2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlısıyla güzel haber alırsın insallah canım,hepimiz bebelerimize kavuşuruz insallah
İnşallah canımm siz tünelin ucundaki ışığı gördünüz biz de görcez mi bakalım @Deriko arya rapunzelesk R ravzaa kızlar hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza:))

İnşallah canımm siz tünelin ucundaki ışığı gördünüz biz de görcez mi bakalım @Deriko arya rapunzelesk R ravzaa kızlar hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza:))

Teşekkür ederim canim pozitifleri duydukça sevincim artıyo benim de..insallah hepimiz en kısa zamanda mutlu sona erisiriz

aynen öyle canım nasipten ötesi yok..devreleri fazla yakmışım vücut error verdi artık:))

ayy ne güzel bi haber ya rabbim bizede nasip etse keşke o mucizeyi. bu arada tüp bebek tedavisinden sonra ilaçların etkisiyle sanırım kendiliğinden gebe kalanlar oluyormuş.

güzel haber vereceğimiz günleride tez zamanda görürüz inş. canım. inan burda aileme anlatamadıklarımı yazıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki. seni nasıl merak etmem tedaviye başladığımdan beri soran edensin inan hep aklımdasın rabbim yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun canım benim. benimde hep 13-14 çıkar ona alışığım düşük tansiyonum 10 genelde doktor tansiyon hastalığı gençlerde özellikle böyle düşüğün yüksek olmasıyla başlar dedi. birde transferim kasımda diye ilaç başlattı blki rayına oturur ilacı bıraktırırız dedi ama çevremde hep konuşulan tansiyon ilacına başlanıldı mı bir daha bırakılmaz diyolar..

alfameti ben hastanenin yakınındaki eczaneden aldım rahat buldum canım neden verilmiyor ki fazla piyasadamı yok acaba ben sabah akşam kullanıyorum günde 2tane. sen nasıl kullanıyorsun? bu arada yaşın kaç canım?

doppler, holter falan hiç takılmadı bana canım ara ara ölçerdim benim annem tansiyon hastası onunkini ölçerken bende bakardım bazen yüksek çıkardı, şimdi de başımda boynumda aprı, kafamda yanma hissi ve yüksek çıkınca doktor hamilelikte risk olmasın diye başlattı sanırım.

Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu

Canim benim kıyamam Rabbım sana en kısa zamanda bebeğini gönderdin bitanem. Eşinle birbirinize detek olun kendinizi toparladiginizda tekrar deneyin bugün olmazsa yarın elbet olur

Sağol canım Allah razı olsun. Bir kaç ay dinlendikten sonra tekrar başlayacağız inşallah ama üzülmemek elde değil

Arkadaşlar dün opu oldum sadece iki yumurta toplandı biraz önce aradılar tek yumurta döllenmiş çok kötü oldum ilk denemem yaşım 37 tek yumurtayla hamile kalan varmı hiç bildiğiniz..
Canm benm ilk denemm 35 yasinda tek yumurtayla hamile kaldim cok şükür kizim var.hic canini skma moralini yuksek tut bil dua et.hersey Rabbimin emri canm inşallah hayrlisi olur

CANIM neden kullandın ki hamile gibi düşün kendini mide ilaçları çok zararlı

kızlar benim gibi sinirli ve takıntılı olan var mı aranızda.her şeye sinirleniyorum.saçma sapan şeylere takılıyorum.

Merhaba kızlar kısaca özetliyim son halımi 8yıldır tedavi görüyorum iki 3ay önce 22haftalık bebeğim karnımda öldü ölü Doğum yaptım Doğumdan sonra kürtaj a alındım içerde parça olduğu için ve ben iki ay sonra yine kürtaj histereskopi oldum çünkü parçalar tam alınmamış yine parça vardı şimdi temizledi dr ama benım 10günden fazladır kanamam var parça alındıysa niye hala gelıyo kan bilmiyorum önümüzdeki ay herşey yolunda giderse tekrar transfer olucak ama artık hiç işteyim Yok çocuğumu kucağıma almadan mezara koydum acısını anlatamaya kelımeler yok basına böyle biley gelen oldunu

İyiyim canım hatta gezmelerdeyim 5. Gunum bugün kafama da takmıyorum. Ama sol tarafımda hafif sertlik var bebisler orda hissediyorum tabi tuttular mi bilmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantilar başladı mi
Sabah istah pek olmuyor cnm.

Mide bulantısı değilde sabahları midem dolu gibi bazen eziliyo gibi.

Ama çok şükür iyiyim.

Kalp atışı duymadım .

Onu bekliyorum

Onu duyunca rahatliçam

Hala acaba diye tedirginlik var.

Ohh sen gez bakalım inşallah güzel haber alacaksın

Nereye gittin

İyiyim canım hatta gezmelerdeyim 5. Gunum bugün kafama da takmıyorum. Ama sol tarafımda hafif sertlik var bebisler orda hissediyorum tabi tuttular mi bilmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantilar başladı mi
Canım benim de sol tarafim agrimisti hatta bende bebisim solda demiştim.hala da hafif ağrılar oluyo.insallah senin bebis de oradadır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…