2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok canım maalesef keşke olsaydı şimdi çıkmazsa sil baştan zor olacak.. zaten şehirler arası git gel çok zorlamıştı bizi bakalım ne olcak:/
Bizim merkez embriyo dondurmayı mı bilmiyor acaba. Benim 7 yumurta gelişti 2 transfer edildi gerisi gelişmedi dediler. Hala kaygılıyım mesela. Evet şuan çok şükür tutundular ama Allah korusun birşey olsa herşey en baştan... Allah korusın

Benim de 6 ydı. 3 ü önde 3 ü geride dediler. Hadi biri transfer oldu kalanları ne oldu dedim transferden sonra. Dondursak bile yaramaz çok iyi kalite değil diğerleri dedi embriyolog. Çok üzüldüm o an Allah muhtaç etmesin canm bu sürecin tekrarına çok zor. şu an tutunmuş bebişleriniz hep sizle olsun inşallah

rapunzelesk Deriko arya
P pavese ve diger pozitifi gören kizlar
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
Ben çok fazla dikkat edip yatmadım açıkçası.sadece ilk gün hep yattım 2. Ve 3. Gun ara ara kalkıp evi toparladım biseyler hazırlayıp yedim yalnızdım evde.3 günden sonra yemek yaptım dışarı çıktım her akşam tabi bunların hepsini yormadan anı hareket etmeden ve zorlamadan yani slowmoşın yaptim:)) ceviz süt gun kurusu dışında özel bisey yemedim herzaman yediğim şeylerdi,sebzeyi çok yerim zaten..hep olumlu düşündüm. olumsuzun aklından geçmesine bile izin vermedim

Kızlar burda herkes diyor ya idrarda çıkmadı acaba kanda çıkar mı falan filan. Normal eczaneden ucuza aldığımız idrar kitleri 50 nin üzerinde değerde pozitif çıkıyor. Ama siz 20 ise de 30 ise de 40 ise de hamile olabilirsiniz. Lütfen üzülmeyin. Test gününüzü bekleyin. Sadece bir gün önce veya aynı gün sabah. Maksat negatif ihtimaline biraz kendinizi hazırlamanız için yapın. Ya da pozitifse onu saklamak için. inşallah hepimize ikincisi nasip olur tabi

Aminn inşallah. İnşallah seninki de tutunur

İnş ya, bir an önce geçsin istiyorum , transfer sonrası bekleme sürecinde bile böyle değildim , şimdi içim içimi yiyor
İnsanin yuksek ciksada ici icini yiyor yani anlicn herzmn icimiz icimizi yiyecek zaten Allahin izniyle yukselir insallah cok yuksek olup dusende vr bukdr dusuk olup birden yukselende sonucta yarn baktirsaydin 40 olckti iki gnde br iki kat artio oyuzdn sknti ypma ne zmn kan vercksin

Kızlar test gününden kaç gün sonra dr.unuzla görüştünüz.beni 15 sonra çağırmıştı.ayın 5.de bide 7 sinde test yapmıştık.aradan bayağı geçti.ne oldu ne bitti hiç bi fikrim yok.cuma günü dr.la görüşeceğiz nihayet.benim kadar bekleyen var mı aranızda

rapunzelesk Deriko arya
P pavese ve diger pozitifi gören kizlar
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
Canım ben 2 gün dinlendim yemek tuvalet ve yürüyüş için kalktim.asitli hazır gıda hiçbir şey yemedim.nar ,nane ve maydonoz yemedim rahim kasilmasini arttiriyo dediler.baharatli yemedim.bol meyve ve taze meyve suyu içtim:) 2 günden sonra yorulmamak kaydiyla ara ara dolaştım eğilmedim ağır kaldirmadim:) bu kadar şeyden sonra tutsun sipa tabi

Rabbim yardımcın olsun canım benim inş. Güzel haberler verirsin perşembe günü.stresten uzak duralım herşey çok güzel olucak inş.

Kızlar yarı tekrar tahlil vercem ya bu korku hiç gecmicek mi yukseldi mi acaba diye kendi kendimi yedim.goguslerim bugün biraz rahat gibi ağrım fazla olmadı ona bile korkuyorum niye ağrı yok niye yumusuyo diye.tas gibiydi bi sabaha kadar. Of ne zormuş beklemek ve merak etmek hiç bitmicek mi yaa

Galiba biz tüp bebek yaptıranların hayatı hep merakla geçecek artık en son meleği kucağımıza aldığımızda geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…