- 10 Ekim 2017
- 12
- 18
- 3
- 36
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.381
umarım her şey yolunda gider =) 3. gün embriyosu transferi yapıldı, geriye dondurulucak sağlıklı embriyo kalmadığı için umutsuzduk aslında.. stres yaşamadım o yüzden..yine de yediklerime ve hareketlerime dikkat ettim.her sabah 2havuç ve yarım narın suyunu sıkıp içtim, ananas yedim bir yerde okumuştum.İlk gün yattım hep. Kabız olmamaya çalış, ben meyve suyunun içine bir kaşık zeytin yağı koydum faydası oldu. 9.gün idrar testi yaptım ilk defa 2.çizgiyi gördük uzun bir aradan sonra =) sonrada kan testi yaptım ve doktorum hamile olduğumu söyledi =) daha çok başındayım umarım her şey yolunda gider.. sen de güzel düşün, sonucun iyi olucaktır...Hamile haberini alan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) bugün saat 3te transferim var dualarınızı bekliyorum
Canım allah yardimcin olsun.bol bol ayetel kursi oku ben transfer sirasinda da çok okudum. Inşallah güzel geçer transferin sonrasında da mutlu haberi alırsınHamile haberini alan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) bugün saat 3te transferim var dualarınızı bekliyorum
Canım benim zaman aslında o kadar hızlı geçiyor ki.evet söyledim eşim ağladı.testin fotoğrafını yolladım.klinigi aramış hemsirelerden haberi verirken video cekmelerini istemiş ay bi duygulandım:) doktorum da çok sevindi. Çok güzel bi duygu allahım inşallah sana da tattirir canım.tedavine başladın hayirlisiyla bi bakmissin bitmis
evet zaten aşılamadan evvel basvurmustum
test sonucunu alınca aradım
yarına randevu verdiler.
evrakları teslim edeceğim.
Hamile haberini alan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) bugün saat 3te transferim var dualarınızı bekliyorum
çok geçmiş olsun ilaç verdi mi doktor? test yapmadan koymadı değil mi bu teşhisi? belki ilaçlar sebep olmuştur muhakkak böbrek doppleri çektirin holter bile evet tansiyon hastasısın demeye yetmiyor
Amin canım inşallah. Cok saolallah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. tekrar gözünüz aydın
inşallah sağlıkla tamamlarsın kucağında görürsün inşallah evladını
inşallah arkadaşım inşallah
sana da geçmiş olsun canım biliyordum troid hastası olduğunu. stres ya her şeyin başı bu lanet olası stres. aynen düşündükçe moralimi bozdukça kafamdan alevler çıkıyor sanki. perinatolog gözetimimde olmam gerekiyormuş sanırım. Allahtan hastanemde var riskli gebelik doktoru.sıkıntısız, stressiz bi hamile kalsakta gerisini de atlatırız inş.
canım 15/10 , 14/10 o arada gidip geliyor. ilaçla 13/8 oldu şükür..
bu arada tüp bebek ilaçları da tansiyon yükseltirmiş öle söyledi kardiyoloji doktoru. dikkat edin hanımlar hiç değilse tuz dan uzak durun.
aynen canım doktora gidince haber ver mutlaka merak ediyorum seni
çok saol canm benim arada tansiyonum yükselirdi zaten.. bi kaç gün peş peşe doktora gitmem gerekti kan tahlilleri muayene fln 2 gün üst üste tansiyonum ölçüldü. 13/10 15/10 14/10 hep bu arada gitti geldi. kardiyoloji doktoruna gittiğim en sson gün yine tansiyon 14/10 du durumu izah ettim . kasımda transfer olucam dedim. doktor hamilelikte daha da sıkıntı yaşarsın, yükselir dedi alfamet isimli bir tansiyon ilacı başlattı.
