2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kese gormeye gittiginizde alttanmi ustten mi muayene ediolr ?

Perşembe vereceğim

Kızlar 2.testleri verirken korktunuz mu.ya içim içime sığmıyor sanki ilkmis gibi heyecanlıyım.kendimi yokluyorum sürekli.bu gogus agrim neden gecti ki
Korkmaz mıyım delirecektim önceki geve kaç kere uyandım dün verdim ikinciyi , istediğim gibi artmamış ama artmış ... üçüncüyü yarın verecem de artık bir daha o korkuyu yaşamam diye düşünüyorum , çok ama çok kötü oldum ne değişti ??? Bi de nar yemedim yazmışsın ben dün akşam nerdeyse tüme yakın nar yedim ya

Ay canım inşallah artar çok değişik bi korku bende yaşıyorum.olmamistir birşey canım bana söylediler dikkat ettim.ne olur ne olmaz yemicem.sende az az ye tüm nar seni kabız yapar allah korusun:) birşey olmamıştır ak içini ferah tut

Günaydın kızlar progestan fitil i kullanıpta su gibi akıntısı olan var mı?

Ayyy canım inşallah yaaa. Kimseye de anlatamıyorum heveslenmesin diye

tatlım valla benim de öyle oluyor :)
dün gece resmen karnımda bir şey var diye hissettim :)) tabii psikolojik ama olsun hoşuma gitti :)
allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürüp kucağımızı doldursun inşallah.

Inşallah canım.tabi bide iyi bi doktor bulmak lazım off.aile hekimine bildiriyo muyuz can bilgin var mı.ssnki hemsire takip ediyo bide diye biliyorum
Evet cnm asilarni aile hekimi yapiyo o takip ediyo ama nasil oluyo onu bilmiorm dogumumumz yaklassinda hele burda arkdas vr ona sorrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…