kaç kere uyandım dün verdim ikinciyi , istediğim gibi artmamış ama artmış ... üçüncüyü yarın verecem de artık bir daha o korkuyu yaşamam diye düşünüyorum , çok ama çok kötü oldum ne değişti ??? Bi de nar yemedim yazmışsın ben dün akşam nerdeyse tüme yakın nar yedim ya
Ay canım çok teşekkür ederim inşallah bugunu bi atlatirsam rahatlicamBi de benim değerim çok çok düşük çıktı , sen sakin ol bence değerin süper maşallah
Ayyy canım inşallah yaaa. Kimseye de anlatamıyorum heveslenmesin diyeBende hep ilaç etkisi diyodum meğer bebismis. Inşallah seninkilerde seni cimdiklemeye devam eder öğrenince çok tatli geliyo o cimdikler:)
Ayyy canım inşallah yaaa. Kimseye de anlatamıyorum heveslenmesin diye
Evet cnm asilarni aile hekimi yapiyo o takip ediyo ama nasil oluyo onu bilmiorm dogumumumz yaklassinda hele burda arkdas vr ona sorrm :)Inşallah canım.tabi bide iyi bi doktor bulmak lazım off.aile hekimine bildiriyo muyuz can bilgin var mı.ssnki hemsire takip ediyo bide diye biliyorum
Az kalmis yarin :) az sabir hersy guzel olacak insallahPerşembe vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?