ne testi yapılması gerekiyordu canım herhangi bir test yapılmadı bana , böbrekle ilgili olarak kan ve idrar verdim onlar temiz çıktı canım
allah bağışlasın canım evladınızı benimde 10 yaşında bir oğlum var bir aşılama oldu yaşta sıkıştırınca tüp bebek tedavisine başladık ben bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum 8-10 bin arası ücretler değişiyor canımmerhaba ben daha yeni üye oldum sırf tüp bebek ile ilgili yazışmalardan dolayı ben 11 yıllık evliyim 9 ayşında oğlum 3 aşılamadan sonra doktorum tüp bebek dedi bende tüp bebek merkezi araştırıyorum fakat malum fiyatları pahalı bu işlemin maliyeti toplama ne kadara tamamlanıyor acaba
hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallahYarın sonuç günüm kızlar çok heyecanlıyım.. son günler ne çabuk geçti gitti anlamadım. hakkımızda hayırlısı bekleyişte olan herkes için:)
Allah evlatlarımızı bağışlasın ben Antalyada yaşıyorum o yüzden burdaki fiyatları merak ediyorum. allah gerçekden kimseye aratmasın doktorlarım hiç sorun yok dediler fakat olmuyor.allah bağışlasın canım evladınızı benimde 10 yaşında bir oğlum var bir aşılama oldu yaşta sıkıştırınca tüp bebek tedavisine başladık ben bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum 8-10 bin arası ücretler değişiyor canım
Canım hosgeldin.ben bahceci fulya tüp bebek merkezinde 11 bine yaptırdım ilaclar embryo dondurma dahil.fiyatlar biraz da sana göre değişiyor operasyon olup olmayacağın hangi doz ilaç kullanacagina göre.insallah hakkında hayırlısı olur.merhaba ben daha yeni üye oldum sırf tüp bebek ile ilgili yazışmalardan dolayı ben 11 yıllık evliyim 9 ayşında oğlum 3 aşılamadan sonra doktorum tüp bebek dedi bende tüp bebek merkezi araştırıyorum fakat malum fiyatları pahalı bu işlemin maliyeti toplama ne kadara tamamlanıyor acaba
amin arkadaşımAllah evlatlarımızı bağışlasın ben Antalyada yaşıyorum o yüzden burdaki fiyatları merak ediyorum. allah gerçekden kimseye aratmasın doktorlarım hiç sorun yok dediler fakat olmuyor.
ben de uzun zamandır alfamet kullanıyorum, tansiyonun yanında bir de kalp hastasıyım kalpten ziyade tansiyonu daha fazla önemliyor doktorum benim de. ilaçlar tansiyonumu çıkarmadı benim ki benim normalim 14'tür. Ama küçük tansiyonum düşük 5 veya 6 larda geziyor o da kalpteki sorunumla alakalı. Tuzsuz yerim genelde ama stres çok önemli daha çok stres yaptığımda çıkıyor ve eskiden anneanem hamurişi falan yediğinde ay tansiyonum çıkıyor yemiyim derdi. Aynısı oldum resmen ağır yemekler de çıkarıyor. Bana dopller dışında tam adını hatırlamamakla birlikte vanilyadan yoksun test yapıldı.. Orda tansiyon hastası olduğum çıktı en son iki ay önce tüp bebeğe başlıcaz diye holter takıldı orda da 14'leri gördük. Ama ilacı sürekli kullanırsanız yükselme olmuyor. Tabii sıkıntı alfamet şu an piyasada yok çok zor buluyorum hatta babam tanııdk eczaneden alıyor yoksa vermiyorlar
amin Allah herkesin gönlüne göre versinsanada geçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberlerini almayı ve sağlıkla evladını kucağında görmeyi nasip etsin
40 sayfa olmus 800 deydim en son pazardan beri isle ilgili mevzulardan bu sayfaya
Biri bana ozetleyebilirmi kimler sonuc baktirdi bakim :)) sizi yaramazlar
40 sayfa olmus 800 deydim en son pazardan beri isle ilgili mevzulardan bu sayfaya
Biri bana ozetleyebilirmi kimler sonuc baktirdi bakim :)) sizi yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?