- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.421
Şimdi öğrendim canım 6. Gun 42 idi.bugun 8. Gun 87 olmus normal heralde dimi.hic kimse evet hamilesin demiyor ya erken olunca :)Deriko arya ?meraktayim
Duyarsın canım stres yapma minnak etkilenmesin. Alışveriş merkezi geziyorum ne bulursam da yiyorum belki yiyemem diyeSabah istah pek olmuyor cnm.
Mide bulantısı değilde sabahları midem dolu gibi bazen eziliyo gibi.
Ama çok şükür iyiyim.
Kalp atışı duymadım .
Onu bekliyorum
Onu duyunca rahatliçam
Hala acaba diye tedirginlik var.
Ohh sen gez bakalım inşallah güzel haber alacaksın
Nereye gittin
İnsallah canım benim solumda zaten bir balon var gibi sağ taraf boş anlıyorum zaten inşallah hep orda kalır miniklerimCanım benim de sol tarafim agrimisti hatta bende bebisim solda demiştim.hala da hafif ağrılar oluyo.insallah senin bebis de oradadır:)
Maşallah canım hadi hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.merhaba.. ben de aranıza katılmak isterim.eylülde tedaviye başladım 2 ekimde transferim oldu..kan değerim önce 73,2 gün sonra 256 çıktı çok şükür. perşembe tekrar edeceğim.merakla bekliyorum. 6 ay önce spontan gebeliğim oldu ama 3 aylıkken kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 yıl önceki tüp bebek tedavimden 4 yaşında bi oğlum var çok şükür..şimdi tekrar aynı yoldayım, Allah izin verirse bu kez sorunsuz gebelik yaşarım inşallah.. transferimin 15, günü bugün. hafif kahverengi akıntım oldu.çok da korkuyorum yaşayan var mı?ara ara peçeteye kahvelik, pembemsi akıntı gelip kesiliyor. crınone jel kullanıyorum? yaşayan var mı bu durumu??belki de yerleşmedir inşallah
değerlerin gayet iyi benceŞimdi öğrendim canım 6. Gun 42 idi.bugun 8. Gun 87 olmus normal heralde dimi.hic kimse evet hamilesin demiyor ya erken olunca :)
Inşallah öyledir canım iki kat kuralına uyuyor,rabbim bi aksilik olmadan kucagimiza almayı nasıp etsindeğerlerin gayet iyi bence
Inşallah öyledir canım iki kat kuralına uyuyor,rabbim bi aksilik olmadan kucagimiza almayı nasıp etsin
Hamissin elhamdülillah hiç kafana takip strese gitme.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahŞimdi öğrendim canım 6. Gun 42 idi.bugun 8. Gun 87 olmus normal heralde dimi.hic kimse evet hamilesin demiyor ya erken olunca :)
Inşallah kuzum,hepimize nasip etsin rabbimHamissin elhamdülillah hiç kafana takip strese gitme.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Güzel cnm masallahŞimdi öğrendim canım 6. Gun 42 idi.bugun 8. Gun 87 olmus normal heralde dimi.hic kimse evet hamilesin demiyor ya erken olunca :)
Sağol canım sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz insallahGüzel cnm masallah
Insallah cnm adet olsam da bi baslasam bide sizler gibi güzel sonuç alsam varya deyme keyfimeSağol canım sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz insallah
Sağol canım sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz insallah
merhaba.. ben de aranıza katılmak isterim.eylülde tedaviye başladım 2 ekimde transferim oldu..kan değerim önce 73,2 gün sonra 256 çıktı çok şükür. perşembe tekrar edeceğim.merakla bekliyorum. 6 ay önce spontan gebeliğim oldu ama 3 aylıkken kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 yıl önceki tüp bebek tedavimden 4 yaşında bi oğlum var çok şükür..şimdi tekrar aynı yoldayım, Allah izin verirse bu kez sorunsuz gebelik yaşarım inşallah.. transferimin 15, günü bugün. hafif kahverengi akıntım oldu.çok da korkuyorum yaşayan var mı?ara ara peçeteye kahvelik, pembemsi akıntı gelip kesiliyor. crınone jel kullanıyorum? yaşayan var mı bu durumu??belki de yerleşmedir inşallah
Sağol canım hepimiz sağa salim yavrularımıza kavuşalım inşallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin gözün aydın canim
O günlerde gelecek inşallah,biliyon sabırsızlandıkça gecmiyo zaman :)Insallah cnm adet olsam da bi baslasam bide sizler gibi güzel sonuç alsam varya deyme keyfime
çok geçmiş olsun canım benim. benimde hep 13-14 çıkar ona alışığım düşük tansiyonum 10 genelde doktor tansiyon hastalığı gençlerde özellikle böyle düşüğün yüksek olmasıyla başlar dedi. birde transferim kasımda diye ilaç başlattı blki rayına oturur ilacı bıraktırırız dedi ama çevremde hep konuşulan tansiyon ilacına başlanıldı mı bir daha bırakılmaz diyolar..
alfameti ben hastanenin yakınındaki eczaneden aldım rahat buldum canım neden verilmiyor ki fazla piyasadamı yok acaba ben sabah akşam kullanıyorum günde 2tane. sen nasıl kullanıyorsun? bu arada yaşın kaç canım?
doppler, holter falan hiç takılmadı bana canım ara ara ölçerdim benim annem tansiyon hastası onunkini ölçerken bende bakardım bazen yüksek çıkardı, şimdi de başımda boynumda aprı, kafamda yanma hissi ve yüksek çıkınca doktor hamilelikte risk olmasın diye başlattı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?