- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.301
Çok teşekkür ederim.canimCnm cok gzl cikmis degern masallah hadi gozun aydin
benim 5.gun embriyosu canım.10. GünümduCanım senin 3. Gün embriyosu nun transfer sonrası kaçıncı günüydü
Tutunmustur canım.hadi hayırlı olsun kan testi yap çıkar orda :)Arkadaslar benimde bugun 9.gunum idrar tetsti yaptim silikte olsa ikinci cizgiyi gordum acaba bebiler bana tutunmusmudur
hayırlı olsun arkadaşım şimdiden inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürürGunaydın kızlar nasılsınız bende dondurulmus embrıyo ıcın gün sayıyorum sanırım kasım sonu gıbı olur transfer
Arkadaslar benimde bugun 9.gunum idrar tetsti yaptim silikte olsa ikinci cizgiyi gordum acaba bebiler bana tutunmusmudur
Kızlar malesef dün öğrenemedim nasıl bişey oldu bilmiyorum tahlil onay da takıldı kaldı sonuç çıkmadı.aradık sorduk saat 5 te mesai bittiği için onaylayan arkadaş çıkmış malesef bugüne kaldı sonuç o yüzden yazamadım sağlık ocağına yaptırdım tahlili devlete
Bende test yaptırdım kizlarrrrr 6.gunum bugün ve hamileyimmmmmm cookkkk sukurrrrr :)
İnşallah canım bu sefer umutsuzluk yok :)hayırlı olsun arkadaşım şimdiden inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür
hiç umutsuzluk yok hiçbirimiz için arkadaşım güzel düşünelim güzel olacakİnşallah canım bu sefer umutsuzluk yok :)
Günaydın canım inşallah hayırlısıyla bir an evvel kavuşursun yavrunaGunaydın kızlar nasılsınız bende dondurulmus embrıyo ıcın gün sayıyorum sanırım kasım sonu gıbı olur transfer
günaydıncanım hayırlı olsun kanda da test yaptır arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
iyiyim şükür canım ne olsungünaydın
nasılsın cnm?
çok üzüldüm arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun arkadaşımKızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
Tşk ederım canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşGünaydın canım inşallah hayırlısıyla bir an evvel kavuşursun yavruna
Inşallah canim saglik ocagina gittim kan verdim tekrar 8. Gun bugun , bakalim ne cikacakTşk ederım canım sende sağlıkla kucağına alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?